(you're the) QUEEN!

Det är verkligen så himla olika från dag till dag! Ena dagen är jag jättedepp och kör in i refuger hit och dit. Andra dagar flyter på med sådan fart att jag vill trycka på Snoozzzzz!
Idag har varit en sådan där alldeles härlig dag! Hade först filosofi där vi läste i tidningar (vecko revyn, cosmoplitan etc.) efter filosofin satt vi i la caféteria och drygade oss fram till lunch.
Lunchen (som inte alls var pinsam) var för övrigt skabbig och såg ut som risgrynsgröt med lite purjo i!! (det var soppa)
Sedan hade vi St&fra, jag gick dock mitt i för att fixa med en ny bettskena.
När jag väl kom till tandis så passa den inte?! Den var för stor så de blev tvugna att hälla i något klet (?) och satt in den i munnen för att låta den anpassa sig. Sedan skulle den naturligtvis ut.... Och ja,, det gick som det gick! De blev tvugna att knacka ut den! Och det slutar inte där!! Detta upprepas ytterligare en gång innan han ber om ursäkt och säger att vi måste göra detta en gång till! Så in med en ny massa klet, tar avtryck, sköljer munnen och får en ny tid.. Gaah!
Tillbaka till skolan, har lite mer St&fra och sedan blir det of to the LITTERATUR som denna dag går av stapeln på BOKIA.
Där letar vi mellan REA lapparna efter fynd! Och självklart köper jag en massa böcker (4) för alla de pengar jag verkligen har. Känn ironin flöda!!!! Efter en mycket givande bokköparstund berger vi (jojo, fiia och anna) till Kocki, där vi nyttar oss med snabbmat. :D  Skräll
Och nu till dagens höjdpunkt! Biblioteket! Jag, Anna och Fiia sitter och jobbar med religion i 2-3 timmar varav vi sedan beger oss till vad som verkligen var dagens HÖJDPUNKT med stort H!!! Nämligen Alex studentkonsert. Och jag säger bara det! Den går inte att beskriva för er som inte var där, det enda jag möjligvis skulle kuna säga är följande;
  • Episk
  • Sensationell
  • Underbar
  • Bra
  • Awesome
  • Värd att se om och om igen
Ja, den var så himlabra, och Alexandra var så bra och som hon sken! Då dagen kommer och Madonna är förband till Alex (och inte virse versa) då ska jag peka på Alex och berätta att "HON KÄNNER JAG!!!"

Så med knäckta tänder, bra böcker (som dock ligger i Annas bil) och QUEEN-sånger på hjärnan säger jag God Natt!

Overandout-

"In for the kill"

Idag har jag räddat den här lilla fågeln! Jag misstänker att den hette Judas, eftersom den tittade så elakt på mig.! Men det hör inte hit!!

För att ta det i en lite mer sammanhängande förklaring börjar jag från början!

Jag hade haft körlektion med en ny snubbe eftersom min vanliga snubbe var sjuk, det gick inte bra! Jag fick motorstopp på motorstop, han ryckte i ratten, i Hbromsen och trampade hejvilt på alla pedalar som fanns till befogenhet! h j ä l p !
Efter 35 minuter av katastrofkörning gick jag upp till skolan igen för att hänga med Lotta innan vi skulle bege oss mot k n e g e t ! ! ! !
Vi slutar i vilket fall som helst och beger oss genom kyrkoparken mot Cisternen. PLÖTSLIGT hör vi hur ett fönster går i sönder! Vart kommer det ifrån? Jo det kommer ifrån Katedralen ?!
Lotta påstår att det var en fågel eller dylikt (jag tror att det är en miniatyr av batman, detta är dock inget jag tillkännager för stunden) Vi springer dit och kollar. Och ta mig tusan! Där ligger en sparvhök(?) och flåsar. Den ger sig dock av direkt vi anländer, den är OK! PFHU! skönt att se!
MEN VÄNTA! där ligger ngt annat begravt i snön! En minifågel (bytet) och fläsar ganska mycket mer än den andra fågeln gjorde! Vi bestämmer oss för att rädda den! Så medan Lotta springer som vinden mot skolans (mörka) biologi del gräver jag tappert och mödosamt fram den lille krabbaten ur snön. Och den lever, allt som verkar vara mindre okej är ögat som var illrött (var av jag trodde den hette Judas och tyckte illa om mig) Kanske var den i själva verket självmordsbenägen och blev sur när jag räddade den.? Tåls att tänka på!

Nu ska jag dock återgå till mitt studerande! PRUF!! Nonsens ;D

Overandout-




http://open.spotify.com/track/1inG2cgfeGVBsTCcmMIv0e

En enda stor musikal på centralen!

Engelska, Studentkommittén, Projektarbete, Natur, Engelska igen, Körkort, Framtiden? Ja den ser ganska jobbig ut för tillfället! Jag vill bara ta studenten och komma bort från allt jobbigt en stund! Det enda roliga med tillvaron är kompisarna! Kommer sakna KU3 så enormt mkt! Dock kommer vi fortfarnade träffas, kanske inte lika mycket men träffas kommer vi! Och när vi då möts på stationen, börjar någon episk låt spelas i högtalarna och hela centralen förvandlas till en enda STOR MUSIKAL! Yäääässs!!!!



För övrigt har dagen varit bra. Sofia fick utbrott i matsalen, Jag skämta om allt och alla (skräll), Jojo visade vägen på Taserud och Anna körde bil som ingen annan kan! :D (På riktigt, eftersom ingen anna kan!!!)

Nu åter till Natur A!
Overandout-

Pulserar

Min fotknöl? ankelknöl? skabbutbukt på foten? pulserar ( SYNLIGT) Det är så grymt skabbigt att jag tror jag dör. Dessutom tror jag att det gör ont. Detta är jag dock inte säker på eftersom det började göra ont när jag såg det. Hmm?

För övrigt har dagen varit bra, slog något slags rekord (för mig) att göra mig i ordning i morse. Satte typ på mig kläderna på 10 minuter innan jag sprang (ikapp) till bilen. Har även lämnat in min novell idag. Jag är inte speciellt nöjd med den, måste jag desvärre medge. Handlingen är det inget fel på, det är mitt bristfälliga språk som knäcker den. FÖRBÄTTRING måste ske omgående!

KÖRNING!

Nu när Anna tagit körkort (Kul för henne trots att jag bara var sjätte person att få reda på det :P) så känner jag att jag måste kämpa på lite. Vill också ta bilen till skolan när jag nästan snöar bort eller står för nära väggen då bilen kör i vattnet som skvätter på mig. VILL HA NU!  Tycker man borde få ett körkort i Corn Flakes paketen!
Men nog om mitt (än så länge dröm) körkort!

Nu ska jag ta och packa mig i säng! För i morgon väntar en härlig mörkblå klänning med krimskrams i Karlstad (den skriker efter mig)

Overandout-

GLEE


Jag ÄLSKAR Glee! Det är den bästa serien på länge, den har verkligen allt! Töntar, rullstolsbundna, musikalnummer, jättebra musik över lag och så himla skön humor att jag tror jag dör :D
Ska köpa boxen när jag får pengar till övers (antagligen när jag skaffat mig ett till jobb) Nu ska jag dock återgå till min spanskapuggning :S Fast vad spelar det egentligen för roll? Det kommer ändå gå dåligt (inte den inställningen nu)




Overandout-

"Signalfel"

Signalfel? Detta var en så sjukt bra pjäs!! har aldrig varit på bättre, nu är det inte så att jag varit på hundratals men några har man ju pallrat sig i väg på. Från och med nu ska jga gå fler gånger! Och ser jag att han, Hamadi Khemiris sätter upp en föreställning, även om det är en enmansföreställning som den här pjäsen ska jag rusa iväg ör att köp biljetter!
Pjäsen handlade om samhället vi lever i; fördommar mot allt och alla, att kliva ur garderoben, databeroende :P, paranoida personer och så himla mycket mer. Det kanske är så att jag misstolkade hela pjäsen men det tror jag inte, utan den handlade helt enkelt om människor. Helt vanliga människor (som, de flesta bodde i stockholms området) och ett polisomringat RITZ i Arvika !

Pjäsen får så många toasters att Björn Gustavsson kan ta sitt "kanon kul" och slänga i väggen!


Overandout-

Kräkreflex?!

Mamma och Mr. T kom precis hem från Challa, de har varit där och köpt present till min mor som fyller år i morgon. Mamma köpte en fin ögonskugge till mig från NoBUA, GRÖN :D (dock måste jag betala den) höhö
Och nu till kräkreflexerna!, de hade desutom köpt en Coca cola vailj till brorsan samt en påse torkat kött! Fatta att man kan äta torkat kött på påse?!! SKABB! Jag var ju tvungen att smaka och det var som jag befarade, det smakade ..... går inte ens att beskriva hur illa det smakade! efter att ha spottat ut den och gett den till Wilma,, hon kommer förmodligen avlida av smaken så klämde jag ur mig att "Detta är fan värre en den värsta  bakfylan ggr 3, kräkreflexerna kom igång på direkten!"
Nu har min bror kommit upp och sitter precis och berättar att han tycker att vi ska öppna en kedja av torkat kött och sälja det på skolan?! MUPP.
Overandout-

Libros, Books & Böcker

Vill ha mer böcker!
Jag ställer, lägger, omplacerar, sorterar, gallrar och donar med dem från 08.00-15.00 och när jag kommer hem går jag direkt in på Bokhora och läser recensioner, därefter är det direkt in på Bokus och köpa en massa fina böcker!!
Älskar böcker  :D

Overandout-

?

Vad gjorde jag i helgen?
-Jo Fredagen började med att jag köpte min BALKLÄNNING!! Ahhhhahahahaha! Är så jäkla nöjd, dock får ingen se den innan studenten :D Sedan drog jag i väg till Ida på förfest, sedan blev det Tiki. Jäkligt mycket folk, dock mest äldre. Inte för att det är ngt fel på dom :P Efter Tiki bar det av hem, fick skjust av Emma SNÄLLT* och ytterst tur för jag hade väntetid på taxin i LJUSÅR!! När vi skulle till Emmas bil fick jag inte gå själv utan blev buren över axlarna, jag skrek av rädsla, yrsel och skratt. Det var ganska kul på ett läskigt sätt!

Sedan vart det lördag. Hmmm vad gjorde jag då?
- Jo jag hade förfest hemma hos mig. Jag, Sofia & Anna. Det var roligt och det blev en rolig kväll som slutade,,,, wait for it...... på TIKI!! Där var det kul (som bilderna visar) Dock fick jag för mig att det skulle vara roligare på RITZ så jag tvinga med mig Anna och Fiia dit. Mindre lyckat! Dock blev det en hamburgare eller två, lite snodda stripps och en kille som pissade på sig (jag skrattade åt honom, det var kul) Tillslut kom vi hem och jag fick för mig att jag skulle bära upp mikron på rummet, så det gjorde jag. Kvällen slutade alltså med att vi käka panpizza runt 03.00 skvllrade lite och somnade runt 03.30? Lyckat!










MÖMS MÖMS MÖMS ! ! !

Overandout-

RSS 2.0