Gott nytt år! :D

Gott nytt år på er!
Vaknade jätte sent i morse, eller i förmiddags rättare sagt, jag vakna kl 12.30-13.00, lite osäker på exakt när men det är inte så viktigt! Det som är viktigt är att när mamma kom för att skälla ut mig för att fortfarande sova, så kom jag på att det är nyårsafton och att jag var tvungen att säga Filipin för att vinna vadet! Så när min kära mor helt ovetande kommer in på rummet reser jag på mig och skriker Filipin! Mohahaha jag vann :P Ni som inte tillhör min familj vet förmodligen inte vad Filipin vadet är för något så därför ska jag förklara det för er :D

Under jul så köper man nötter, och det finns en nöt som det ibland av misstag blivit två nötter i ( det ligger alltså två nötter istället för en  i skalet). När man knäcker en nöt med två nötter i blir detta en Filipin nöt, jag vet inte om detta är något min familj kommit på eller om det är vanligt men iallafall. När man käckt nöten och upptäckt att det är en Filipin nöt så slår man vad med någon om t ex en chokladkaka, sedan bestämmer man ett datum då man ska säga Filipin sedan tar man varsin nöt och äter , Sedan är vadet igång!

Och nu var det ju så att jag vann vadet, så jag ska få mitt pris. :) Jag ägde henne hårt! :D

men nu ska jag åter gå till mitt sminkande, för jag ska snart till Lotta.

Tjenixen på er!

Bio!

Jag har världens lust att se på bio.. helst twighlight, jag trodde jag hade sett den, men tydligen inte! Jag blandar ganska lätt ihop film namn! Fast jag kan inte gå på bio, för alla min pengar är upp shoppade. Men jag har en sådan lust att sitta i en stor sal i sånna där fina röda biostolar med en stor popcorn i handen, bara titta på filmen och njuta!

Det är mycket jag vill just nu! jag har lust att färga håret, men jag är rädd att det ska bli super slitet och taltit! neh usch vad jag avskyr taltit hår. Innan jag klippte page nu så hade jag super taltit hår, det räckte med att jag satte upp håret i en knut så blev det en stor talt av det hela när jag släppte ut det igen! Men nu är det snyggt och underbart! haha :D 

Jag ska titta på the tudors nu med min mamma, eftersom jag inte har råd att gå på bio.. fast mys med min mor är alltid lika uppskattat det med! :D

Tjingeling..

Fotodag!

Nu är det dags! senare idag ska jag ha fotodag!( mycket senare!,, typ någon gån efter att jag vaknat :P ) men i och för sig så måste jag nog först somna för att vakna,, så det ska jag göra nu!

Det jag skulle skriva var att jag och broshan satt och titta på en pro ana blogg där det stog att feta människor blir sjuka o.s.v ,,nästa inlägg som tjejen ifråga skrev var att hon var sjuk,, det var så kul att läsa så vi gled runt på en massa olika pro ana bloggar :P  de skriver så roliga grejer! visst jag tycker inte att det ät kul att de är sjuka och smala men när de skriver saker som."man tvingar inte feta att äta! varför då oss?"  eller "jag var sjuk idag, det är bra, för då undrar ingen varför man inte äter"
Det låter så konstigt alltihop!

Aja nu ska jag sova,,eller i alla fall försöka! , men först måste jag få tyst på syrran och hennes kompis :P

God Natt  ;D

Byxor,pants,pantalonger,jeans,underdel, och vad man mer kan kalla de!

Nu har jag precis kommit hem från en mycket lyckad shopping tur! Jag har nämligen ( som kanske redan uträknat) köpt mig ett par nya byxor! de är sketa snygga, tycker jag i alla fall. De är mörkblå från cheap monday och stuprör!
Jag har dessutom under min färd på stan kommit fram till att jag kan inte använda några andra byxor än de som är stuprör. Det är väldigt underligt men jag passar inte i andra slags byxor och är de för utsvängda så snubblar jag på dem, och det är inte så jäkla rockigt! haha!

När vi var på väg hem från stan skulle vi jämt skjutsa Emma till V. sund kinna, och på nått sätt kom vi att prata på att det är inga problem att gå i en bikini på stranden men att visa sig i trosor och BH skulle vara jordens undergång!? Då sa mamma att det känns mer "som ett plagg" att gå i bikini, men egentligen så visar man ju exakt lika mycket!?  Fast ändå,, jag skulle ju inte heller direkt dra till playan ( i lilla Arvikas fall Ingestrand) i underkläder, :P

Jag har också suttit och funderat på hur jag vill ha min bloggdesign? tycker den är så tråkig just nu, men varje gång jag börjar med en ny så ångrar jag mig.. Aja jag ska nog ändå gå och göra ett nytt försök, med en snygg design :D

I will be back!

Klockan är halv två!

Jag hade precis somnat i går kväll när mobilen tjöt, jag trodde först att det var min roliga bror som skickade ett stekta bananer sms igen (han ringde i förrgår natt och sjöng stekta bananer,jäkla cepe) , men så var inte fallet! Hade fått ett sms från Ida som undrade vart Lotta bodde och vad hon skulle ha med sig på nyår. Jag trodde inte mina ögon s jag började leta igenom telefonlistan efter vem det egentligen kan ha vart som skickade messet, eftersom min bror har en tendens att byta nummer så jag skickar till fel personer. Aja efter att ha kommit fram till att det var den riktiga Ida så svarade jag och somnade.
Sedan såg jag på JUNO innan jag somnade igår + en annan film (picture this) den andra filmen var sketa bra, visst JUNO var också bra men den är ju alltid lika bra så ..

Nu ska jag snart ner på stan med min invalida stekta banan bror som byter namn i telefonlistan,, men vi höres senare!

tjingtijng*

Alla älskar JUNO!,, (utom Emma)

Jag har nu i flera dagar gått och velat se på JUNO! men jag har inte orkat sätta på den,, för jag kollar inte på film på dagen för då har jag annat att stå i, men när mörkret faller sätter jag gärna på en rulle. Och nu äntligen ska jag titta på JUNO. Den är ju så himla mysig, sedan avgudar jag ju hennes attityd, skulle kanske inte själv vilja vara sån!, men lite JUNO skulle inte vara fel att va :P

Till dagens PANIK! Jag kom att tänka på arvikafestivalen mitt uppe i allt mitt pluggande idag!, och så kom jag fram till att tänk om biljetterna hinner ta slut eller om jag jobbar (om jag nu fått nått sommarjobb till dess) på festivalen! :O
Jag kan ju inte liksom dissa festivalen när det är så många bra band i år! nej usch jag vill, ska, måste på festivalen!

Jag har världens ryck idag! känner bara för att skriva av mig en massa! Jag kan t ex nämna att jag åt Tacos idag. Det var väldigt gott för det var så otroligt längesedan jag käka det! (skolans gills inte, den är bara gjord av köttklumpar och vatten + pytte lite salt ) Och nu klagar jag inte!, för jag är super nöjd med mina julklappar!! men alla min vänner verkar ha fått en systemkamera. Jag vill också ha en systemkamera, men då säger min plast pappa att det är inte kameran som gör fotografen! visst han kanske har rätt!, men det är nog jäkligt mycket roligare att vara en fotograf med en systemkamera! och i o för sig ska han och mamma inte säga nått för de har också en systemkamera! men inte jag inte!
Näh men om jag nu får sommarjobb och tjänar tillräckligt med pengar ska jag köpa mig en snuskigt dyr och superbra systemkamera!, sådässå!  mohahahahaha 


Sedan för typ en halv timme sedan kom jag på hur man kan göra äpplen med datorn  fina va? väldigt onödig funktion samt väldigt onödig info för er läsare som nu vet att jag kan göra små fula äpplen med min dator :P



God natt på er, nu ska jag kolla på ALLA  ÄLSKAR  JUNO!   

Fotokompendiumet

Åhh vad trökit jag har det just nu! En massa tråkiga läxor att göra, har suttit med foto nu i en timme typ ( är inte klar på  långa vägar och det är redan jätte försenat! ) Men jag tänkte jag skulle bryta av med lite rolig matte!  snälla skjut mig! jag ligger faktiskt inte efter i matten för en gångs skull men det kommer jag göra när jag börjar i skolan igen.  Så jag tänkte att jag skulle göra lite hemma så jag inte hamnar efter!, men vi får att se hur det går med min super mattehjärna!

Jag har världens lust att gå ut och fota, och sedan bara sitta och photoshoppa men icke som icke! jag finner inte minnet till min sten ( kamera) Och jag orkar inte ringa till någon som vill ha fotodag med mig!!

nu ska jag titta och dregla lite framför datorn,,( ska titta på canon eos 450D) den vill jag ha! och får jag sommarjobb ska den bli min!

hejssan svejssan!

Jag är glad!

Nu är jag väldigt glad,, om man skulle stå bredvid mig kanske det inte skulle synas så väl, men inuti så är jag riktigt lycklig.
Jag har ny frisyr som jag gillar från första början för en gångs skull,, brukar alltid ta en stund att vänja sig, men inte nu :)
Sedan är det ju lov och det peppar till max + att jag har nya snygga kläder samt hår accessoarer .. mycket pärry!
Och så är det ju kallt! och förhoppningsvis kanske kanske det börjar snöa! och då är jag fullbordad och kommer hamna i himlasnöriket! mohahahahaha!


Nehe nu ska jag slagga innan jag somnar med huvudet på tangentbordet :P

Nattinatti på'er..



Shopping :D

Nu är jag hemma från Karlstad,, har väll egentligen vart det i några timmar men jag har inte orkat blogga ännu (har frossat i mina fynd),, men nu gör jag en liten uppdatering :)
Vi åkte i alla fall till Karlstad i morse, jag, Lotta och Jennie. Vi gick till Monki först,, det är ju typ min favvo affär så där vimmla vi runt ett bra tag!, men goosh vad mycket folk!, det var över knökat på varje affär, speciellt inne på gina tricot.. Men inget kan komma i melan mig och mitt penga slösande :P
Jag som hade tänkt köpa mig ett par jeans eller en kjol fann så klart inget snyggt, men inget depp blire för det! jag fann tre snygga överdelar + lite hår prylar!
Det var en mycket givande dag, och på tåget hem skratta jag så jag trodde jag skulle börja grina. Konduktören kom och skulle ta betalt, och då har jag bara 500 lappar kvar (tro inte att jag är en rik snobb!, detta är ett mycket sällsynt tillstånd i min plånbok!) men i alla fall så ber hon om pengar och jag ger henne min 500 lapp. Då säger Lotta "Ohh, Johanna har stora pengar! " Och då tittar jag på konduktören och säger,, "PENGAR ÄR INGET PROBLEM" Och sedan började jag asgarva! fasen i mig vad komiskt det var :D

Sedan satt det nåra småpojkar ( de var ett år yngre en oss) och pratade skit om andra som går på våran skola, liksom vem är så dum att man pratar skit om folk på offentliga platser? man vet ju inte vem som känner vem! Jag kan ju lika gärna vara bästa vän med någon om de omtalade.. dumt! eller rättare sagt klumpigt!

Aja alla är vi olika och det är väll förbaskat tur! ^^
Några av dagens fynd :)



Karlstad om ca 50 minuter..

Nu sitter jag och väntar på att mina pengar ska spenderas i karlstad :) vaknade i tid trots allt!, 
Jag hade ställt klockan på 08.00 men ca fem i kommer xelda in och hoppar till hälften upp i min säng (hon gillar att ha benen i golvet? ser allmänt mysko ut, men hon är ganska mysko så det är chill) så jag vaknade och gick ner för att släppa ut henne och wilma i trädgården. Och medans de sprang runt och dret i hela trädgården gjorde jag frukost åt dem och te till mig själv :)

Men nu ska jag förbereda mig psykiskt inför resan ,, de krävs mycket mental träning för att inte spendera pengarna för fort :P

tjingtjing °°)

Peggy Lee

Ligger här och kan inte direkt sova,, har väll kanse inte direkt försökt menmen, jag ligger och är nervös att jag ska försova mig i morgon och missa tåget,,.! onda tanke.   jag ska inte försova mig, det är därför jag har två alarm på :)
Så nu när jag inte kan sova ligger jag och lyssnar på Peggy Lee's Fever,, jäklar vad den är bra! om jag någon gång ska sjunga nått ska jag sjunga Fever!

men nu ska jag faktiskt anstränga mig för att sova.!

nattinatti min ullemullekottar °°)


ullemullekottar =namn som pappa kalla oss tre barn när vi var små,, jag gillar det ordet, det liksom rullar på tungan :D

Ny frilla :)

Jepps, nu har jag alltså ny frisyr! det blev pagen och den vart jätte snygg, ser lite ut som gustav wasa, men jag vänjer mig nog snart! 
Och i morgon ska jag, Lotta och Jennie till Karlstad och shoppa loss :) roligtroligroligt!  det är min favorit aktivitet :P haha
Har tänkt köpa :
  • jeans
  • tröja/t-skirt/kofta?
  • kjol
  • klänning
  • hår grejor

Sedan måste jag bara berätta vad jag tittatde på för sjukt förut! Andrea visade mig någon sida med pro ana, så jävla sjukt! hur tjejer i min ålder tycker det är snyggt att svälta sig tills de svimmar dagligen, jag fattar inte? visst jag skulle också vilja vara smalare men jag skulle inte svälta mig för att jag inte tål att se min "feta kropp"
Liksom på en sida som jag titta på stog de "be strong, starve on",, så jäkla sjukt att jag nästan mår illa av att se på det! USCH!

Nej jag tycker man ska vara nöjd med hur man ser ut! jag är inte själv hel nöjd,, men jag försöker vara det! :)

tjingeling °°)


God morgon allesammans!

Ja nu sitter jag här och försöker hitta om grannens brand i aftonbladet, men jag finner inget (tänkte mest om det fanns nått kort)

Igår ringde Kim (kusin) mitt inatten och undrade vart pappa var för det brann i hans grannes hus. Mamma som hade svarat kom straxt upp till oss och berättade att brors (grannen)  hus hade brunnit ner till grunden. Och att det var en liten risk att det kunde tända sig i de närmaste grannarnas hus också ( pappas och monikas)
Men i alla fall så hade de tänt eld på verandan och tagit sig så hela huset är borta, och grannens son hade just flyttat in i huset ( de hade bytt hem ) och fått in alla sin möbler och kort m.m. så nu är allt borta! alla kort på barnen ja allt ! det är så hemskt..
Över till de närmaste grannarna: pappas garage är svedd på hela sidan som står mot grannens hus, båten är smält och delar av bilden är bort smälta samt lamporna i bilen bort sprängda! 
Monikas hus fick sig också en omgång då altan fönstret inte klarade av värmen utan exploderade av hettan! Detta är ju också synd men det går i alla fall fort att bygga upp, medans grannens nerbrända hus tar en bra stund att bygga upp!

Nu måste jag sticka för vi ska åka och kolla på grannens hus,,

hej så länge,, blir säkert ett till inlägg lite senare! ^^

Nu har jag bestämt mig ( igen!,, tror jag? )

Jag har gått och ältat nu sedan jag för första gången idag bestämde mig för att klippa page.. ska jag, ska jag inte, ska jag, ska jag inte?  detta har gått i mitt huvud sedan vi satt och åt förut och jag nämnde att jag vill klippa mig. För mitt hår är så slitet!  Och då säger Emma att hon kan ringa en kompis som kan klippa mig, så nu ska jag klippa mig i morgon och jag har lite panikångest, för om jag ska kapa nästan en decimeter av mitt hår.  Jag som faktiskt håller på att spara ut till studenten om ett och ett halvt år!  (måste planera vett ni)
Men åter till mitt beslut, jag tror nu i alla fall att jag har bestämt mig för att klippa page.! för håret växer ju typ en decimeter på ett år. Så det borde vara ganska bra längd till studenten, eller va tusen. jag kanske inte vill ha långt hår till studenten! och om jag nu vill det så kan jag ju sy/limma fast några hårförlängningar, så kan jag se ut som en plastig barbie sedan! goosh vad snygg jag kommer bli,, om jag ändå ska göra det, kan jag ju dra till med fettsugning, silikon och botox på samma gång,.! goosh va pärry! sedan när jag ligger där på uppvakningen kan jag färga mitt hår platina blont,, men eftersom mitt hår är väldigt mörkt från början blir det oranget och jag måste färga om det, om det och om det igen! så när jag ska gå till frissan på studenten kommer allt mitt hår att trilla av och jag får använda en platinablond peruk som jag kan göra nån tjusig frisyr med!
Nu är det ju även så att jag kommer ha så långt hår att jag inte vet vart jag ska göra av allt, så frissan tar upp en kam,, börjar tupera, och några timmar senare ser jag ut som Amy winehouse. nej usch!
Jag kommer bli alldeles übersnygg i min page och där med basta!

God natt alla frisyr tvivlande! (för guds skull gör den frisyr ni vill era hår växer ut igen, annars gör som mig, gör hårextensions! det blir så bra .. Noot! :P  )

All denna julmat..

Det är så mycket julmat överallt, hos mamma, hos pappa och hos mormor,.! jag orkar verkligen inte mer, min mage sprängs snart av alla köttbullar, korv och risallamanta, (och svamp, men den kan jag nog inte påstå att jag får nog av ;), för den älskar jag! )

Precis kommit hem från pappa också,, har kollat på flykten från hönsgården nu på eftermiddagen, jäklar så komisk film, det är nästan så jag också skulle vilja vara en cool rymningsgalenplaymo höna med skit ful grön mössa :p haha ^^ 
Men nu ska jag lägga ihop macen, för vi ska äta årets tredje julmiddag, (min fjärde,, åt med jobbet också)


Ha en trevlig kväll och ät inte för mycket av det goda ;)

GOD JUL ALLESAMMANS..

God jul, gud va göt det är att få säga god jul.. tyvärr förstör vädret lite ,,då vi i Arvika inte ser skymten av snö! `´ menmen ingen depp för det! nu är det ju jul och momo's julbord väntar med köttbullar, gröt och mandel.
Nej usch vad jag älskar julen, med kalle anka runt hörnet och den förbannade oMACHO tjuren Ferdinan, som jag ändå ska kolla på, BARA FÖR ATT DET ÄR JUL!
Men nu ska jag överge er på obestämd tid då bilen till momo åker snart,, och jag har nog att tänkt mig att köra ;)

God Jul på er och jag önskar er en fortsatt trevlig dag! ")

Miniutdelningen är över för i år :)

Nu har vi delat klart presenterna hos mor,, jag är super nöjd! Jag fick en super söt röd väska, extern hårddisk 500Gb,kräm, skidbrillor, godis , grey´s anatomy säsong 3 m.m.  så nu är jag super nöjd! ")
Men nu ska jag sjunga lite,, mosis fick ABBA singstar! jäklar vad kul det är,, grannarna kommer bli alldeles döva :P

God natt & och god minijul..  °°)


Pyssliga jag..

I dag har jag vart riktigt äckligt flitigt pysslig :) jag har packat julklappar och sytt en spets blomma att ha i håret samt en sän där fin slöj/hår grejsimojs,,!  känner mig mycket duktig :)    
Men nu ska jag föra minijulafton med min underbara familj som jag känner att jag älskar lite extra mycket idag.,!

Kommer uppdateringar senare ( när alla har somnat och jag ligger med min mac book i famnen)

ses.. 

God morgon

Jag kunde verkligen inte somna i natt,,, jag somna typ fem! men jag tänkte att det är lika bra att gå upp tidigt i dag så jag somnar tidigare ikväll :)
Idag är det minijulafton hos min mor! vi ska äta gott och få julklappar idag istället för i morgon ,för i möra ska vi till pappa och fira jul (samt en stund hos momo) goosh vad bra att ha skilda föräldrar,, julafton spenderas i bilen då man färdas i bilen mellan de tre delarna av julafton,   mamma--->momo---->pappa!  nice. fast jag ska få va posetiv för det är trots allt jul :D

sedan när jag inte kunde somna igår så kom jag på rim (rimm?) till alla mina julklappar,, och de vart ganska bra också,så behöver någon rimhjälp är jag den rätte att fråga!  kan tyvärr inte skriva om mina najsiga rim utifall någon in da family tittar in på bloggen :P

Men nu ska jag gå ner och ta en lussekatt till frukost :p

så god morgon och ha en fortsatt bra dag..


P.s. Emma det är INTE snällt att ringa kl 5.55 på morgonen, hann tyvärr inte svara, men det var nog tur för dig det! :P men jag gillar dig ändå.  Så måtte du ha det bra och låt inte renarna ta dig!

mamma är dock lite trött eftersom min mobil låg nere, och väckte henne istället för mig och hon kunde inte somna om.. :D (hon har utlovat hämnd)

kvällens sista inlägg,,eller dagens första egentligen..

Det är så himla praktiskt att ha bärbar,, mor min va precis inne och skulle göra ett tappert försök att fösa mig i säng,men jag slog bara ihop datorn, la den under täcket och spelade trött,, it's a perfect plan!!!



God natt alla bloggande nattu

Jag har en ny dator!

mohahahaha! det här är mitt första inlägg med min nya dator,, och jag måste säga att det ser jäkligt roligt ut.! för jag Emma och Andrea (plastsyrror) sitter nere i köket och lanar, och vägrar klä granen, men jag ska göra en effort och klä the gran! 
om jag orkar bloggar jag lite senare när tiden är kommen..


pöss på'er!

Måndag. vad jag vet iaf?!

Hejhej!! som ni kanske har räknat ut så har jag vart hos pappa ( detta p g a att jag knappt sett skymten av ett teknologiskt underverk = dator) Menmen jag ska inte gnälla för det är ju som sagt jul :)  mohahaha  jul jul ge mig mer jul,, eller iaf mer snö!

Nu ska jag berätta lite snabbt om de förlorade dagarna från datorn,, eller rättare sagt jag ska berätta höjdpunkterna!

Torsadag: Julkonsert,, vart super duper bra,, hade dock lite för kort klänning,, eller den var inte för kort när jag stog upp men direkt jag satte mig var det andra bullar! surt,, men det får gå ") Men en annan bra sak är att jag sökt jobb idag,, på typ 15 ställen, så får jag inget sommarjobb vet jag inte vad som krävs för ett sommarjobb!!

Fredag: Vaknar och mår inte bra alls  ! (detta är ingen höjdpunkt) så jag skippa skolan men det var bara en timme, för vi tog JULLOV idag!! missade dock min andra julkonsert.. :(

Lördag: Kan inte direkt komma på någon höjd punkt för lördag, eller jo jag käka julskinka idag :)

Söndag: Mor och El muppo kom och kidnappade oss från min fader för vi skulle ta några kort,, vi ska förstår ni ge kort på oss tre barn i julklapp till pappa... ( nu hoppas jag innerligt att inte min käre fader vet om min blogg?! )

Back tooo the moment: 
Idag har jag packat julklappar pysslat lite med photoshop ( är hos mor igen), ätit och kollat på lite TV..

Min dator kommer idag!!  jag skulle även kunnat säga att min plast syrra kommer men det är inte det viktiga,, utan det viktiga är datorn :P  <----Skämt    mohahahahahahaha

 

God natt alla julälskare!''

Måste även tilldela den där fula grodliknande dockan KERMIT ett hörn av min blogg,,
                                                                                                                        
jag vill bli som han,,,lika Dryg och Grön !
                                                                                                                      
 

                                                                                                                        

...Roland finner en vän

Idag gick jag väldigt i onödan till skolan ( enligt mig ), jag hade en riktig lektion och det var engelskan,,! fast den va inte så givande ändå, för jag och jojo satt och hade tävling om vem som kunde mäst delstater i Amerika, och grattis jojo som vann överlägset! ( jag ska kunna alla när jullovet är slut :P ) Sedan skrev jag klart min spanska uppsatts idag, det gick nog ganska bra? den hette iaf Roland finner en vän.  :D  Och så till mitt favvo ämne,, MATTE!    (not!!) Vår underbare Mattelärare hade ställt in p g a att han blöder näsblod,, jädrans mupptard,! det var vår första lektion och då kunde han ju klämt ur sig det igår att han inte skulle komma (han har blött i flera dagar)

Sedan kom jag hem, tog faktiskt bussen idag,.. Och där i det förgyllade kylskåpet stog en matlåda lasagne!,, känner mig som Gustaf när det gäller lasagne! :D   men gott var det!
Sedan skulle jag ut och springa hade jag tänkt, men så hade jag så klart ätit före så jag tänkte att jag skulle lägga mig i soffan en stund först, men ofc så somnade jag och när jag vaknade så hade Master Muppen alias plastpappa Thomas kommit hem och då var jag tvungen att (jag hade sagt att jag skulle med) åka till stan för att köpa Julklapp till min moder..
Så idag vart det inget springande men imorgon ska jag ta mig en liten runda..

Hade så gött å sov sött.. ^^

så mätt, så mätt!!

Jag är så himlans mätt!, jag har vart på julbord med jobbet, det var på gate så det var jätte mysigt och hemtrevligt :) mkt gott !
Men förutom att jag sitter som orörlig just nu så har det vart en mycket bra dag,, jag fick VG på idtrotten och resten av dagen tillbringade jag på musikskolan där vi övade inför julkonserten på torsdag :)

Efter att vi övat oss slut i struparna gick vi till Sunday för att planerar inför vår party resa som vi ska  (välförtjänad) på¨nästa år i oktober,, det ska bli så kul! vi ska parta, sola och äta en massa gott,,! och vi ska inte snacka om shoppingen mohaha! :D 
Men nu ska jag skriva klart min spanska uppsatts :)

nattinatti!

Frustrerande dag!

Just nu känns det som om jag bara klagar och skriver om all min skit,, men jag har väll antagligen en sådan period just nu?! Men usch ändå, idag t ex fick jag G- på mitt matte prov, visst jag tyckte att det gär provet var svårt men var det verkligen så svårt eller var det bara jag som inte orkade lägga ner mig? ja jag undrar ibland.. Sedan känner jag panik över sommarjobb!, liksom alla håller på att sparka en massa folk, så det är ju inte direkt goda tider för sommar jobbare ! urkurk..
Menmen snart är det jul lov och då ska jag vila ut, ta en massa kort, skaffa sommarjobb ( eller iaf ansöka ) och skidor om vädret tillåter :)  men just nu ska jag lägga mig för jag är svin trött och behöver all sömn!

Men innan jag påbörjar dagens dvala ska jag göra en positv lista!
  • Snart lov ( julafton )
  • Bärbar dator kommer snart ( vart ska jag få pengar ifrån? )
  • Spanska uppsattsen är klarskreven för en gång skull! mohahahaha! :D
  • julbord imorgon,, trevligt!
  • jag har funnit min favvo Te sort i skafferiet ( Rooibos Caramel ) jummy jummy!

Good night and sleep tight,,  xoxo Jo.

sleten

Nu är jag sleten! jag har vart och dansat, och sitter nu som en hösäck i soffan och njuter av Gossip Girl :D

trevligt trevligt och snart är det jul :)

God natt på er ^^

Momo

Jag har nu kollat klart på Narnia 2,, den var OK, bättre än första men med väldigt små marginal! Och nu sitter jag här vid datorn och väntar på att Mamma ska ropa att vi ska dra till momo på söndagsmiddag :D
Efter middagen ska jag med jojo och träna,, vi ska jamma ( dans ).. Det ska bli gött,, det är min sista månad på hälsokompaniet, jag har vart medlem i ett år men jag känner att det är för dyrt för att fortsätta,, jag tränar inte soppas mycket att jag vill göra av med över 4000 på ett år !

Men det har varit en ovanligt fullspäckad söndag, jag brukar vara slappa på söndagar, men i morse jobbade jag, sedan fika jag, kollade på film och nu ska jag snart till momo sedan avslutas dagen med träning (:

ses ^^

Finalmente!




Äntligen! nu fattar jag tillslut efter mycket funderande hur man gör en ram runt bilderna i photoshop! För det känns så B.. jag kan gör ganska mycket i photoshop,, men inte sätta ram runt,, hehe men nu kan jag det så nu kan jag sova gott i natt! :P

Julaftons Tv program..

Jag måste bara säga det att efter att de dissa Arne Weise och plockade bort Kpisten från den där fula irriterande fågeln med randig tröja så vart Kalle Ankas jul väldigt mycket sämre!  Det var liksom det enda jag gilla med den, och så bara dissar dom det? Goosh liksom! :O
För nu sitter jag och ser på Tjuren Ferdinan som jag avskyr ( har aldrig gillat det ) jag tittar liksom bara på det för att jag alltid har gjort det, sitter liksom där och hoppas, ja verkligen hoppas att i år kanske han blir lite mer MACHO istället för den mespropp han verkligen är! Goosh vad irriterad jag blir,, jag ska ta mig tusan ta fram en gammalt inspelat Jul program med Arne ( som även han är min IDOL ) och den där fula hackspätten och bara njuta av Arne och Kpisten.

Jag ska nog ta och skriva ett brev till Arne och be om hans atograf.! Han är en riktig man han! puss på Arne Weise! <3

Go natt alla Oldschool JulTV tittare! ^^

Illerfarm! :D

Nu har jag vart hos Anna i några timmar. Vi skulle åka pulka, men det tog någon timme innan vi tog oss ut. Ni förstår Anna har en sköldpadda som heter vilma + att hon hade massa gamla klasskataloger som kändes lite viktigare än snön för tillfället :P  Men efter vi suttit och jämfört hur man förändrats och käkat lite hamburgare så drog vi äntligen ut..
Vi åkte pulka några gånger,, men det kändes inte så givande så vi gjorde snöänglar och tog oss en promenad.. Det var så himla halt ( och kallt ) så vi gick hem till Anna igen,, väl hemma hos Anna så kom jag in på "vad man ville bli när man var liten" och jag kom fram till att jag ville bli illerfarmare :P hahaha.. liksom ofta man vill ha en illerfarm! Jag skulle sälja dem som husdjur och så skulle jag producera illermjölk! asso jag kan börja grina av skratt när jag tänker på det ;D

Nej nu ska jag käka och se på narnia 2  !

god natt alla illerfarmare..

Vinter

Åhh jag älskar vintern,, och idag ska jag inte direkt göra annat än att va ute i snön.. HELA DAGEN!!!

Lucia

Idag har vi lussat,, på solberga gick det super bra,,det var bara typ två stycken som sov :P Sedan drog vi med bussen till Taserud, och de uppskattade det i den grad att "hälften" sov!! mohahah mupptards!
Nej men vi var as duktiga,, eller kanske inte jag, under första gången lussegången. Jag var helt vilsen, för jag gick bredvid SUPERFELICIA med en röst som tar kol på änglarna.. så jag lät alltså skitkass i jämförelse med henne :P menmen någon av oss var iaf bra..

Efter hardcore lusse åkte vi tillbaks till skolan ( solberga ) för att titta på SOLIF ( fotboll ) Det var jätte skoj att se på,, de hade klätt ut sig till töntar, blåbär, jesus på korset m.m. aa det med jesus var lite märkligt men va tusan han hängde på ett kors med en fotboll som gloria,, helt galet..

men efter skolan drog Emma och jag på jakt efter matsedel till olika restaurang ,för ikväll ska vi käka, spela spel och titta på IDOL! Jag vet! att Johan P kommer komma tillbaks med värsta comebacken,, och ta kol på Kevin och Alice! mohaha..

men nu ska jag prata lite skvaller så vi höres :D

hej då alla lussemänniskor :D

minuter

Det var att några kritiska minuter nu,, jag fann förstås ingen papptallrik att ha ljuset i imorgon, så det vart ett kort nödsamtal till Emma,, henne har jag på snabbnummer :D så nu är det fixat!, bara Emma inte glömmer bort den imorgon :P haha

go natt allla vilsna papptallriksletare :D

Halt så man trillar var femte meter ( sekund )

Idag var det extremt halt! Jag han knappt fram till skolan innan jag truttade i,, men som tur gjorde det inte ont så mor och jag skrattade åt mig i fem minuter :D liksom bättre skratta åt sig själv en att bli sur!

Men nu till det jobbiga av dagen!,, skoladagen började med matte prov,, inte så skoj, jag kunde typ hela första sidan och när jag tror att det gick bra brukar det gå käpp rätt åt helskottat! men den här gången hoppas jag att mina misstankar om ett G är sanna! Efter matten muppade vi oss fram till Svenskan där vi lyssnade på Bellman, först lyssnade vi när Cornelius Wresvik sjöng,, det var super bra, men PÖLTSLIGT från ingenstans,, eller jo från stereon då men iaf helt plötsligt byts den perfekta tolkningen av bellman ut mot BJÖRN SKIFTS,, och det minna vänner var inte som smör för mina öron, det var mer som en surnad mjölk som försöker låta så popig och smörig som möjligt! Usch!!!  men misstolka mig rätt, för jag tycker inte att han sjunger fult, utan det är bara det att han sjunger så jävla smörigt! liksom kråmar sig och bara sjunger typ
ahhhaaohh YHEEY .

Aja sedan efter musikplågande på svenskan åt vi lite rester efter jul luchen ,, "mums"  nästa år lovar jag er att jul lunchen består av kötbullar och potatis! har vi tur kanske vi får en halv prinskorv var!!! men man ska inte hoppas för mycket!
efter lunchen hade vi ytterligare ett prov, denna gång i kulturhistoria, urk på det.. jag hade pluggat jätte bra tyckte jag, men sedan försvann allt någonstans, och jag vet då inte vart det tog vägen!  Men som tur är smyghjälpte våran underbara fröken Irene oss lite med charader.. tack till dig :D  Jag kommer aldrig glömma vad KONTRPOST betyder! ^^


men nu ska jag göra iordning mig för sängen! för i morgon kl sex ska jag vara på musikskolan,, för i morgon är det lucia!
Och jag ska hinna snygga till mig lite innan :D

Så god natt alla underbara fröknar och tärnor, may lights guide you home...

M@tten

Mohahaha!! :D måste bara dela med mig av lite glädje!! Jag förstår andragradsfunktionerna när man tar roten ur upphöjt i två!! Det finns hopp, jag kan se ljuset ( matteljuset ) I'm not domed!!!!!



NATTINATTINATTINATTINATTINATTINATTINATTINATTINATTINATTINATTINATTINATTINATTINATTINATTI ^^

( detta är dock "lättare" matte )

überbraigasuperdupermattelärare!

Idag har jag vart så jäkla arg att jag nervskratta inombords,, skulle se dumt ut om jag sitter i ett hörn och skrattar som värsta psykot ! menmen, iaf jag var så arg på matten! för jag har prov i morgon och det har jag planerat att klara och då behöver jag få den hjälp som gör att jag klara det! för jag är inte duktig på matte! och det menar jag,, så det är inte bara något jag säger :S menmen,, jag "sa väldigt morskt" till min lärare att jag behövde hjälp och han skulle ge den till mig! och då fick jag hjälp (y)! en mycket givande mattelektion,, både ilskeutsläpp och kunskap i ett! pärry ^^
Efter att ha förstå?! det mesta i matten (mesta = G nivå ) så fick jag ytterligare hjälp på extramatten med estetettorna :D Klarar jag provet är det tack vare Ingärd* esteternas überbraigasuperdupermattelärare!

Men matte kan ingen få nog av! så efter skolan drog jag och Anna till biblan ( låter väldigt coolt,, dra till biblan ) för att fortsätta kampen om den förgyllade mattegåtan!!!!~~~~* DET GICK BRA! vi la lite extra effort in KULTUUR historian åsså!

Så nu sitter jag här,, slutpluggad, trött men även superglad för mina brillor kom idag :D orkar dock inte lägga in ett kort så det kommer någon annan dag (y) hehe nu ska jag snart göra mig i ordning för natta, för jag är verkligen supertrött MEN! jag måste se Grey's anatomy innan jag sussar i säng!

God natt alla wayfarer ägare med matte och kultur problem! pöss och kräm till er alla! ^^

Trött

Har precis kommit hem från träningen! THAIBOXNING är så jäkla jobbit! men gud va go å mör man känner sig efter då,, går först som gele och efter ett dygn som en pinne :D

Men nu ska jag berätta hela min roliga och spännande dag,, först gick jag till skolan,, lika roligt som vanligt, vi hade gympa andra timmen, men vi fick ha "friatimmen" då vi själva bestämmer, så vi körde hopprep, basket, personlighets fotboll och julaerobics*  = ja vi klämde in så jäkla mycket vi kunde :P  men kul var det iaf,, speciellt jojos och julias ansträgnig när det gäller aerobicsen :D sen körde vi lite opera/skönsång/julsånger i omklädningsrummet,, jag tror, när jag tänker efter att jag nog alltid har sjungit i omklädningsrummet :P

Sedan efter några mindre roliga timmar hade vi kulturhistoria,, och det säger jag att de som händer på kulturen är alltid så jäkla roligt,, idag t ex så bestämde vi att vi ska göra en jacka/tröja där det står med kalligrafi KULTUR!  mohahah :D snygg den kommer bli! sedan kom vi fram till att vi ska ha en kulturdag som vi arangerar samt att vi ska åka på kulturtripp till något spännande kulturrikt ställe .. + att jag i dag under kulturen fick ett sånt jäkla skrattanfall att jag fick skylla på slem i halsen, gå på toa och skratta av mig :D  Det kan bli så knäppt ibland ^^
Och juste ja,, på tisdagar har vi fika dag med kultur och idag var det Carls tur att ha med sig fika.!, men han hade så klart glömt att baka,, för tydligen hade han haft en frustrerande dag igår så att baka var inget alternativ.. men vi fick som vi ville för han hade ansträngt sig idag och gått och köpt kakor :D  väldigt pärry av honom!! ")

Iaf så tog kulturen slut och jag gav mig av för att jobba ( jag jobbar som "lekfröken i kyrkan" ) och det säger jag att hur mycket jag än gillar de små lintottarna så kan de gå mig på nerverna..
"fröken finns det ingen ljusblå penna?"
"jag får inte vara med och leka"
"kolla fröken vad jag fick av mamma"
"snyftsnyft  jag snyft ramla snyftsnyft och slog snyft mig....   börjar stor grina !'
Tänk dig nu att allt detta händer samtidigt! då är det inte lätt att dela på sig!  men som tur är jag inte själv..

Arru, nu ska jag ta och duscha, plugga, pyssla med photoshop, sy lite på min kjol och kanske läsa lite!

så nattinatti alla "vältränade atleter" med skrattanfall och ett roligt men krävande jobb!  pöss på er <3

girl next door :P

Jag satt nere i soffan djupt försjunken i min kulturbok, när PLÖTSLIGT! klockan ringer på dörren.
Jag som sitter ganska nära vardagsrumsfönstret sträckte lite ansträngt på mig för att se vem som vill mig nått.. Jag ser inte vem det är så jag kan inte bara skrika kom in, om det liksom inte är någon jag känner! Så jag hasar mig fram till dörren, med xelda och wilma tätt bakom mig .( de blir helt galna när det plingar på dörren,, de är så sjukt gosesjuka så de måste hälsa på alla som kommer och går )
Iaf så öppnar jag dörren, och där står granntjejen ( ca 8 år ) och tittar lite förvirrat på mig medans jag försöker knö in mina tjockis vovvar, så de inte ska välta omkull henne med kärlek..!
Iaf efter tappert försök får jag xelda och wilma att lugna ner sig, så att granntjejen kan säga vad det nu är hon vill.

följande konversation mellan mig och granntjejen:
Jo. - Hej?
GT. - Jag har jultidningar!
Jo. - Jaha,, men vi har redan köpt.
Detta är mitt sätt att slippa köpa jultidningar utan att behöva såra de små lintottarna.
GT. -Ja jag vet,, det är ju det jag kommer med!
Granntjejen ser lite surt på mig,, hon ville väll hem istället för att stå och krångla med mig..
Jo. - Jaha har vi köpt,, vänta så ska jag hämta pengarna.
Jag var bara lite förvirrad när jag gick för att hämta pengarna, smått skrattande åt mig själv p g a att jag inte fattade tillräckligt snabbt.
GT. - Tack!
Jo. - Hej då!

Det visade sig att mamma hade köpt en sådan där årskalender av granntjejen och där står jag som värsta fånet och försöker få i väg lintotten :P

Vad B jag känner mig, speciellt när hon säger att det är av henne vi köpt! hehe,, menmen nästa år kanske hon inte kommer då,, när hon vet vad trög jag är som inte fattar lika snabbt som en 8 åring!


nattinatti alla kulturläsandeflummister! ^^

..

Jag har alltid gått och tjötat om att jag aldrig blir röd om kinderna,, men detta är dock motbevisat nu,, jag kan alltså bli generad. Menmen jag ska bättra mig! inget mer generadpåspanskan ska hända igen!   :P
Men tillbaks till dagens alla roligheter, Jag, Carl, Lewi och Anna satt och kombinerade våra fantasier om hästar i de finaste teckningar man kan föreställa sig. Vi satt och skratta, för de va så jäkla fula hästar/enhörningar/kor/grisar man kan tänka sig.
hehe.., aja iallafall så sitter jag nu och funderar med seriösa tankar på om jag ska öppna matte eller kultur boken? Matten är ju ganska körd men jag ska inte misslyckas med den ändå!  Usch vad jag känner mig så jäkla usel på allt just nu!,, det är därför jag tänker super plugga nu så att jag kan kolla på Julius Caesar igen :D  så jäklans bäst!   Någon annan som är bara lite bättre än bäst är Timo Räisänen.. Goosh vad jag gillar hans musik,, han och Detektivbyrån.. :D
Jag vill också kunna sjunga och spela bra musik!, sedan vill jag kunna skriva böcker,, det är ju typ min stora dröm, att bli författare! (:

Så här ser min livsplan ut :
  1. Gå ut skolan
  2. Dra till Los Angeles som Aupair* i ett år.
  3. Komma hem till Arvika
  4. Flytta från Arvika--->Göteborg
  5. Skaffa jobb i Göteborg
  6. Kanske börja plugga,, eller rättare sagt jag vet inte vad jag ska plugga bara att jag ska plugga!
  7. Bli resguide                                          )
  8. Bli lärare                                               >  dessa tre är det lite osäkert på när det händer,, om det händer
  9. Bli författare                                          )
  10. Nu är jag antagligen nobelvinnare i litteratur och har några Doktorexamen i skjortärmen så det är dags att flytta tillbaka till ARVIKA!  :D

Ja så hade jag bara litte smått planerat mitt liv :P  hehe :D




nattinatti alla generadeplanerare där ute!  ^^                           

Julius Caesar

När jag är på dåligt humör eller trött (just nu är jag sleten och trött) finns det bara ett sätt att må bra igen! och det är att krypa ner i sängen och kolla på Julius Caesar..! Goosh vilken bra film,, det finns seriöst inget dåligt med den, den är bara allmänt bäst!

Alla borde se den!

pöss på alla Julius fans,, det finns hopp! ^^

woot ?

Jag fattar inte! jag fick blodtrycksfall och svimma,, men när jag vakna sa jag att jag var alergisk mot hundar!
Jag knäcker mig själv med sån här skit,, så nu är de slut med det!
Nu ska jag bli vanlig igen! jag ska sitta och kolla på Bridget Joans dagbok tills ögona blöder!
Fast jag ska börja med dagens Gossip girl avsnitt! :D

Så hemskt ledsen att det blev så! sry `´

Jag got no fear because jag got alot of bear!

MOhahahahah vad kul det ska bli,, eller jag hoppas iaf det kommer bli kul! för jag är ganska intepartysugen. Jag är faktiskt mycket trött och äckligt mätt ! ( vi åt alldeles nyss en varsin pizza) jag hör hur det URKAR från magen,, den bara ropar jag är mätt, jag orkar inte mer!! nu ska jag inte äta mer men ändå,, jag ska förhoppningsvis kunna röra mig :D

Vi har iaf börjat förfesta nu, då kan man ju undra varför jag sitter med Isabellas tekniskaunderverk (dator)nu?  jo som sagt så vet jag inte när min dator är i mitt kärleksvänliga vold!! mohahahaha dator + mig = real love!! :D
men skämt åsido nu ska jag partaparta påriktigt!


hejrå alla partysugna !

partyparty

Mohahahah! nu sitter jag hemma hos lotta och gottar mig i hennes tekniskaunderverk (datorn).. Min är som tidigare nämnt fortfarande under tekniskundersökning med ledning av min underbare far :P

Jag och lotta håller på för fulla puckar att göra oss i ordning eller iaf lotta,! jag tänker visa mig på festen som den lodis jag verkligen är!! skojjjja bara!, jag ska göra ett tappert försök sen med att piffa tll mig!  då menar jag verkligen tappert för jag ser ut som sju svåra år ( mest i huvudet ,, mitt hår asso)

Aja vi ska till Simon sedan på rajtan tajtan men först ska vi på förfest hos Isabella! Kommer bli en superduper
kväll/natt/morgon ! ^^
Om ni undrar varför jag skriver så tidigt och inte när jag kommer hem ( när det nu blir) så är det för jag vet inte när jag har tillgång till dator nästa gång,, eller jo på Söndag kl 18.30 . för då ska jag hem till mamma :D

Måste bara tillängna en bit av dagens blogg inlägg åt Isabellas goda nyttiga kakor som lotta just serverade mig!
Smakar som hemlagade snickers!  PLUS att de är nyttiga!, för bortsett från sirapen, chokladen, sockret, kokosen och jordnötssmöret så var det special K flingor  istället för vanliga flingor! :D

Så hasta la vista alla hemlagadesnickers ätare och partysugna! :)

Sitter i skolan.....

Asso jag hade asmycket att skriva om i går + att jag hade jätte mysiga bilder att läga in!,, men så när jag i all min lycka skulle sätta på dator så har min underbara pappa lekt teknisk,, ja så himla jäkla teknisk så dator inte ville starta :(
Men jag fick inte sura för det,, utan bara hoppa över en dag med bloggande.. offer jag känner mig! det rubbar min balans!

Back to the moment iaf! Nu har jag suttit och panik skrivit en Analys.. URK! på det nu måste jag sluta för Emma ska panik skriva sin del av analysen som ska va inee i dag!!


Hejdå alla panikskrivare!!!

Inget liv kvar,, men en massa snö får kompensera! så det duger bra en då! ^^

Idag vart jag skitsuperjätte glad när jag vakna och titta ut genom fönstret! Dett snöade som om det aldrig gjort något annat utanför! Jag verkligen älskar snö. Den bara faller ner och lägger sig där och är fin ( och lite djävulsk är den med,, då den täcker eventuella isfläckar som jag skulle kunna halka på! :S ) Det har iaf vart en extremt givande dag,, kanske inte på matte linjen då men,, iaf

det började som sagt med snö :D sedan när jag kommer till skolan har vi elevrådsmöte (vi fick pepparkakor) vi diskutera julpyntning och solidaritetsdagen, jag ska ha hand om mistelintaget,, så jag har vart på jakt efter mistlar idag,, anna var också med en stund i letandet. efter mötet gick vi och såg på slutet av Jonas Hassen Khemirs föreläsning
(vi missa den p g a mötet) men av vad jag hann se kan jag ju bara tala om att jag har en ny IDOL! jag skiter i IDOL Johan P eller nej det gör jag inte, han får komma på andra plats :P nej men Jonas var grym! jag var ganska kritisk när jag först läste ETT ÖGA RÖTT,, men nu tror jag att jag måste läsa om den för Jonas har gett mig ,, a jag vette fasen vad han gav mig!, men nått var det iaf! Avgudar honom !!

efter den bästa och roligaste föreläsningen någonsin så hade vi engelska,, det var ganska drygt,, men så kommer iaf karin in och säger att jojo vill prata med mig, och jag tänkte att " hon vill väll ha läxor eller så" ( hon va sjuk och skulle hem) så jag gick ut till henne, och jag ser något i ögonvrån men jag reflekterar inte så mycket över det utan fokuserar på jojo. Och plötslig flyger Joel på mig och tjuter KILLERGAME i örat på mig.. jag fick ge Joel mitt näst sista liv och jojo mitt onda öga! :D den förrädaren! nej då det är bara på skoj så det gör inte så mkt :P
Iaf så tar den lektionen slut och vi drar till spanskan,, jag hade nästan alla rätt på läxan så det var en mycket givande timme.

Lunch: Vi satt iaf och käka lunch,, och jag kan ju bara nämna att den som inte vet vem jag är nu, satt inte i matsalen :D
Marcus kalla mig för spiderman och emma kallade mig för Marit bergman ( jag såg tydligen ut som henne idag )
Iaf vart det tillslult spiderbergman,, så till min nya identitet var jag ju tvungen att ha en cool gest! så jag satt och lekte spiderman, alltså satt jag och spruta nät från händerna :D iaf skulle jag va smidig och överraska Emma med mitt nya trick, men istället för att få henne att skvätta så ryckte jag typ med mig hela bricka och det dundra,, vi brast ut i skratt och tystnaden lade sig i resten av matsalen + att alla glodde på oss :P

Efter att ha haft en extra timme med estetarna så drog jag och anna på jakt efter mistlar samt att jag gjorde några små julklapps inköp både till andra och till mig själv :D

Nu orkar jag inte skriva något mer! och jag tror inte man orkar läsa så mycket mer heller :P

God natt alla SPIDERBERGMAN'S där ute :D

inköp av min nya scarf och väska ( 40:- )


Urk!

Urk urk och urk! Jag mår verkligen piss! jag har ont i halsen, huvudet och lider av små frossa samt snuva.. URK!!!

Skolsagen har dock vart bra ( tur det ) Såg mitt snyggobjekt i ettan också,, liksom vafan att han går i ettan han är snygg att titta på, desutom ska jag ju inte direkt gå in stenhårt för att få honom!, men på torsdag har vi heldag tillsammans=mohaha*
Mjhehe, det är gött att inte gilla någon!, liksom bara få kolla på alla snygga som finns, men finner jag någon speciell så är det ju klart jag inte bara vill se på snyggpersonen i fråga! :D haha nej man får väll helt enkelt vänta på att herr charmig ska råka gå in i mig, jag tappar böckerna, han hjälper mig ta upp dem och våra händer råkar stöta ihop.. sedan när vi reser oss upp ser varandra djupt i ögonen. PLÖTSLIGT från igenstans börjar esteterna spela någon fin kärlekssång och precis när vi ska säga vad vi heter så ringer klockan och vi måste gå åt olika håll! eller så finner jag bara någon på nån fest,, det funkar det med, men det är inte lika roligt,, nej fan!, jag ska ha det där romantiska! det förtjänar all tjejer!
( kommer alltså inte finnas nån duglig kille, eftersom dom aldrig vågar ta första steget :P ) mohahaha ^^

Nej men seriöst,, jag är helt sleten, inte bara för jag är förkyld, utan för att vi ska ha två prov nästa vecka! kultur (95 sidor)
och det jäklans matte provet ( fattar nada!!!)

Men jag kämpar på! de ska inte sätta dåliga betyg på mig bara för att läraren inte kan förklara,, misstolka mig rätt, Han är super duktig på matte, men det är skillnad på att vara duktig på matte och att kunna lära ut matte!

God natt alla prins Charmig, som bara väntar på att slå till! jag vet att ni kan ! ansträng er :P

:D

Mohahahaah..!! nu har jag köpt mina vintage wayfarers :D  185 spänn!  lyckalyckalycka!!!

Billigt är bra,!

god natt alla lyckliga ägare av ett par wayfarers!

Att dö eller inte dö? det är frågan det!

Idag när jag klev upp ur sängen kände jag att " nej fy tusan vad jag inte orkar med detta !"  jag har nämligen inte alls vart pigg idag.. Jag har ont ihuvudet och halsen och känner mig alvedonig!  (mitt ord för förskyld )
Men så kom jag på att jag måste ju faktiskt dra till skolan så jag kan döda emma! Inte på riktigt då,, vi ska ju inte göra det till någon finsk lek.. (skämt)
Vi har ju som sagt börjat med leken "KILLERGAME"  det visade sig vara roligare än vad jag trott*  Jag hörde stenhårt hela dagen och har nu hela fem liv.. hehe emma har bara fyra!  :D

Men nu till lite mer seriösa saker.. fick VG på spanskan, är ganska nöjd, misstolka mig rätt nu! det är bra med VG men jag kunde ha fått ett starkare VG om man säger så! ^^

Nu ska jag äta Köttfärssås och spagetti ( min favvo mat)


hehe' I morgon Emma, är det du som får se upp! vänd aldrig någon ryggen!

pöss och kräm ^^

nysnys

Urk.. jag sitter och funderar om jag ska gå till skolan idag? Jag har onte i huvudet, halsen och har frossa. Jag verkligen hatar att vara sjuk,( iaf på en skoldag) för man missar så mkt. Men jag tror jag ska gå en då, har massa att göra idag som inte kan vänta t ex min lönerapport och bibloteksbok ( båda något försenade)
Sedan är jag den enda i min grupp på geografin som har hela arbetet..
Ja då så, jag har efter mycket övervägande kommit fram till att jag måste gå nu,, annars kommer jag försent. det är ju inte så jäkla rockit det heller! (:

Ses sen!




PS!    DET SNÖAR I ARVIKA IDAG!    LYCKALYCKALYCKALYCKA!!!!! ^^

RSS 2.0