Händelserik dag :D

Idag har det vart ganska kul,, Vi har pimpat anslagstavlan,, eller vi har grund målat klart den totalt nu!! så nu är det bara att klistra på snyggish grejorna! ;) haha.  Sedan satt jag, Emma och Karin ner i kafeterian med Jennie och hennes bunders,, de var faktiskt riktigt trevligt, de hade så jäkla klockrena skämt!! Vissa ganska grova menmen,, jag gillert! 
Vi hade även solidaritetsmöte idag, och efter många jo, ja, nej, kanske, men det låter bra så kom vi fram till att jag ska öppna INFO'n för ettorna på måndag. Jag ska komma in på rullskridskor, ramla runt och sätta mig på TOA inför typ 150 personer! lite små pinsamt men det blir nog jäkligt kul,, för dem!! Jag ska vara BENJAMIN typ.. 4 av 5 toasters! hahah
aja det blir bilder på måndag ") om jag inte skämts ihjäl! :D

Efter skolan gick jag och Lotta, Emma ner på sunday, drack kaffe mocca och tjöta! Det var inte i går! Sedan gick Emma, hon skulle på The roof, jag strunta i de, orka inte så jag och Lotta tjöta i någon timme till. Det är så härligt att prata med henne!, hur skulle jag klara mig utan henne, och hennes LORD VOLDERMORT tankar!!

LORD VOLDERMORT konversationen:   (vi kallar personen ifråga för Bertil)

L: Om Bertil kunde, skulle han splittra sig i tusen bitar.
J: Haha.. Jo men typ!
L: Bertil är som Lord Voldermort, mohahaha
J: hahahahahahaha.
Jag börja skratta som värsta ceepet, det var så kul!
J: Ja så han skulle kunna bestämma över all andra!
L: Han är så dominant!
J: Tänk dig att Lord Voldermort kommer över kyrkogården - och plötsligt- drar han av sig luvan och under där döljer sig Bertil!
L och J: Hahahahahahaha!

Det var seriöst så jäkla kul att jag trodde ja skulle börja grina, kändes som att alla (som tur var det inte så många kvar) glodde på oss. Aja,, nu ska jag ta och lägga mig med min älskade bok ;) Och njuta ! :D så vi höres i morgon!

Puss på Allihopasammans!!! :D


Dagens citat: "Han låter som Tony Örving, fast mycket sexigare!"

Detta sa jag i matkön, det ledde till ,många skratt! haha :D

Fika och The roof

Det var ett under att jag ens somna igår kväll ! Den boken !!,, är ett måste :P haha . Men jag ska inte läsa denna för snabbt! eller rättare sagt, jag ska försöka att inte läsa ut den på två dygn :D
Men i alla fall, idag ska jag på stan med Lotta,, trevligttrevligt! efter det ska jag äta på the roof. Där har de godaste pomes i hela världen,, haha :D Göttans ")

Men nu ska jag springa, för annars kommer jag försent !

Hejdå och ha en fortsatt trevlig dag!

JAAAA!! lycka vare mig! :)

DAGENS FÖRSTA LYCKA!! Kören,, ni som känner mig förstår! haha 
DAGENS ANDRA LYCKA!! Idag har boken kommit!! Lyckalyckalycka! Så nu vet jag vad jag ska göra i helgen! :D haha

Idag har jag även suttit i ett skyffe och lekt med Lotta och Sofie. Myspys! hah Vi snodde även lite av Kyrkans godis. ;D
Dagen var allmänt lyckad är hos pappa nu,, och ska snart testa spikmattan. spännande ! gött!?

Och i morgon ska jag och Lotta på stan och fika,, och jag ska förmodligen köpa någon superblek foundation. 
Men nu ska jag bada och ligga spikmatta..  :D puss på er!



Dagens citat " Det är bättre att vara öppet ond, än att va smyg ond. Förresten har väll ja aldrig sagt något elakt till någon?"







Friends forever,, mongos togheter!! :P


Vill ha!

Jag vill ha nya kläder! men nej då!,, jag kan inte köpa nya kläder för jag är skyldig mor 1500:- + att jag måste köpa arvikafestivalbiljett. GE MIG STYRKA (PENGAR)!! 
Fast jag ha ändå en ganska bra plan för hur pengarna ska komma springande till mig :D

Allt som krävs är en 10- punkters plan!
  1. Bli smal
  2. Bli blond
  3. Skaffa silikonbröst
  4. Göra något skandalöst
  5. Flörta med Hugh Hefner
  6. Gifta mig med Hugh Hefner
  7. Stjäla hans pengar
  8. Byta namn
  9. Fly landet
  10. Leva lyckligt
Se!! det kommer gå hur lätt som helst! krävs ingen utbildning alls !   :P
OM livet vore enkelt.. 

mohahah.. nu ska jag sova. NATTINATTI !

On it´s way..

Den är på väg,, min bok. ofc! mohahaha.. Kom ett mess idag om att den är på G,, så förhoppningsvis kommer den i morgon. Sedan blev ju mina festplaner förstörda, först för att mor fyller år dagen efter festen + att jag tydligen ska jobba dagen efter. Och NEJ,, jag ska inte gå till kyrkan i olämpligt tillstånd dagen efter :P  (jobbar med barngrupper i kyrkan)
Annars har dagen vart helt OK,, dagens höjdpunkt var typ FOTO, jag är snart klar med kompendiet :D  hah

Jag måste bara även påpeka (jag hade konfirmander idag) att jag verkligen ogillar fjortisar och elaka människor! Som tur är, så är man ju inte fjorton för all framtid. Utan man växer ju till sig,, men tänk vad praktiskt det skulle vara om alla hoppa över
"hej jag är fjorton, har tre kilo brunkräm i ansiktet och stoppar håret i eluttaget varje morgon" fasen!!! det skulle bli mycket bättre,, tro mig :)
 
Mhmm,, nu ska jag -för en gångs skull inte göra läxor- utan bara slappa!! gött*

Dagens citat: " Det är sådan här mat som får mig att vilja bli kanin på riktigt!"
Jag om dagens skollunch.

Love is my drug..

Anna jag skulle lyssnat på dig tidigare! Love is my drug är ju superduper bra!!

haha,, 

"Jag är glad så länge man vill flytta till Sverige"  :D

Panik på alla sätt och vis!!

Asso, jag skulle precis logga in och blogga. Och när jag loggat in står det.  INGEN BLOGG FINNS! Jag fick panik,, trodde fasen att jag raderat min blogg.. Men som tur var, var det fel msn jag logga in på :P 
Aja, idag har det hänt andra saker man kan klämma in i facket "PANIK/PINSAMT",,, jag ska dock inte nämna för mycket. Fråga om du vill veta, för jag kommer antagligen att bara skrika ur mig det!! haha.

"VADET" : Så hur gick Twilight vadet nu då? Jo,, vi hade -förlåt Jojo- slagit vad om vadet, att Jojo skulle förlora genom att nämna något om det. Men icke!! T o m innan lunch råkade Emma försäga sig. Så hon fick bjuda på fika :D det blev äpplen,, mycket bra val tycker jag!! Känns nyttigt och bra med äpplen och inte (som vi trodde vi skulle få)  "Keeronlängd" som vi kallar de bullar Keeron tog med för några veckor sedan :P  Haha!
Sedan måste jag påpeka att jag är inte den hemskaste Twilight förstöraren längre! GK hade nämligen fått reda på att Bella blir gravid i fyran, och typ sa det högt så alla skulle höra på spanskan... surt för Jojo, som undgått min förklaring! :P

Nu ska jag göra spanskan, som inte lika flitigt gjordes igår! haha

See you Biaaatches!!!

Mohahaha!! dagens är förgylld!

Sovmorgon till 10.05,, gött! Satt och pyssla med Fotokompendiet,-som skulle vara inne för typ 6 veckor sedan-? så det var på tiden att jag körde igång lite!? Skäms på mig!

Dagens höjdpunkt..: Jaja, efter foto'n så gick jag och Emma ner till skåpen för att hämta böcker till nästa lektion, och vem står inte där nere och är super snygg? -jag blev typ stel av chock och bara glodde, helt mongo-   Han har återvänt från det andra landet!! han är tillbaka! mohahaha! Goosh vad glad jag vart! Torsdagarna har fått mening igen :D grrr!

Efter hjärtklappningar, gick vi till spanskan. Som för den delen var precis lika rolig som vanligt ? Eller, jo en rolig sak hände faktiskt.. 

Sofia och Jojo - Vad blir det om det står.. T_ _ light?
Jag ser lite fundersam ut - fast vet att det ska stå Twilight- och tittar frågande på dem.
Detta fattar Sofia, som om jag inte fattar att det ska stå det och säger:
Sofia - Mhe? Det ska ju stå Twilight!
Jag - Men det fattar jag väll! :P
Någon lapp senare kommer vi fram till att det lika gärna kunde vara Toelight .. haha

Dagens nedslag: Lotta berättade vad som kommer att hända i fjärde boken.. Biaaatch!! aja, det är sånt som händer, däremot var jag taskig och förstörde fjärde boken för Anna, Emma och kanske Jojo, om fattade min fula armvevningar :P Förlåt!! ska aldrig mer göra så .!!

Men en annan Twilight relaterad sak är att, i morgon ska vi (de flesta tjejerna i klassen) inte prata, nämna ja inte göra något som har med Twilight att göra. Råkar någon bryta "vadet" så är det fika till resten av oss som gäller ! :P haha

Ska snart skriva lite mer på filosofin,, siktar på ett G. fast hoppas på mer!

Sedan så har jag pratat med far min,, och det ser ljust ut! men inget säkert ännu :D

Puss på er!
                                         Dagens ordspråk: Vad kan vi veta? Finns vi? Tråkar detta ut någon?




Läxor..

Det vart ingen slalombacke,, så jag har suttit och underhållit mig med att göra läxor. Jag känner att filosofin skulle jag ha gjort för länge sedan!,, den var mycket svårare än vad jag trott! urk! Aja.,, that's life, I just have to endure it! :P

Aldrig mer!!! eller jo, förmodligen?!

Jag köpte hårfärg för 200:- och precis som sist jag färga håret så syns det inget!? jäkla piss!!
Jag har ju liksom ingen lust att betala en massa pengar på inget! fast det blev lite mörkare och lite rödare, så lite fint vart det..
Aja,, nu ska jag skriva en uppsats och sedan ska jag till slalombacken :D

puss på er ^^

Busshållplatsen.

Skulle ner på stan idag för att fika med far. Robert hängde med så vi skulle kunna gå och titta lite i affärer efter. Vi fikade en bra stund på Nordells, satt och småpratade, vi hade det allmänt trevligt. Sedan gick vi till Bokia för att jag skulle köpa tredje boken Ljudet av ditt hjärta ,, men den fanns ju självklart inte inne för tillfället -surt-
Och då kom pappa på att han skulle ha en spikmatta, så vi gick och köpte en, på Arvikas hokuspokus affär?!  den ska tydligen vara bra för blodcirkulationen. pärry
När vi sedan skulle dra oss hem åt fick jag för mig att jag skulle färga håret, så vi svängde in på coop och jag köpte färg.
Det blev kastanj,, lite små rött. hoppas på det bästa :) gör jag det idag så får ni se bilder senare :D

Vi bestämde oss i alla fall för att ta bussen hem för att det snöa så in i bomben ute. På busstation stod det ett par och vråla för fulla muggar, -pucko, jag hatar dig, men varför, du bara lämnade mig där .o.s.v- Det var i alla fall ganska roligt att lyssna på! :P Det är ju kanske inte världens mest genom tänkta plan att stå utanför busshållplatsen och gorma. 
Sedan måste jag berätta vad som hände när vi väl kommit in i bussen.

  • Chauffören lurade mig på pengar
  • Han tog dessutom för mycket betalt
  • han körde upp på trottoar kanten
  • varvade motorn x - antal ggr
  • kändes som om han skulle välta bussen

Det var helt enkelt läskigt,, tror han nyss fått buss körkort,, om han ens hade ett !?

Pimp my anslagstavla!!!

Idag har vi pimpat vår kultur tavla!,, eller rättare sagt börjat klippa ut pimpdekoration till den :P  (P.s ni ska veta att jag stavade fel till pimpat första gången, och skrev pippat! väldigt klantigt ) Den kommer bli så snygg! Jag har dock räknat ut att det med 99,9 % säkerhet kommer vara extremt mycket snusk, sex och rövar på den?! :D menmen,, en röv har väll ingen dött av xD 
Sedan måste jag bara få säga något som jag gått och funderat över. Det är nämligen så att jag är en mycket skrattig 
(oftast skadeglädjeskratt = skämt?) person,. Men det betyder ju inte att jag är elak mot någon,,eller? Visst jag har mina permanenta offer som behöver min sadistiska hjälp! Men inte elakt! 
Och jag tycker inte att man behöver gilla alla,, men jag tycker inte att man ska va taskig för det,..

Som ni kanske förstår så är detta inlägg flummigare än vanligt,, detta beror på dåligt att göra (min bok är färdig läst) och att jag övar inför flummfilosofiuppsattsen! mohahah :D

Jag är alltså varken sadistisk, ond eller elak, bara lite sur över min iver att läsa och den förlorade tiden som gick åt boken och inte svenskaprovs plugget.

Tjingelling*

Vilket utomordentligt sätt han uttalar Bitch!

Haha.. idag på kulturen hade vi David (så jävla frän människa) vi satt och diskuterade Mozart, och om att vi sitter nu i vår tid och tycker att det är jätte fint och klassiskt samt kulturellt,, medan de på den tiden ansåg " trollflöjten" som en komedi. som de skrattade åt. Och så plötsligt kläcker han ur sig att om 100 år kommer folk sitta och applådera i storslagna salonger när de lyssnar på någon som framför ett stycka av Timberland. Haha!! :D   till detta sätter han sig även med benen i kors och yttrar sig : Vilket utomordentligt sätt han uttalar BITCH! 

Sedan har det hänt ganska mycket skoj idag,, jag kan inte nämna allt men bajs vad kul det var! ;D
Jag och Jojo fick t ex skrattanfall på kören tack vare "Jagskadödaerimörkretmedminaläskigaögonkillen" 
Och på tal om kören, så ska vi tydligen vara med i p4 och sjunga en låt av Bach.. :D nice!*
Denna låt var ju självklart inte alls lätt!! Vilket får mig (på tal om inte lätt) att associera till Svenska provet i morgon som handlar om alla jäkla författare som någonsin skrivit en oförklarlig bok,, som eftervärldens stackars gymnasielever måste lära sig.. SATANISTER ! Urk på allt som har med prov att gör! varför kan vi inte ha ett prov på Twilight böckerna? Jag skulle nog få ett ganska högt betyg! speciellt på frågan,, 

Fråga 1: Hur snygg är Edward Cullen?

Ja,, som ni ser kan det inte bli så svårt!! ;)  Men nu sitter vi istället och läser om,, hur man super på bästa sätt av Bellman :P  haha,, neh men om de översatte allt till dagens svenska kanske det skulle bli lite roligare! :D

Jaja,, nu ska jag plugga så att poängen räcker till ett dugligt betyg ;D

pöss på er allihopa! hejsansvejsan^^

Sliten ..

Jag är så sliten att jag knappt klarar att hålla mig vaken. Det värker i ben, fötter ja, i hela kroppen. Det är inte heller sådan där "ond verk" utan det är sådan där trött så där så jag bara vill glida ner på golvet och somna in! URK! Jag vill ju vara pigg så jag slipper somna i Svenskaboken.,, och kanske t o m klara provet! mohahah men det gör jag nog ändå! 

Better shape up!

Valfjället..

Idag har vi vart i valfjället,, hela familjen. ( tom Robert.. :P ) Det var årets första slalomåk, och det var riktigt gött! Jag ramlade endast en gång detta p g a att jag precis hade "hoppat" i ett hopp.  haha
Men nu ska jag ta och lägga mig, försöka ignorera krampen i vaderna och påbörja När jag hör din röst (Andra boken i Twilight serien') pärry!

Så go natt på er ävryböddy! puss*

Kanske var det extra stylat?

Skolan var lika tyst som vanligt, då jag några minuter innan den andra timmens lektion precis skulle sluta, kom in i skolans entre. Försiktigt tog jag av mig mössan som var dyblöt av snö, så att den inte skulle blöta ner hela mig. Jag skakade ur det värsta av de då ganska blöta snöslasket som täckt min mössa och la in den i mitt alldeles för trånga och stökiga skåp. Jag gav en blick åt klockan för att upptäcka att det var bara ett par tysta minuter till innan skolans entre skulle fyllas, med en massa onödigt pladder. Detta gjorde mig inget, men just nu hade jag önskat att tystnaden skulle råda bara ett par minuter längre. Men så bröt det ut. Jag hängde in de resterande ytterplaggen i mitt skåp, innan jag förflyttade mig till dagens första lektion, Foto A. Dagen flöt på som vanligt, mina kompisar var som vanligt på topp men jag kände att jag helst bara ville hem, lägga mig i sängen och försänka mig i min bok. Timmarna passerade och efter lunch gick jag och Emma ner i kafeterian för att se om dagens tidning hade något att upplysa om. Men som vanligt fanns det inget speciellt underhållande, men så kom jag ihåg att jag skulle visa Emma en sak på internet, så vi gick till biblioteket för att kolla. Väl vid entrén till biblioteket träffade vi Lotta och Isa, några minuter av innehållsrikt skvaller delades och både en överraskning och ett faktum ligger nu förvarat i minnet. Lotta berättade även om vad hon hört Dessie och Erik prata om, hon såg exalterad ut när orden ringlade ur mun på henne 
- du och Anna ska få hålla i solidaritetsdagen i år!  häpen över vad hon just yttrat sig om, måste min förvirring ha visats tydligt i mitt ansiktsuttryck. För det dröjde inte länge för ens hon berättade vad hon hör Dessie och Erik pratat om i matsalen.
Glad som jag kände mig för att äntligen få min vilja igenom, halvsprang jag ner till kafeterian, där jag senast sett Anna för att berätta den glada nyheten. När jag rundade hörnet sprang jag nästan in i honom, han såg annorlunda ut idag. Han hade gjort något med håret, Kanske var det extra stylat. Jag kunde inte sätta pricken på det, men det var något som såg annorlunda ut, och detta på ett bra sätt. Jag kände plötsligt att jag allt för länge hade stannat upp honom och flyttade mig lite smidigt åt sidan. Det hade känts som en evighet mellan oss men antagligen hade bara några gnutta sekunder passerats. Anna syntes inte i kafeterian så jag gick upp till biblioteket igen för att möta upp med de andra. 
Dagens passerade och dagens sista lektionen avlutades med matte, inte mitt favorit ämne - men det måste göras- 
Men även matte timmarna hade sitt syfte, i mellan åt då jag inte pratade eller skrattade med Jojo, 
undrade jag fundersamt på om han hade märkt mig....

Med ett ryck!

Jag hade hört mamma och min syster tjafsa en lång stund, om att min lilla syster skulle komma försent till skolan. Jag hade knappt märkt att min bror kommit in i rummet och satte mig därför upp i sängen med ett ryck när han frågade om jag inte skulle kliva upp snart. Han frågade något oväsentligt och vände sig därefter om och gick ut ur rummet. Trött och fullt medveten om att han hade rätt, gjorde mig illa till mods. Efter ytterligare några minuter av att stirra rakt in i väggen bestämde jag mig dock för att stiga upp. 
Frukosten gjorde mig gott, då den varma chokladen värmde om hjärtat. Jag plockade snabbt bort efter mig och gick sedan sakta fram mot fönstret för att se vad termometern hade att säga om vilket klädval jag skulle göra. Av ren överraskning såg jag att jag missat att det låg tjockt med snö utomhus, och att det snöade för fullt. 
Med ett leende gick jag uppför trappan i hopp om att snön den här gången skulle få ligga kvar.



Vi syns senare.. pussar*  ha en trevlig måndag!

Tjejkväll hos Jojo :D

Kom precis hem från jojos tjejkväll, det var jätte mysigt! Vi grilla korv och titta på film,, sedan vart det så klart lite skitprat om allt mellan himmel och jord samt lite familje geni (första gången som jag verkligen sög på det spelet, fats det till och med var barnfrågor :P ).. Haha.
Vi satt även och kolla på lite olika bloggar, för inspiration till mitt lilla projekt :P haha,, neh men jag såg ett riktigt litet mirakel i min statistik,, den har ökat!! goosh vad glad jag blir! tacktacktack! :) jag gillar all er! puss.
När vi satt där i slottet (alias/ jojos hem) och kolla på bilder var jag jätte rolig och tog fram min älskade bok!.,, jag kände mig nu i efterhand lite tråkig, men goosh vad bra den är! jag kunde inte sluta läsa den.. (fanatiker!?)

aja nu ska jag återgå till lite läsande innan jag ska hem till mor igen!

puss på er ha en bra dag så höres vi senare :D

P.S jag tänker nog färga håret mörkt.



Superduperüberbraig dag!!

Mohahaha,, dagen börja med att jag och min (då ganska trötta) fader gick ner mot stan,, Väl nere på stan rusa jag, ja jag rusa nästan värre än alla fula 3D djur i Jumani, in på Bokia. Och där på hylla 3 vid ungdomsböckerna stog den!,, 
Om jag kunde drömma,, tro på fasen att jag va glad! ,, så jag typ ryckte åt mig den och tralla lika fjolligt som bambi mot disken! Och nu är den min, men jag har dock inte hunnit läsa något för direkt jag kom hem så stack jag till Emma, vi skulle nämligen ha en lite fotodag med photoshop. Väl hemma hos Emma påbörjade vi vår fotodag som förvandlades till värsta porrfotograferingen, eller OK kanske inte värsta porr då men lite sensuellt! :P haha :D
Det var lika kul som vanligt hos Emma,, båda fick fina bilder. Jag greja med mina bilder i Photoshop och Emma satt bredvid och va pissoff för att det inte gick bra för henne, det va ganska kul att se, För den människan vet inte vad ond/elak/sur innebär (hon är alltid glad!?) Jaja nu ska jag snart vidare till jojo för kärleksfilmkväll men vi syns!

Puss på er och ha en bra kväll! :)

  

Lite bilder från dagen..











Trevlig dag! fast utan bok men ändå en lösning!

Jaha, ännu en helg framför mig! gött! :D idag har det vart ganska så slappt i skolan,,hade dubbel timme i Svenska först, allt blir så roligt om man har Hans! Världens bästa lärare!, han borde seriöst få ett pris. :P Aja efter lite religion drog vi till maten, det var hamburgare idag, det va gott (en av skolans ätbara måltider) jag och Emma åt snabbt eftersom vi skulle gå ner till ICA och köpa bulllängder till Geografin som även det är med Hans,, en riktig Hans dag! 4h :)
Vi hade lite drygt i en timme på Geografin men direkt vi fick paus börja vi pladdra på!, av någon anledning började vi vid mitt bord roma som kossor!? Fråga mig inte varför? Vi härmade skånska, värmländska och stockholms kossor! jäkla nördar vi är då! haha :D

Aja efter att jag kommit hem efter skolan ringde mor min och berätta att boken inte kommit idag heller + den ännu bättre nyheten om att de tänker inte skicka boken över huvudtaget! jäkla ceepe bokmojs!!! Men Emma och Jojo har både införskaffat sig boken idag! så i morgon ska jag gå direkt ner till Bokia och köpa den!!!

Men nu till rubriken för dagens inlägg :P Jag har lagat Ensalada Rusa,, spanska sallad från ryssland?! de är lite roliga där borta :P  Men väldigt snälla! :)
 Aja här får ni lite bilder på min kunskaper i matlagning ! :)





Puss på er och ha en fortsatt trevlig kväll :)


Frukost :)

God morgon, god morgon.. idag har jag ätit en supergod frukost! Pappa hade nämligen köpt med rett i koppen (han jobbar i Norge) och ridderost. Det var så himlans gott att jag tog två koppar varm choklad till frukosten :) 
Sedan vaknade jag med världens smile i morse ( tidigare i morse) för jag kom fram till att idag måste min bok komma :) yesyesyes!! så då ska jag läsa hela helgen förutom i morgon,, för då ska jag lana hos Emma :P Goosh vad bäst vi är! haha

Men nu ska jag dra mig mot Lotta så vi hinner till skolan i tid ;D

Puss och kram skumbanan ;)

Projektarbete! Få med min blogg på topplistan.

Hahaha,, vilket fint projektarbete, att få med min blogg på topplistan. Jag undrar jag om det skulle gå, vi diskutera det i skolan och ett säkert tecken på att den är stor och populär är när jag får mitt första hatkommentar :P Det kan nog stämma!?
Aja,, det ska nog gå på nått sätt ;) men en sak som är säker är att när jag köpt en systemkamera blir det mer finare bilder, och fina bilder gör att man vill titta mer :) haha ;D

Den här har jag t ex stulit från Anna ( som även hon har en prima systemis :)
 

Najsigt,, vill så gärna ha en systemis :)

Puss på er, nu ska jag snack lite med min spanjor :)

När dagen går...

Idag har dagen gått fort, dock ingen bok ännu. Vi ( jag och Anna) har dragit runt med niorna hela eftermiddagen, de var inte direkt de mest motiverade "dags att börja" gymnasiemänniskorna! :P Sedan på eftermiddagen, när jag och Anna hade dumpat kyrkebyeleverna kom centraleleverna. Centraleleverna gick med två från KU3 istället, de kom upp till oss (KU2) på vår kulturhistoria. Det vara nog ett av de roligaste klassrummen under dagen skulle jag tippa på :) Vi höll nämligen på att måla renässans målningar (jag vart ganska så nöjd med min). Och mitt uppe i allt " Ååå vi är det bästa programmet" Och typ "vi gör det och det" ,, så skulle jag lägga in en smidig kommentar om att vi målade så som geniet Leonardo Da Vinci gjorde när han målade "den sista måltiden" .! Men istället för att säga något om Da Vinci, klämmer jag ur mig: 
" Vi målar som geniet  Leonardo DiCaprio gjorde"!   Efter att jag förstod vad jag sagt (tog någon minut) så började jag asgarva!, de stackars niorna måste ha trott att jag var helt skruvad! Haha..

Aja nu måste de ju i alla fall fatta vad roligt man har när man går kultur! ;) 

Sedan har jag fått väldigt mycket smicker den här veckan (ovanligt mycket)! väldigt trevligt, men jag blir så himla generad! Känns som att kinderna ska brinna upp! Fast det är en positiv sak med mitt ansikte, det blir aldrig rött! Mycket praktiskt :D
Haha,, nu ska jag kolla på NCIS och gå och lägga mig! :D

Pusspuss! *

God morning everybody :)

God morning, today I'm going to have the nith graders to guide, funny (for them or me) Haha, This is a proof of how bored I am, to write in english is not my best side :P MOhahahah  

xoxo // Jo.

Ledarmöte

Har haft ledarmöte idag,, det gick bra men jag fick dock lite ont i huvudet efter en stund :(
Och jag tänker inte tjata något mer om boken för ens den kommer!, så som ni förstår var inte postlådan en rolig överraskning idag heller ! skit reklam och skit bok som aldrig kommer!

Annars har det hänt ganska lite idag! Vi tog najsiga bilder på Foton idag! Emma vart super bra, jag lekte bara nunna , fast några fin bilder på mig vart det med :P haha

En annan sak som jag kommit fram till idag är att skolmaten suger, visst det har jag vetat länge men det vi fick idag såg ut att ha puls  +.+  äckligt! 
JAja nu ska jag dra mig till kojs , ska lägga mig tidigt idag, har inte vart så här trött på länge! gött :)

Puss på er *

P.S !
vad är bäst? Gratis Stockholm över en helg med jobbet (måste jobba) eller jobba hemma i stan och få pengar för det? 
Jag har ingen aning, för kan jag ändå inte shoppa i Stockholm är det ju bättre med pengar! :) 

morrn morrn

Idag ska min bok komma! Jag har helt enkelt bestämt att den måste komma idag! Fast jag kommer ändå inte hinna läsa så mycket, för jag har jobbmöte direkt efter skolan och det betyder att jag inte kommer hem förens typ 18.00 och sedan har jag säkert en massa läxor... Pyttipanna vad surt! Jaja det är en till sak jag kommit fram till, folk (mina vänner) verkar tro att jag inte sover på natten!? Men det gör jag, och jag har ljudet på mobilen på, så när de där messen klirrar i inkorgen vaknar jag!, Tittar på messet, somnar och glömmer att jag ens fått ett. Sedan vaknar jag på morgonen och fattar inte varför det har kommit ett mess som någon kollat på fast jag inte vet att jag fått det!? :P Hehe, det blir som ett kinderägg på morgonen, 
EN ÖVERRASKNING VARJE GÅNG! :D

jaja, nu ska jag dra mig mot skolan så inte engelskläraren skäller ut mig, På engelska! (mycket mer effekt fullt) :P

Hejsan svejsan i hallonbusken

.
Känns fint med lite hallon när det är så mörkt och dystert ute :D

överklass bratz! det är jag och Emma det! :P

Glad att jag ringde Emma! hade totalt glömt att vi skulle fota i morgon(överklass bratz) på Foto A. Det var ju i och för sig inte det jag ringde för från början men,, jag ringde för jag hade som vanligt glömt att vi hade sovmorron :P
Aja nu är allt som det ska och jag kan även meddela att jag ringt och hört mig för om skrivar/författar kursen på medborgar skolan, och jag ska ta den!!, jag är faktiskt riktigt exhalterad på att ta den här kursen! GO ME! :D kommer slå igenom så jäkla stort! (eller inte) mohahahahaha..

Neh, nu ska jag sova, eller först ska jag noppa ögonbrynen men sen ska jag sova.
Måste ju få min skönhetssömn.. 


 Mitt framtida yrke?,, vem vet? :D 

Jäkla piss bok!

URK! nu kom ja åter igen in med surt ansikte efter att ha öppnat postlådan, varför ska det ta så lång tid!!!
Aja den kommer väll imorgon får jag hoppas! 
För övrigt har dagen vart bra, första lektionen var insälld ( vi visste om det, så vi fick sovmorgon) andra lektionen hade vi Idrott då vi körde en massa lekar, jag sög som vanligt, men det var kul ändå.  Sedan hade vi lite dryg lektioner och lunch + filosofi. idag var filosofin ganska OK,,(kan ha berott på att vi fick nybakt bulllänga) men det blir så otroligt irriterande när man aldrig har rätt! 

Ex: Har Frankrikes kung hår på huvudet?
fakta: Frankrike har ingen kung!
Men då sa vi typ, men då har han ju inge hår, men det skulle ju vara precis som att säga att han finns men inte har något hår!
Ceepe fråga helt enkelt! 

Neh nu blir jag bara mer sur över att inte ha något svar och av att min bok inte kommit än så jag tror jag snart går bet.
Fast en rolig grej är att på Torsdag ska jag och Anna var guider för alla potensionella KULTURVETARE (åk 9 elever) mohaha, alla andra losers vet inte vad de missar!

Nu ska jag göra lite läxor medans jag ändå inte har något annat att läsa! :P 

Byebye* 

Med varm choklad blir livet lite lättare!

Nu är jag snäppna gladare än förut,, jag har nämligen druckit varm choklad! Varm choklad är som att dricka en kopp kärlek, det gör en gladare och läker ens själ :D och min själ behövdes läkas efter mitt nederlag med boken! haha
Jag har nu (för en gångs skull) gjort min spanska läxa,, känner mig lite stolt faktiskt! ;) men det känns som det kommer bli väldigt hektiskt framöver ! Liksom NP, övning inför NP, filosofi ännu mer NP och massa böcker som måste läsas (spelar inte mig någon roll :P )

Aja nu ska jag sova, kanske (mycket möjligt) dricka lite mer varm choklad :)  Så god natt på er alla gullebarn ^^


Surt!

Jag har gått och väntat och väntat på att skoldagen ska ta slut så jag kan komma hem till min bok som enligt mina planer borde ha legat i postlådan! men tro det eller ej, självklart har boken inte kommit. SURT! Jaja jag hoppas den kommer i morgon i alla fall! Sedan har jag ju beställt första boken i svensk pocket upplaga, men jag funderar på att köpa dem i inbunden svensk upplaga samt den engelska (fast i pocket) Om jag tyckr dom är bra vill säga, men det tror jag verkligen att jag kommer att göra :P
Aja annars har det inte hänt så mycket idag, förutom att vår mattelärare som av någon anledning inte dök upp (antagligen blodförlust från näsan) istället för att skriva på TV'n  att han inte var där, fick oss att ha lektion utan mattelärare, men eftersom jag inte fatta så gick jag och Emma efter typ en halv timme. När vi kom ner för trappan så stanna plötsligt Emma, för då var det någon som satt inlåst på en toa skrek, grät och svor som en borstbindare. Hon lät väldigt upprörd och det lät nästan som om hon vart hotade, men jag vet inte?!

Sedan har jag även funderat på att ta skrivar/författar kurs på medborgarskolan,, jag vill ju bli författare någon gång i framtiden, så då tänkte jag att då kan jag lika gärna börja det där! :D

Aja nu ska jag muppsura över att min bok inte kommit än så vi syns senare när jag är gladare! :P

God morgon..

I dag startar skolan "på riktigt". Vi gick nämligen bara två dagar förra veckan. och jag är bara sådär ganska trött, så trött att jag knappt orkar hålla ögonen öppna, men ändå så pigg att jag orkade sminka mig.
Men jag vill bara att dagen ska gå, för när jag kommer hem kommer min bok ligga i postlåda :D JAJAJAJAJAJA!!

Jag slingade håret i fredags också, men det syns knappt, synd tycker jag verkligen, men jag gillar min nya hårfärg ändå! Det ser liksom bara mer livfullt ut när det inte är riktigt samma färg på hela håret :)
men nu ska jag chilla så jag inte kommer försent!

Byebye

Julgransskakning

Idag har jag jobbat, vi har haft julgransskakning :) Det var väldigt mysigt! Alla ungar var så himla söta som sprang runt och sjöng(skrek) räven raskar över isen. :D Jaja, de var väldigt fina i alla fall,och deras julspel var gullig!, med visemän, jesus, maria, herdar och kamel :P Sedan fanns det  ju mycket fika till oss duktiga ledare, till resten också såklart :D
Men efter x - antal timmar av dans och sång var det dags att börja städa, inte lika kul men det behövs att göras!








 hahah :D


Men nu ska jag chilla, för jag ska göra slingor i håret ( precis sånna som Fredrik har :P )haha ;D

Ni får lite förhandsvisning senare :P

"If I could dream at all, it would be about you!"

Jag vet att jag är världens största tönt just nu,,  men det spelar ingen roll för jag är kär i en bok karaktär! eller inte i karaktären kanske, men i hans personlighet! Nu har jag i och för sig inte hunnit läsa boken eftersom den kommer på måndag,, men utifrån det jag hört så behövs det inget mer än att jag redan nu förstår att detta kommer bli min favorit bok för en lång framtid!
Jag fann även en sida på youtube med den finaste låt och text som man kan tänka sig!, Jag började storböla när jag läste och lyssna! här har ni sidan,,(jag lovar, finns inte ett öga tortt efter denna)
http://www.youtube.com/watch?v=-fORuwYBL8c

Jag har vart och fikat på stan idag också, med lotta. Erik och Karin var med en stund men de drog för de skulle träna, body pump,, stackars Karin, du vet inte vad Erik drog med dig på!1, det är hemskt :P i alla fall enligt mig som är den mest otränade människan i Arvika! ;D Aja jag fick i alla fall min efterlängtade Moccachino idag :) och den var verkligen efterlängtad! precis vad jag behövde idag när jag känner mig så trött!
En annan sak jag tänkt på som är lite kul, min blogg har blivit värsta Twilightbloggen,, men jag lovar det upphör snart när min hysteri lugnat ner sig lite! ;D


Innan dig var min värld mörk, men det fanns stjärnor som lös om hopp. 
Plötsligt for du som en meteorit över himlen och allt blev ljust, vackert och briljant.

hasta la vista 





Rivers flows in you

Jag älskar River flows in you (även känd som bella's lullaby från Twilight) Har försökt lära mig den på piano. Den är svår, riktigt svår!, men jag ska kunna spela den i sinnom tid! Och jag funderar faktiskt på att ta piano lektioner för nybörjare på medborgarskolan.. ska ta och ringa och prata med dem :)




God morgon på er glömde jag ju att säga! :P

Jag kom, jag såg, jag förstod att det var nästan 8 veckor kvar till nästa lov!

Första skoldagen är avklarad! Vi har börjat med religion som jag faktiskt gillar! Sedan ha vi tjatat om Twilight (förvånad?) +att vi börjat på anslagstavlan, bara målat den svart än så länge, Jojo måste ju få vara med och pynta den :P fast hon är ju "sjuk" för tillfället. 

jag hade världens lust att våffla mitt hår i dag, men vår våffeltång är så otroligt dålig att den inte duger till nått! så nu sitter jag och tittar på internet efter en ny! :D Jag har även köpt lite färg till håret idag, det blir lite ljusa slingor bara, men jag känner att det behövs! 

jag vill ha någon!, bara någon att mysa med. Någon snäll typ, som bara bryr sig om mig och inte vill göra mer än att gilla på avstånd, tänk vad nice det skulle vara att bara kunna prata eller vara helt tysta och kunna förstå varandra helt hållet ändå! så vill jag ha det just nu! Bara någon snäll kille att gilla så där på allvar fast ändå inte gilla mer än på avstånd. och med avstånd menar jag inte att vi ska kolla på varandra från mils avstånd, utan man ska kunna sitta nära men utan behöva göra mycket mer än bara va. Livet är härligt när det är simpelt och enkelt, när man kan sitta och konversera fast man inte säger ett ord!
Ja, dagen kommer väll när man hittar den rätte, och jag har inte bråttom. Han får gärna ta god tid på sig! bara han är rätt för mig.
(Jag har tittat på för mycket Twilight och lyssnat på för mycket kärleksfull musik, detta är resultatet,=känslomässig) 

God natt!


 

Så här städat var mitt skåp i morse,, om inte värre! :D  ingen som tjatar om att jag ska städa det :P

Nu är det snart dax igen!

Ja nu är det inte många timmar kvar tills skolan börjar igen!, men som tur är det vårtermin!, den brukar gå på ett knyck så det är snart lov igen och jag fyller 18 :D

tänkte bara uppdatera lite om dagens roliga upplevelser!, dock har det inte skett så mycket "roligt" men jag har köpt nytt nagellack(vinrött), en borste med svinborst så att håret inte slits + att det glänser mycket (bäst att den är bra för den var svindyr för att va en borste!) och så köpte jag mig en ny mascara! 
FALSE LASH EFFECT från max factor, prova lite på ena ögat och den var superbra! hoppas bara jag vaknar i tid i morgon så att jag kan få använda den på riktigt (försova sig = inget smink)


Aja,,om jag nu ska vara pigg i morgon så är det bäst att jag sover nu :D nattinatti

P.S nu har jag sett Twilght 5 ggr,, kan inte sluta se den!, kan ta mig tusan alla repliker snart :P och Lotta den filuren har boken,, före mig! men det är lugnt!, min kommer på Måndag! haha



Bella's lullaby

nu sitter jag här med pianot igen,denna gång med bella's lullaby som målsättning att kunna  :D jag älskar att spela piano, men jag gör det bara hemma, jag kan tyvärr inte läsa noter, utan får gå på det lilla jag redan kan. Men jag vill börja spela på riktigt men då måste jag ha privat lärare eftersom musikskolan är för mindre barn :( ingesund kanske? jaja någon gån ska jag kunna!



Om jag kunde drömma.

Nu har jag skickat efter twilight (om jag kunde drömma).. Jag längtar så tills den kommer,, för jag avgudar ju filmen och jag föredrar en bra bok framför film, då jag lär ju läsa om den om, och om igen! haha..

Det är så jobbigt,, eller egentligen inte jobbigt men skolan börjar ju nu på Torsdag. Jag gillar att gå i skolan men jag är inte så stort fan av att gå upp tidigt på möran! nix pix, jag vill sova till minst 09.00 varje dag! En annan sak som jag fick reda på om vårt nya schema, är att vi har bara gympa 1 gång i veckan nu, synd! det är ganska kul , med skolgympan om inte ganska nödvändigt! Sedan berätta Jojo eller om det var Anna att vi ska värva 9:or till KULTUR linjen nästa vecka! fasen vad kul! detta har jag seriöst väntat på sedan jag gick i nian och va på introduktionen för Kultur linjen! :D Jag hoppas vi gör ett så bra jobb att alla vill gå Kultur,,, eller inte alla!, det är ganska gött med en liten klass! Men jag ska bara säga en sak till om skolan/kultur innan jag ska hjälpa mamma med maten! Och det är att vi har tänkt att pimpa vårat Kulturcollage! mohahah det kommer bli så jäkla snyggt, jag lovar att ta kort på det! nice**

Hasta la vista y espero que volvéis a la mí blogg! :D  ( mycket bra spanska om jag får säga det själv :P )

Gissa vem som har...

Japp,, när jag är fast för något, då är jag fast! Så nu har jag alla jäkla låtar från Twiglight, och ja jag har redan lagt in dom på ett USB, så ni som vill ska få dem ;)  + att jag gjort en CD så vi kan lyssna på dem under kulturhistorian :P mohahah genialt!

Bara för att jag är så genial!!!

Girlsnight only! och med mycket heta Edward cullen ofc!!!

Kom precis hem från mormor, har haft tjejkväll där under natten(Anna, Jojo, Lotta,Emma och Jag) :D Det var väldigt trevligt!
Jag hade ju tänkt skriva ett inlägg igår men internet dog precis efter att Jojo hade bloggat,, lite surt men det gör inget! :)
Vi tjöta som vanligt om allt mellan himel och jord, och då menar jag verkligen allt, Edward cullen (snyggast), om att kultur är bäst, spex kort, killar, om att emma har vild fantasi och en jäkla massa annat som jag inte orkar rabbla upp :P Sedan åt vi TACOS! Gott! Och så spela vi Rappakalja, alla hade någerlunda bra svar och så kommer man till Emmas svar,
"Så som korna romar i Japan" Jäkla männsika att ens komma på ett sånt klyftigt svar :D Neh men det var trevligt, och när vi äntligen skulle gå och lägga oss var det ju dags för TWILIGHT, och jag vet att jag sagt det redan men Gud så snygg!, jag skulle kunna ställa mig i skogen och bara vänta på att bli kidnappad! ;P
Och jämt den scenen när han kommer ut ur bilen med de solglasögonenoch leendet och säger-
"I'm going to hell any way" Då smälter man, och den tjej som inte gör det vet inte vad ordet snygg har för innebörd!
Men nu ska jag inte tjata mer om den jäkla braiga filmen
( som jag föresten kan ta kort på med min mac, har jag upptäckt :P ) Utan nu ska jag beställa boken och njuta tills nästa film kommer, och ja jag ska se den om, om och om igen!

Mohaha men nu ska jag packa upp min väska och sova lite, somna halv sex i morse ( jag låg och stre som vanligt när jag blev övertrött)

"We're breaking every rule now, and since I'm going to hell anyway!!












Haha va najsiga ni är då! :D

Twilight

Jag är kär! Helt totalt nere! Gud så bra film, det är den bästa film som visats på,, ja ÅR! jag kan inte sluta tänka på den!, och han, han var den snyggaste människa man kan tänka sig.. Det var ett tag jag var oroliga att jag skulle börja dräggla :P
Isa och Lotta hade tjatat om att han var så jäkla snygg (de har sett den X antal ggr) men första scenen han var med i,, ja jag var inte direkt "OOHHHH herregud vad snygg" men helt plötsligt var han det snyggaste man kunde se! Måste bero på ögonen, snacka om intensiva! ;D Men det bästa kom i slutet på filmen, då det stod - based on the novell. mohahah gissa vem som sitter och kollar adlibris? Gissa du på mig så har du rätt!!!!

Men nu ska jag sova för jag har drömmar att närvara i! xD





Jag borde bli kart ritare!

Mohahah! seriöst vad duktig jag vart som gjort en sådan fin kart till min mormors hus. Jag var nämligen ute hos momo och åkte skridskor och åt söndags middag idag,  mycket trevligt! Och då kom jag på att jag skulle rita en kart dit, för alla som någonsin ska dit, verkar ha väldiga problem med att finna :P Men nu är man väldigt disorienterad om man inte finner ;D
Jag ska lägga in lite bilder sen tänkte jag,, men nu ska jag slappa lite,( är så jäkla mätt)

I'll be back!


Av någon anledning så funkar det inte att ladda upp bilden, så den finns i alla fall på BDB/ smartto

:D

Söndagsmiddag.'

Ska snart till momo på söndagsmiddag, det kommer nog bli nått riktigt gott för momo gör alltid god mat. Sedan tänkte jag stanna där en stund och göra mina läxor, det är ju ganska lagomt bra att börja med dem nu,,! väskan väger ju typ ett ton. Sedan i kväll ska jag äntligen kolla på Twighlight! Ska gå med Lotta (som redan sett den en gång) och antagligen hänger Emma och Emelie med också :)  nice!

Men nu ska jag leta rätt på lite godare tandkräm och borsta tänderna. ;D

Härliga bilder från en frosstig morgon.





Det som inte går att uppnå? eller?!

Jag kom just på en sak till som jag ska lägga till på min nyårs list!
  • Min blogg ska upp på de mest lästa blogglistan! 
det kommer bli svårt!, men den ska med om det nu bara är i en timme! Jag får väll be mor och plast pappa att länka till bloggen från deras hemsida,,, om det nu hjälper! :P  Men det ska gå! Egentligen är det inte så viktigt men det skulle vara kul att vara med på en såndan lista någon gång :)

Nu ska jag sova ( eller försöka!)

Min nyårs lista! ( den ska försöka hållas)

  • Inte färga håret mer än 5 ggr.
  • Gå ner några kilo, men bara några!, för annars passar inte kläderna och jag vill inte köpa nya, eller jo det vill jag! men jag älskar min garderob så hela den ska inte utplånas :P
  • Plugga bättre, pluggar gör jag!, men det går alltid att göra det bättre!
  • Svära mindre, betydligt mindre!
  • Shoppa mer, men smartare!
  • Få ett sommarjobb.! till varje pris, systemkameran ska vara i mitt våld till hösten!
  • Vara trevligare mot alla!

  • ( sedan tyckte Ida och Klara att jag skulle träffa Johnny depp och leva i celibat, men jag vet inte jag. De nyårs löftena var lite konstiga så jag håller mig till mina :D )



En fin bild av nyår får avsluta inlägget,, trevligt umgänge gör allt! Tack ska ni ha ;)


Hos far min,, fast med internet!

Är hos pappa i helgen. Och jag är jätte stressad, jag har läxor som jag som vanligt inte har gjort, sen är det inte många dagar av lovet kvar + att jag har jätte svårt för att sova. Jag ligger och tänker hela tiden, på en massa onödiga grejer som inte alls är viktiga. På dagtid kan jag tänka på onödiga saker, men när dessa onödiga saker håller mig vaken under natten får jag bara lust att sluta tänka för gott. Jag har inte sovit mer än sex timmar på flera nätter och jag är slut! Jag är grinig, trött och blir extremt otrevlig mot alla som inte förtjänar det!
Men det blir nog bättre när skolan börjar, då blir jag ju tvungen att gå upp tidigt och blir då för trött för att hålla ögonen öppna på natten!

Jag längtar till sommaren, jag vill ha ett jobb så jag kan köpa en systemkamera! Det är vad min sommar kommer kretsa runt + att ha kul med kompisarna och gå på festivalen såklart :D

Men nu ska jag sluta, för jag har precis kollat klart på Batman, Tha dark knight. Den var bra, lite för lång dock men bra!

Måste även meddela att min kära familj har döpt om mig, de kallar mig "Brunulla". Det var nämligen så att jag sa något ganska blåst, jag kommer inte ihåg vad det var nu men i alla fall så började min plast pappa kalla mig för "Blondinbella".Men då avbryter min snälla bror med att jag är inte blond utan brunett och borde därför kallas för "Brunulla"
Ibland undrar jag om vi är släkt, men så säger jag något som är värre som jag tycker är askul och då förstår jag att äpplet faller inte så långt från trädet.. :D  och det är bra, för jag gillar deras torra skämt! haha.!

Men nu ska jag avsluta på riktigt! ( ska ladda in lite nyårsbilder på datorn)
byebye °°)


Nu är det nya året räddat!

I morse väckte Sofia mig och berättade att de funnit Xelda. Jag blev så jäkla glad så det finns inte. En av grannarna hade funnit henne vid sjukhuset kl halv tolv på dagen, så Xelda hade vart ute hela natten och irrat runt själv. Xelda hade skadat tassen lite, men annars var hon okej, bara lite smått uppjagad. 
När Sofia väckte mig i morse var jag så trött att jag orkade varken hälsa på Xelda eller säga hej då till Sofia, ( vi hade vart vakna super sent i väntan på att Xelda skulle komma hem, så jag var trött.
Och snacka på att jag var rädd igår då!, Först ringer mamma och säger att Xelda är borta, när vi kommer upp i Taserud gav vi (Jag och Sofia) oss in i skogen!, det var kolmörkt men vi gick några hundra meter in i skogen och ropade. Sedan gick vi tillbaks mot bostadsområdet, där fick vi hjälp av en granne och vi var snart i skogen igen, denna gång gick vi genom hela skogspartiet mot vårat hus (1km). Det var as läskigt!,speciellt n är vi inte kände grannen heller, fast han visade sig vara jätte trevlig + att han kände min plast pappa.
fast nu är allt bra och jag är glad igen., så ni får ha en fortsatt bra dag. :D

Hasta la vista.

Nytt år!, men det började dåligt.

Det var jätte kul hos Lotta, visst vi söp inte till så vi storkna men det var väldigt trevligt och mycket god mat + sällskap :D
Vi åt, sjöng sing star och roade oss, vi var över på en annan fest också men vi drog ganska snabbt, visst var det många jag visste vilka det var men det var inte så många jag kände väl. I alla fall precis efter att vi vart på fotbolls plan och skrikit in det nya året, och kommit hem till Lotta så ringer mamma och frågar när vi ska hem. Jag som inte trodde vi hade någon speciell tid fråga vad det var. Och då kommer det dåliga som jag verkligen inte hade lust att höra. Xelda hade sprungit bort och hade vart borta en timme, jag fick världens panik så jag och Sofia drog hem. Så nu ligger vi här på sängen och väntar, vi har redan vart mitt ute i skogen i en och en halv timme och letat efter henne, men vi har inte funnit henne.! Det hjälper inte direkt när man vet att det stryker varg i skogen heller, nej fan vad dåligt jag mår, liksom tänk om vi inte finner henne, eller om vi finner henne död. Nej usch så ska man inte tänka!, det är klart vi kommer finna henne!! det måste vi.
Men jag vill bara tacka vår snälla granne som hjälpte oss att leta igenom skogen och som lånade ut sin ficklampa till oss.

Men det var ett trevligt avslut på 2008, och jag hoppas att vi finner Xelda så det blir en bra början på 2009.
Jag återkommer med bilder och nyårslöften i morgon när (förhoppningsvis) vi funnit min älskade vovve!

God natt och gott nytt år!

RSS 2.0