Fitforfight för ARVIKAFESTIVALEN!!!

Nu är allt ordnat, och då menar jag allt! Jag har vart och köpt shorts, linne, T-shirt, halsband och örhängen idag. Nu kommer jag bli så festivalfin som jag möjligen kan bli. Och vad GLAD jag är! Moa min älsklings syster har kommit hem samt Lotta och Sofie. Mohaha. Nu är allt splendid. Dagen i helhet har varit riktigt bra, bortsett från att jag har haft huvudvärk på grund av för lite vatten. Dumt av mig när jag vet att det är varmt och stressigt på jobbet! Aja, men annars bra, i morgon blir det statt´s med Isabella, Lotta och Jennie. Filé buffé. Det kommer bli trevligt. Och för en gångs skull var det jag som drog ihop. Det händer faktiskt inte så ofta, i alla fall inte sånna här grejer som att gå på statt´s. Möjligen "Öjj? ska vi käka pizza och se på film hos mig på fredag?" 

Well, well.



VI HOPPAR ETT SLAG FÖR GLÄDJE OCH FESTIVAL!!   :D


Sommar

















Dässis kompis Hannahs brorsas Racken-place.

En vanlig dag på jobbet. Eller nej inte riktigt, det var en bra dag på jobbet. Det var t o m kul och jag rullade hår! Kanske inte ligga bra som Dässi men de må gudarna veta att jag rullade hår. :D Efter jobbet vart det Racken med Dässi och Hannah. Det var så otroligt skönt att bada. Värmen är ju inte ens skön längre, den är bara tryckande och tung! Jag önskar det kunde regna av sig lite och sedan bli strålande solsken igen! Men jag ska inte önska regn heller, för tänk om det stannar?! Blää.

Jag är så glad att det är festival nu, jag längtar så det skriker om det! Jag är på partyhumör och är riktigt taggad att festivala. Så nu blir det förberedelser för festivalen. På med kortbyxa och fram med snygg-gummistövlarna!

Partyhard!


Ps! Lönen har kommit vilket i sin tur betyder ??  ---------> BRYGGAN .    Älska sommar,sol och att vara 18!!!!!  :D

Positiva tankar



DAGENS POSITIVA!  Var i Matilla idag på gudstjänst. Moa är nämligen där på konfaläger. GUD vad gött det var och se henne! Jag insäg inte för ens hon kom springandes ner för slänten att jag saknade henne så fruktansvärt. Vi åt och badade, sedan var vi tvungna att åka hem. Pappa körde som en biltjuv, men jag och mamma lever så det är väl tur. Dessutom såg vi 3 älgar, 4 rådjur och 1 mink/iller/mårdhund/grävling. AWESOME!  Jag träffade även Sofie och Lotta. Det var kul att träffa dem, ytterligare en sak jag inte gör allt för ofta. Jag börjar tro att det är mig det är fel på. Mitt humör, beteende m.m. Jag får ändra på mig! För jag vill behålla mina vänner. Även om en och annan redan ignorerar mig, ska det inte bli fler!

Och sist men inte minst, jag hade på mig min nya röda klänning som jag köpte igår. Jag har fått flera komplimanger, så jag gillar den!



Hit and run!

Vuxenpoäng!

En hel helg. Det är vad jag har framför mig! Nu har jag jobbat i 4 dagar och ska äntligen få mig lite ledigt. Så himla gött ska det bli. I morgon blir det förmodligen sommarstugan och på söndag ska jag sola och träna :D
Men tillbaka till idag. Idag har jag först och främst jobbat från 07.00-13.00. Det är ingen lek att gå upp 05.30 på morgonen. Och precis när jag undrar på varför jag gör det, så kommer lönen. och jag inser genast att det är värt det. Och det tar mig till nästa punkt på dagen. BANKEN. Idag har jag nämligen varit på banken och skaffat vuxenpoäng (jag närmar mig 30 års åldern) I vilket fall så har jag skaffat telefonbanken, internetbanken ett VISA samt att jag nu drar pengar till mina fonder. Det skriker ta mig tusan VUXENPOÄNG!!! haha ;D  
Aja, i vilket fall som helst kunde jag ju inte låta min första lön ligga och skräpa så jag var tvungen att använda lite grann. Då till en vintagejacka, brosch och en klänning(tyg) mkt nice. Sen ska även lite gå till en ny mascara.

Nu, innan jag lägger mig ner och somnar i min välförtjänta dvala, ska jag bara nämna vad oerhört exalterad jag är över nästkommande helgs ARVIKAFESTIVAL.... kulkulkulkulkulkulkulkulkulkulkulkulkulkul. Det kommer bli så jäkla party, 
SÅ JAG TROR JAG DÖR!!!



"Där satt den!"

Antikrundan.

Idag har jag börjat mitt nya liv som antikrundan guide! (aka: sommarvikarie inom vården) Det första jag mötes av i morse, bortsett från Dässi och Ulrika var lukten av en pensionärer. I vanliga fall när jag t ex är hos mormor älskar jag lukten av tantig parfym och gamla möbler. Men inte den här gången! Nu var det för många pensionärer på en och samma gång! För många dofter, som tillsammans inte utgjorde en så attraktiv doft. Nu får de ju i för sig lukta gammal och senil, för det är ju inte som "Doftinspektör" jag jobbar som. Utan som en sommarvikarie inom vård och omsorg. 
Dock är det ett gäng roliga och trevliga pensionärer som bor där och jag tror det kommer bli en rolig och annorlunda sommar. (och jag ser fram emot lönen!)

Efter jobbet cyklade jag raka vägen hem, tog mig två smörgåsar, satte på mig träningskläderna och gick/joggade/sprang ut till mormor. 1mil ut till mormor och jag gjorde det på hela 1h och 40 minuter.  Ni kan alltså räkna ut att jag joggade/GICK mesta delen av vägen. Jag joggade långa sträckor och gick när jag inte orkade mer. Dock inte i rackenkurvan. Jag såg nämligen en snygg kille där så då tog jag i och sprang (Jag hade jäkligt fula kläder på mig, och ville inte riskera att någon såg mig för länge i dem.)

Nu vet ni vad jag har gjort idag. Mina kusiner från Stockholm har anlänt också. Trevligt.


"Jag uppskattar denna utsökta vas som förmodligen är gjord under renässansen till ett värde på hela 25.50:-" 
Från kvällens antikrunda med Johanna Wide i spetsen!   :P

slut på sommaren?

Är det slutet på sommaren och början på något annat? eller kan jag ha både sommarlov och jobb?

Idag har jag min sista lediga dag innan jag börjar jobba. Visst har jag lediga dagar emellanåt, men de kanske jag behöver för att vila upp mig på igen. Det här är mitt sista sommarlov någonsin, och jag ska jobba upp det. Är det värt det? det vet jag faktiskt inte riktigt än. Men jag tror faktiskt det. För jag blir ärligt talat så fruktansvärt uttråkad av att inte ha något för mig. Visst kan jag umgås med folk, träna m.m. men mer än det? Jag måste ha något att göra, något som tar mitt fokus för några timmar. Alltså skolan, läxor och prov. Det är inte så att jag avgudar skola, men det är roligt att ha något att göra som inte är kul. Det låt väldigt konstigt, men jag menar bara att det är gött att tänka ibland, på viktigare saker än: "Vad ska jag göra idag?"  Och just därför tror jag att mitt sista sommarlov kommer bli det bästa! Tillräckligt mycket ledighet för att roa mig men samtidigt tillräckligt mycket jobb för att hålla mig sysselsatt. + att jag under tiden får längta efter ledigheten :D awesome.


Hur spenderas sista dagen?  jo,, på verandan med John ajvide lindkvist i örat.  "Pappersväggar"





Loka päron

Nu är midsommar över ( i alla fall för min del) Och det känns ganska skönt. Det var vilket fall en väldigt trevlig midsommar, trots det faktum att jag tror att hälften av festdeltagarna fann anledning till en hel del tårar. Det var stört, det var verkligen tår på tår som rullade ner för kinderna. Men jag klarade mig i alla fall undan sura miner :) nice.
Tyvärr var det någon som missbruka förtroendet igår, så jag fick ett sms idag om att  någon snott cider och öl. synd tycker jag, speciellt när man har fått förtroendet av föräldrarna att låna huset. NEJ USCH! sånt gillar jag inte!

Nu ska jag dock ta och sätta på en film. Vi hyrde idag(y) en av mina favoriter "The other Boelyn sister" m.fl   awesome.




GoodnightAndGoodluck

Sov

sov hos momo i natt. Och på morgonen var vi hos hennes frisör (djurplågaren) Vem fan har en katt i en bur på trädgården? Jaja, det är väl så med oldpeople! De vet inte vad som är bäst för djuren 
-och tydligen inte heller om det luktar illa i garaget?!- 

Nu ska jag dock packa i ordning, ska till pappa om några timmar. Fast först ska jag ju till Challa. Underbara, fina lilla Challa. Skogarnas skog. Hålens håla. ;D   haha

65daysofstatic - radio protector

Här sitter jag och väntar på mamma. Jag ska nämligen färga håret -chock?- Nej men jag känner att utväxten tar kol på mig! Jag avskyr utväxt! Aja, jag har köpt min midsommarklänning! Den är så fin. Djupt marinblå med fransar. Går antagligen sönder fort. Tur att den inte var så fasligt dyr! haha :D  
Köpte den på H&M i Karlstad. Jag var där med Jennie i dag. Det var kul att umgås med Jennie, det var för längesedan nu.

På tal om titeln, superduperbra låt. :)

18 år!!

Igår var det premiär på BRYGGAN!, Fy fan va gött och äntligen vara 18!

Lördag: Dagen började med adrenalin pumpande Paintboll, det var svinroligt och jag kom undan med endast fyra märken :P  Sen var det hem och duscha som gällde. Jag pynta mig i ordning och drog till Julia, där det var för fest. Efter någon timme hos Julia drog vi vidare ner mot BRYGGAN för att fixa banden -så vi slapp stå och köa senare- Där vart det lite problem då en av vakterna tyckte jag skulle vänta i två timmar tills det slog om till den 14:de Men lyckligtvis sa den yngre av dem att det var okej om jag köpte ut biljetten och sendan väntade. Men det spelade ju ingen roll eftersom vi ändå skulle vidare till nästa förfest. :D   ((Ju mer jag skriver om kvällen desto mer inser jag vad pärry det är att vara 18)) Vi drog i alla fall till Sandra på nästa fest. Där var det trevligt, vi dansa, drack lite mer och stod på balkongen och diskuterade vilka leg man kunde sneaka sig in på :P Jag behöver dock inte sneaka!! Perfa.

Sen drog vi till Bryggan, där vi drack, dansa och skrek (jag är hes i dag) KUL KUL KUL KUL KUL KUL KUL KUL ! ! ! ! ! ! ! :D
Det var skitmycket folk på bryggan och det var en världens röj. Jag avgudar allt som har med party och fest att göra :P

Nu sitter jag dock här på min säng, har precis haft "Släktkalas" och bloggar, kollar facebook och äter BEN&JERRYS! yummy.

Dagen efter :D

Igår hade jag och Lotta party. Det vart lyckat enligt mig :D Vi fick jätte mycket roliga och fina presenter, och det var typ höjdpunkten på kvällen när jag gav Lotta min present (jag hade gjort en film) Jag hade fjärilar i magen, men hon vart glad så det var inget att bekymra sig om. Haha. 
Vi åt mat, tårta, gjorde charader och körde norsk kareoke. Och enligt mina och Lottas beräkningar så vart det en jäkla massa mat kvar  :P Så jag ska kan ju säga att jag åt tårta till frukost. Jojos himmelrike till tårta . Yummi yummi. 
Apropå i morse så berättade Mor och Mupp att skatorna hade partat loss efter oss, De hade nämligen tagit hand om mat-skräp-kassen som jag glömde att ta in. Men eftersom jag inte vaknade så jag visste det, tog de in skräpet från trädgården.


Jag ska lägga upp bilder sen, för jag hinner inte nu. Jag ska till fiskevik och få ont (paintboll) (de borde ta bort T så det blir PAINBOLL)

Soooo loooong!

Bryggan i kväll!  Woohoo.

I morgon blir det party!

Nu har vi handlat och fixat. Jag har dessutom städat! Urk. Fick dock hjälp av mina föräldrar. Perry :D De senare timmarna har jag däremot lagt ner på ett projekt tills i morgon. Det kommer bli awesome! 

Det var lite lett i dag. Gick upp runt 07.00 och drog till skolan till 09.00, när jag kommer dit struttar en massa halvpackade studenter runt, och jag känner mig allmänt i vägen. Dessutom visade det sig att dagens enda lektion inte kunde bli av. Grrh.
Så jag hade gått upp för tidigt, blä! Aja, vi drog ner på staden och fika lite. Sedan träffa jag Lotta och Isabella, vi drog varvet på stan och käcka presenter. Och just då insåg jag vad jag skulle ge till Lotta. Mohahaah är allt jag nämner för tillfället. Men det kommer bli splendid.
Dock vart det ingen träning idag eftersom jag var tvungen att städa och fixa med presenter. 
Nu ska jag ta och lägga mig eftersom jag inte vill ha ringar under ögonen i morgon :D

Natti natti.

Gå på stylta.

Idag har vi haft en utflyktsdag till Von Echstedtska, det var intressant? Ja, ja. Sen åkte vi i alla fall hem till Keeron för lite fika, och att döma av våra spekulationer på vägen dit vart jag lite besviken. Jag som trodde allt skulle vara vitt. Aja, där fick vi i alla fall kaka, bulle, paj och saft. Sedan åkte vi den ringliga vägen hem i superbussen. Dagen har i stort vart ganska okej. Jag fick ytterligare en diss om att jag inte kunde cykla, men jag har vant mig :P  Fast den kom från ett oväntat håll, det var nämligen Keeron som sa den. 

Nu ska jag skriva en matlista och kanske ta mig ett varv i skogen. Jag vill ju inte missa UGLY BETTY och Desperate housewives ;D

P.s. Jag gick även på styltor, något jag inte gjort sen fyran :) Och jag ägde röv!

Representant för Kultur.

Jaha, idag har man gått 1,4 mil. Mina ben skriker NEJ! Men själv funderade jag på att gå och träna. Jag har kommit in i en period med träning, och jag gillar det! Dock var det lite tråkigt med klassikern idag, det var nämligen så att alla i min gigantiska klass balla ur. P g a sjukdom, ork m.m.. Visst jag dömer inte, för jag hade också tänkt att skita i det när jag vaknade i morse och kände av helgens träning i vaderna. Men icke som icke, jag pallra mig ut i skogen som den mulle jag är. Och vid första vatten stoppet kom jag i kapp Julle och My så jag gick med dem resten av vägen.(orka inte springa) Vi käka typ nötter var 200 meter. NICE!

Nu ska jag dock sticka till banken och se över min budget. Och det ser inte lovande ut. Robert har försökt kräva mig på pengar(födelsedagspresent) och Lotta fyller år!! Jag får hoppas att jag får pengar i födelsedagspresent så jag har råd med allt :P  vet typ redan vad jag ska få av mor och far :D Och jag gillar det.

Aaaw,, Gossip girl!

Jag grina seriöst när han sa "Jag älskar dig" till Blair. ÄNTLIGEN, fy tusan vad jag väntat! Först när han rymde igen blev jag helt,"Men herregud ge er!" Men så blev det bra ändå! YESYESYESYESYESYESYESYESYES!!!!!!

Men nu är det uppehåll och det gillar jag inte! 

Summering av helgen: Träna, Träna, Träna. Challa och momo. Pretty nice :)
OCH INGET JÄKLA PLUGG, DET ÄR ÖVER!

Aaaghrr!

Jäkla bil, jäkla körkort, jäkla allt! Jag kommer aldrig att ta körkort, åtminstone inte i den hastighet som jag lär mig detta! Fasen. Jag var hos mormor och körde med hennes bil, och efter x-antal kärringstopp på uppfarten och ytterligare några vid slutet av mormors uppfart kom jag ut på vägen. När jag är i fart och kör, glider jag. Men direkt jag ska starta ceepar det sig! Skit, skit, skit! 

Men som mormor sa," Det kommer fler gånger" Och förhoppningsvis kommer jag få körkort innan jag dör?! Kanske år 2024? vem vet? Inte jag i alla fall.

Nu ska jag i alla fall berätta att jag har funnit min balklänningsmodell! Fy fasen vad fin den är. Den involverar flätor och en massa svalande tyg. PLUS en massa grönt.   :D
Nu ligger min bror bredvid mig och skriker att han fyller år (Far och bror bråkar, bror vinner inte) Han har även försökt att kräva mig på en födelsedagspresent! Han ska få en, men jag vill inte ge honom pengar (: Men nu ska jag göra mig fysiskt beredd inför träningen :P

Hasta la vista baby!



Lycka och endorfiner.

Sista provet är gjort! LYCKA. awesome!  Jag har även fått reda på en massa slutbetyg . Visst de var bra, men jag hade gärna haft MVG i Svenska. Däremot fick jag det i Kommunikation ! :D Jippie. Men nu går jag händelserna i förväg.
Dagen började med att jag fick skjuts med Emma till skolan (hon tog körtkort i måndags) det var lite roligt för hon satt och prata högt om när hon skulle lägga i tvån.    :P hehe. Men jag ska inte säga något, för jag har inte kört på evigheter. Men idag har jag faktiskt ansträngt mig! Jag har ringt "Ruddan" om och om igen! Och när jag tillslut fick tag på honom sa han att jag skulle ringa efter nio. Nu märkte jag att den var efter nio så jag ska ringa snart. 
Pratade även med Hans idag om EXLIBRIS, det är ett slags klistermärke man märker böcker med. Det är som en namnteckning, fast en liten bild. Jag ska skaffa en sådan, men jag fatta inte riktigt hur han mena så jag ska prata med honom på måndag :D
'
Har vart och tränat idag, Step. Fasen vad gött, men jag kände hur svetten rann och vad dålig kondis jag har! Men det ska det bli ändring på! I morgon ska jag på Afro och på söndag ska jag på body balance och kanske JAM? tränatränaträna :D

Nu ska jag dock ringa Ruddan och beställa körtid. 

Nattinatti

Mupp matte och händige Hans.

Dagen började med matte, det sög ju hårt! Matte prov på 40 sidor (lite) och när jag räknade ihop ungefärligt vad jag skulle få, och då var jag enormt givmild mot mig själv, fick jag ihop 10 poäng. Gränsen för G ligger på 12 poäng :S  Urk.

Efter matten hade vi religion, det var som vanligt. Ganska kul, jag gillar ju religion så det hjälper. Vi har prov i det i morgon och jag har läst igenom en gång, men jag tror det räcker för det är på kristendomen och jag känner mig redan tillräckligt insatt. ;) haha

Skoldagen avslutades med pizzabak i Hans hus. GUD VAD MYSIGT! Det var nog det mysigaste och hemtrevligaste hus jag någonsin vart i. Det var ett rött hus på landet med en massa små stugor runtomkring, en stor lada med höns och ankor och en hage där de för tillfället kollo-borta fåren brukar bo. Inuti Hans hus var det jätte mkt kuriosa. Tydligen var inte hans fru så bra på att slänga saker och tur var väl det, för de hade jätte mkt fina små detaljer från 40 talet och framåt. LOVELY!

Nu ska jag klinka på mitt garageband verktyg i maccen sen ska jag läsa Twilight 3. 

(tyvärr Klara, men den är fortfarande på vifft)

Johanna goes 3D?

I dag var det Solidaritetsdag på skolan, Johanna kom till skolan runt 07.30 - 08.00. Hon visste inte riktigt vad hon skulle gör i början så hon bad om att få nyckeln till elevrummet, där hon sedan satte sig och ringde - till vad hon trodde var smedbergs- men som tidigare (1897589749873 ggr) var det en telefonsvarare som svarade henne. Aaaaew, varför kan ingen svara henne så att hon vet om hon kan åka med klassen i morgon eller om hon ska gå på introduktionen?! Aja, Lotta anländer till skolan och snart är alla andra där. Johanna gick för att prata med Dennis om bion, Dennis hade sagt -igår- att de skulle fixa det idag. Men tror ni att DVD'n funka? Onej, självklart inte. Den krångla och Johanna fick lite smått panik. VARFÖR? Men tillslut fixade SUPER-DENNIS DVD'n och Twilight var räddad. 

Nu börjar folk komma och Johanna som har hand om glasmontern med choklad i får ge gåtor till de som vill ha chokladen. Det var kul och hon hade världens klurigaste gåta som ingen knäckte!

"Vem kan gå under och över vattnet utan att bli blöt?"

SVAR: En kvinna som går över en bro med en vattenkruka på huvudet.
Smart va? Det tycker Johanna i alla fall.''

Dagen var i stor mkt lyckad, i alla fall enligt  Johanna, Johanna träffade nästan Jojo med en vattenballong, och Jojo lovade Johanna, att om hon hade träffat henne, då, dååå!!! Hahah. Johanna skrattar!
Johanna klippte även lugg idag, det vart riktigt nice! Hon har även pluggat matte idag, och insett att matteprovet i morgon kommer ställa till problem.

Men efter telefonringning till både SOS, smedbergs och nygatan, Luggklippning, kladdkaka, twilight, 3D person snack och mycket mer sitter JAG med datorn i knät och Grey´s Anatomy på TV'n ! MUY, muy bien :D

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaw!!!

New moon. Aaaaw det är för lång tid kvar. Såg på Sofias blogg att hon sett trailern, så jag var ju tvungen att se den jag med.. Jäklar vad den filmen kommer äga hårt!

http://perezhilton.com/tv/index.php?ptvid=f3f7b0fbc3dc4&category_id=newest&category_start=0&category_end=4

Empirism = ?

Hemma från skolan i dag. Efter att vi kom hem från skagen (ute med båten) igår fick jag världens frossa och i morse när jag gick upp mådde jag så dåligt så jag satt bredvid toaletten ett bra tag. Nej fy tusan för solsting. Min hud känns som läder och min rygg är röd som att paket kinesiska kräftor. ONT ! 

Nu sitter jag i alla fall och pluggar inför filosofin i morgon, det går ap-dåligt! Det står en massa konstiga ord som jag inte förstår. När jag sedan slår upp dem i registret finna där en ännu svårare förklaring?! Aja, vi får se hur detta går. Bra hoppas jag, men det är nog lite för mycket att hoppas på.

Det kommer låta som ett fågelbo inifrån sal 4 då det piper för allt jag inte kan. word!  
Nu är det bara två dagar kvar tills mamma kommer hem och det är solidaritetsdagen :D Yheey!

RSS 2.0