Pyssel hos jojo

Har precis kommit hem från jojo, vi har som tidigare nämnt gjort kransar idag.. :)
Det var riktigt julmysit där vi satt i ett mörkt rum med sterarinljus och lyssna på julmusik medans vi ihärdigt pysslade, efter en stund kom jojos mamma in och tände ljuset, så vi faktiskt kunde se vad vi gjorde..
Vi var riktigt flitiga med julpysslet bortsätt från glögg och pepparkaks ätandet, samt timmen vi gladeligen gav åt vårt behov av gossip girl :P

mohahah.. en underbar avslutning på helgen :)




Mitt mästerverk!! Fint som snus och sött som honung..
go natt*

Pokerface

Har så lång tråkit just nu så jag tänkte, jag kan lika gärna slänga in ett kort inlägg..

Jag sitter här och väntar på att vi ska dra ut till mormor och käka söndagsmiddag,, vi är en sådan familj har jag kommit fram till. Vi kan göra helt skilda saker i veckan och alla kanske inte hinner äta tillsammans (men det gör vi oftast) men när söndagen kommer då åker vi ut till mormor och äter något smaskit med världens godaste efterrätt ( JAG= bör undvika)

Så nu sitter jag alltså här och lyssnar på pokerface med lady gaga och skriver geografi uppsats..urk '"
Men senare ikväll ska det bli skoj,, ska nämligen till jojo och pyssla med julgranskransar.. pfut skojjsit  :)



Can't read my, can't on my, no he can't read on my poker face

LISTA

Jag gör listor av allt!   t ex :läxor ,viktga ----> mindre viktiga  xD
Och musik,kläder, villhasaker m.m.

Och nu ska jag dela med er av den viktigaste listan just nu..

ÖNSKELISTAN inför jul..
  • systemkamera Canon eos 400d  (vill ha så jäklans mkt)
  • kläder    ofc! :)
  • ny symaskin + tyg
  • nyare stereo
  • skor
  • pengar   ( det behövs ju alltid )
  • arvikafetivalenbiljett   ett måste! har inte missat en festival på fyra år,, även om jag vart olika mkt på fetsivalen då !
  • retroglasögon utan styrka     bara ett ceepemåste för min image  hehe:..,, lol på mig för det!
  • footloose  filmen  ,, har aldrig sett den,  har däremot sett musikalen två ggr och den älskar jag !
  • nya twintip skidor  och pjäxor (samt googles)
A det var ganska mycket för att vara mig,, brukar oftast inte önska så mkt, har oftast det mesta så det brukar bli pengar eller kläder.. men hur mkt min älskade mor och far försöker blire alltid kläder jag inte gillar så där mkt :S  fast när det gått mått år och jag finner kläderna längst in i garderoben så älskar jag dem helt plötsligt :P 


Good night   buenos tardes  god natt  och som vi skulle säga i värmland  go natta´rå  :)  ^^

Nöjd!

Nu är jag mkt nöjd!  Idag har jag julstädat väldigt bra, jag har lyssnat på julmusik och fixat med bloggsidan så den ser nice ut  :)  Lycka åt mig!

Skulle ha vart i väg på fotboll ikväll , men jag tror jag slappar hemma med familjen,, det behövs det med ibland  :)

Hade så trevligt allihopa*

All makt åt TENGILL !

Idag har det bara vart massa små ont i huvudet! Usch bara massa ont,, så där ont så att det gnager på en, men ändå inte är tillräckligt ont för att unna sig en alvedon! .. fy på det!
Sen har jag haft foto idag.. väldigt perry är det, men jag vill snart börja med lite photshop snart (: Det är väll bara det att om vi ska ha photoshop med skolan så får vi antagligen lära oss om sådant vi redan kan!..

Hade även "utvecklingssamtal" idag,, jag fattar inte varför det heter då? det är ju inte så att man utvecklas så himla mkt? eller.. aja vet inte.
Efter samtalet gick jag och min älskade mor ner på stan föra att handla.. Dagens inköp vart en ny eyeliner och ett röttläppstift (y) pärry på det.

Över till nästa ämne. i kväll hade jag ett val,, brônske (fotbolls mojs) eller idol? Jag valde idol, för jag hade så jäklans småont i huvudet ( har faktiskt unnat mig en alvedon nu) men idol kvällen i soffan slutade illa! Min underbara Johan P åkte ut,, hallå vem kan inte avguda någon som är bra för att han inte kan sjunga!! ( jojo räknas inte)
Jojo fick väll sin vilja igenom då inte robin drog sin kos, men nästa vecka då du! haha nejdå han är faktiskt bra!

Jag måste även tillägga att min underbarapsykmänniska emma Tejpade in hela mig idag och skrev att jag var fritzlad,, vänta du bara! snart kommer jag och kramar dig bakifrån och viskar all makt åt tengill KILLERGAME!

fintfint


God natt alla Johan P älskare,, och all makt åt tengill !

Du har blivit officiellt kidnappad!

Jaa,aa vart ska jag börja? Jag tror jag måste börja från början så allt blir rätt..

Onsdag vid luchen:
Marcus - asso i morgon fyller ju David arton, vi måste kidnappa honom inatt och skjuta med soft airgun!!!
 Ma. - Nej vi ska inte skada honom!
Marcus - Men det blir kul..
Så här fortsätter det hela lunchen då vi halvt som halvt håller på att planera vad vi ska göra med honom mitt i natten.
Vi kommer tillslut fram till att vi pratar vidare om detta vid modeshowen som vi ska på lite senare under kvällen eftersom vi måste på alla olika lektioner..

Onsdag på modeshowen:
Vi har kommit fram till(killarna har kommit fram till) att vi ska kidnappa david kl 4 på morgonen då han som säkrast sover.
I allafall gör jag upp med Filip och Felicia att jag ska åka med dem till David, och att de kommer kl 03.50.

Onsdag kl 10.30
Från Emma:- Kl 2 smäller det!
Jag som undrar varför de har ändrat tiden messar till Filip och frågar!
Filip : Vi kommer 01.50 ist .

Asso när vi hade gjort upp allt var kl runt 11.00 så jag skulle ju hinna sova några timmar före, men WTF det är ju klart jag inte pallar att sova när jag ska va med och kidnappa någon !!
Asso jag kan inte beskriva hur nervös jag var,, det kändes som värsta CIS avsnittet där några ungdommar "skämtar" med en annan, men råkar mörda personen ist.. Nu är ju i och för sig inte david död då, men ändå! :P

Torsdag kl 01.00:
Jag som inte har orkat sova något började klä på mig och göra mig i ordning för kidnappningen, Och så kom jag på att
- man kanske skulle ta med sig hårfärg ( hade ett paket hemma,,mörkbrun) så jag tog med mig det och en kamera.
Aja kl 01.55 kommer Filip och Felicia och hämtar mig,, jag som är onaturligt överpigg strir på medans Filip Och Felicia ser ut att kunna dö när som helst.
Vi kommer iaf fram till Davids hus där Marcus och Emma redan väntar ( båda ser lika döda ut de med )
Vi hinner inte vänta länge förrän vi ser en volvo krypa fram längs gatan med två killar varav en är masskerad ,, Gk och Oscar har anlänt!
Vi sitter och pratar i hop oss några minuter innan vi sätter planen i verket.

Men hur i hellskotta ska vi ta oss in!, och vad ska Davids mor och far säga?
Men ofc har Filip redan smörat in sig och fått tillstånd och nyckel till huset.. PERRY!
Och nu bär det av!!  Tysta smyger vi oss in och upp för en så knarrande trappa att jag faktiskt inte förstår att ingen vakna?!, och in i Davids rum.
Plötsligt skriker Gk Mazeltov* och hoppar på David... David som är förvånad sätter sig upp med väldig brådska och förstår nog en aning för sent vad som är pågång att hända.
Med en aning väsen, några meter silvertejp, transport av David nerför trappan och ut i bilen är vi klara med den svåra biten. Nu kan det roliga börja,, men för vem? oss eller David? (båda?)
Plötsligt hojtar GK "- mot stadsparken!"  
David - Vad är klockan? jag måste tänka på mina studier!  och .. eller va? vaddå stadsparken?
Vi anländer till stadsparken några minuter senare och vi ( jag, emma och felicia) blir väldigt överraskde av att Gk drar fram ett rep, som han sedan slänger över en gren till ett av de närliggande träden.
Minuter går av förvirring från oss tjejer, men vi inser snart, att den halvnakne David ska bli upphissad i fötterna upp i trädet.. Först tyckte jag det var en jätte rolig idée men sedan kom jag fram till att det skulle nog göra ganska så ont   
i fötterna på honom,, men vistelsen uppoch ner vart inte så lång och han tykte nog själv att det var lite roligt, för liksom det är inte ofta man hänger i stadsparekn uppochner en tosrdagmogon kl 02.30
Efter detta uppochnervända besök tyckte vi att det var läge för ett besök till shell select.!  Även där tvingades David in fortfarande halnaken.. men som sagt det är inte så många ute vid den här tiden!, bara två mupptards som kallade David för fån. hallå?! ofta :P

efter shell select var det dags för lite varmare vistelser så vi drog hem till mig ( ingen hemma ) Och jag avslutade kvällen med att färga Davids babyblonda hår till mörkbrunt ! :P  DET BLEV MKT NICE!




Ja så här ser en helt vanlig födelsedag ut för en artonåring  i arvika!  kanske inte , men det borde det göra! :P
Jag har då aldrig haft så roligt en onsdag/torsdag i hela mitt liv,, Jag hoppas även att David uppskata det xD men det tror jag,, annars blir det ännu värre när han fyller nitton!

Aja nu ska jag gå och lägga mig, för jag har som sagt inte sovit så mkt i natt..


Pöss på alla halvnaknakidnappadefritzladeartonåringar med ny hårfärg ! 

OBS!  detta sades också underkvällen,, bästa någonsin  ( inte helt korrekt,, men i stort sett samma!)
Oscar (vilden) - Har du med dig pengar och leg?
David - Hur fan ska jag kunna ha med mig pengar och leg, när jag inte har några kläder på mig och blir kidnappad mitt i natten?
Oscar (vilden) - Ja men du får väll förutse vad som ska hända!
David - Förutse att jag ska bli kidnappad mitt inatten?


Ännu mer julstämning

Yes!! Min underbara moder jord har kanske fixat juljobb åt mig! på en restaurang!! goosh vad glad jag blev nu! nu ska jag bara skaffa ett sommarjobb också.. ")

Ge mig mer jul,, JULEN!

Fick tillbaks engelskprovet idag,, det gick inte som planerat! Jag fick G - , det är inte IG men det är nästan IG. Fast ändå,, jag är inte förvånad! För alla andra klasser har haft fler IG och G - än något annat betyg. Jag är glad att jag inte fick IG iaf.
Sedan måste jag bara berätta om en av mina lärare, han måste seriöst vara den konstigaste läraren som finns! Vi har trippel timme med honom En gång i veckan, i början av tvåan tyckte jag hans lektioner va as roliga, men nu blir jag helt sönder matad av filosofi ( han är filosofi lärare) så jag nästan tror jag får SPUNK!
Asso tänk dig själv att sitta i tre timmar och inte kunna ha rätt på va han än säger!
T ex: vad är 1+1 =?   Jo det är ju självklart 2.!    eller?
Men inte i filosofins underbara värld, NEJ DU!, där är 1+1=1.!?    För tänk dig att man har en sandhög sedan tar du en till sandhög (1+1) men då blir det ju inet två sandhögar, utan man skuver ihop dem och vipps så har man en stor sandhög!
Man kan tro att man har rätt men det har man oftast inte, och då vill man ju gärna veta vad rätt svar är men det kan han inte säga för han vet själv inte,, för allt kan vara möjligt!
Typ förra Tisdagen satt vi och försökte bevisa om gud fanns eller inte? liksom varför ska man bevisa det? alla ska väll få tror vad de vill!

Aja efter min härliga skoldag stack jag till jobbet  ( jobbar som typ lekledare med småbarn) och förberadde med julmusik och lekar (+ lite godsaker som mina små darlingar förtjänar) hehe
Åååh nu när jag skrev julmusik fick jag ännu mer jullängtan!  Jag vill verkligen ha en riktigt vit jul i år med massa ljus överallt!  GOOSH vad härligt!

nej nu ska jag faktiskt plugga, lyssna på julmusik och käka pepparkakor (:

Har'e så gôtt  ")

Kallt!!!

Gud va gött det är med sovmöra måste jag säga! Fast även om jag hade sovmöra ända till 10.15 så gick jag upp kl 06.00 som vanligt ( känner mig nu i efterhand lite onödig, men va fan) Anledningen till min tidiga uppstigning var att jag förra måndagen vakna när min första lektion börja,, inte så nice kanske. men det va ingen big deal  för min fotolärare är ganska så vimsig så han trodde förmodligen att jag var i mörkerrummet i en och en halv timme :P

Aja iaf så gick första timmen i foto som smort, jobba lite på mitt fotokompendium ( är grymt efter) menmen alla kan inte va underbarn heller! Nästa lektion tillbringade jag i det föraktade sal 7, där jag i en timme spenderade min hjärna åt spanska, som faktiskt är en av de roligaste kurserna enligt mig (:     Efter spanskan drog jag,emma,karin,gk och filip till lunchen för att avnjuta dagens delikates köttbullar med mos,, Lunchsnacket var därimot lika givande som vanlig, vi kom fram till eller rättare sagt jag kom fram till att en björnpenis är två meter lång!  för det har jag sett på animalplanet, de andra var därimot lite mer kritiska till mitt seriösa påstående.  Haha!

Men nu till lite mer seriösa saker!, kaninpenisar... nejdå bara skoja!
Efter att ha vart så här smart i lunchen kunde jag ju inte bara hämma mina flödande tankar så jag skippa de två sista timmarna (geografi & matte) för att jobba lite med elevrådet (:        det var bara lite roligare)  :P
Vi håller på med värsta roliga leken, killergame som går igång på måndag.. ett liv, ett spel, ett pris

Det blir säkert sketa bra!  Efter skolan drog jag och mitt paas as lotta till staden för att köpa ett najsit pennfodral till mig ..
Efter mitt inköp följdes vi en bit hemmåt mig, för hon skulle träna på taserud med sina småbarn.  På vägen dit stanna vi till på kocki, har du aldrig ätit kocki mos så borde du verkligen fundera över att ha med det på din
"innan jag dör lista"  hehe

Nej nu ska jag ta och göra klart mina läxor, som tur är, så är det inte överdrivet mkt!
typ bara 200 sidor i en konstig bok, spanska?!, idrott och geografi !      

Puss på alla viktigpettrar och läxslavar!



If you give it a minute it's wrong..

Nu har jag precis kommit hem från söndagsmiddagen hos momo, vi var mest där för att gratta henne (: hon fyllde 71 idag, grattis till henne! )
Aja när vi skulle ut till momo så tyckte jag att det vore bäst om jag fick köra ut till henne, eftersom det var ett tag sen som jag körde. Iaf så satte vi oss i bilen ( det var trångt vid vår utfart så min plastpappa hade parkerat bilen lite längre bort på en parkeringslucka)
och så tryckte jag på gasen,, och vart väldigt chockad över att inte komma fram utan istället halft som halft backa ner i diket. Jag hade av mistag råkat lägga i backen istället för växel. Min plastpappa muttrar som vanligt fram något super torrt skämt medans jag skit sur läger i en växel. Fast nu i efterhand kan jag bara skratta åt det, det var dock tur att bror min inte var med! han hade säkert sett att jag hade i backen utan att säga något, så att han sedan skulle kunna tracka på mig och säga att ingen tar kurvorna som han :P
Hehe man kan helt enkelt inte vara sur länge när man har min familj som skrattar åt en när man kör fel.. (:

Nu ska jag ta och plugga till mitt spanskaprov, skriva en geografiupsatts och en idrottsuppsatts.
GUD VA KUL!


Skönhet kommer från insidan. eller?

Nu sitter jag här och tänker så det knakar! Jag ska skriva en uppsatts i idrotten som ska handla om skönhetsideal,, det måste vara det lättaste ämne man skriva om, för liksom det finns ju överallt hela tiden. T ex om man är kommer in på
Mc daonald´s och ser ett fetto som sitter och slaktar en hamburgar helt skoningslöst så är ju inte första tanken direkt:
-" Oj vad han såg hungirg ut!" utan det är ju mer WOOT ska han klämma i sig en hamburgare när han redan är så fet!, ska han inte typ äta sallad och jogga ist?
Men så tänker jag om, för liksom vem är jag att dömma andra för vad de äter? alla ska väll få äta vad de vill?!
Den enda personen som jag ska tänka på är mig själv och vad jag klämmer i mig! Det kanske är jag som borde äta en sallad och va ute och jogga innan jag själv blir för fet?, för jag ska inte påstå att jag är smal för det är jag inte,,
Nej absolut inte, jag är att litte små mullig, men det ska det bli en ändring på! 2009 års beachbabe ska jag fan bli!
Ja nu har jag bestämt mig! Jag ska bli smal ( eller iaf smalare) haha good luck to me (:

Men nu ska jag bara berätta något som strider mot mina nya principer som jag skrev för fem sekunder sedan,, jag ska nämligen ut till mormor om typ en timme och äta söndagsmiddag ! ( men jag får väll skippa äppelpajen )

Så hur ska jag nu gå till väga då?
  • Inget godis (socker)
  • Ingen saft eller dricka
  • Mer grönsaker
  • Mindre kolhydrater över huvudtaget
  • Jogging runda varanna dag

Ja det borde nog funka ganska bra ! (:


 Min nya basföda !
sweet*

Livet har sina goda stunder*

Nu sitter jag här framför datorn igen,, är lite små deppig kanske, men det går väll över snart (:
Idag har jag bara vart trött och jobbig mot alla människor speciellt mot min pappa som fick fan för min höstdeperation,, och det borde ingen få!, för jag kan va riktigt förjävlig när det inte går som jag vill! så creddit till han som älskar mig vilket fall jag är sur eller glad!
Aja jag har iaf haft lite kul idag , jag och min älskade mor har bakat lite godiskakor som vart jätte goda, smatidigt som vi lyssna på Amy mcdonald, den kvinnan kan göra en på bra humör! hon vet exakt vad som behövs! altså : Amy och lite sötsaker (:

Och nu sitter jag som fast vi datorn för att pyssla med lite Photoshop och gitarr tills jag ska anstrÄnga mig lite med läxorna!
USCH säger jag bara för läxor!! Jag gillar att gå i skolan och t o m att ha prov ibland( för jag gillar att se resultatet) men att ta med sig skolan hem i form av läxor är ingen höjdare direkt!

Så nu måste jag no göra en liten lista över USCHiga grejor!
  • Läxor
  • Skolmaten
  • Regn
  • Små onödiga tjaffs
  • Borttappandet av alla mina hårnålar USCH på allt det!

Nu måste jag givetvis göra en BRAig lista också,, annars blir det lite för mkt negativt på en å samma gång!
  • Min mormors underbara tallang att göra sockor åt mig
  • Min mammas goda kakor
  • När kompisarna ringer på kvällen och undrar om man fortfarande har ont i huvudet ( omtänksamt)
  • Plattången
  • Julkänslan
  • Min stora säng som finns där för mig i alla lägen!
  • Männen i mitt liv BEN & JERRY ( deras glass piggar upp)
  • Att jag snart får min dator


Som ni ser är det mer positivt en negativt så min dag är blev genast litebättre nu när jag insåg det! (:
Men nu ska jag göra ett försök att plugga spanska så HASTA LUEGO GUAPOS!




sweet*

Idol kväll !! Pass på!

Idag har det vart en bra dag!, kanske inte engelskprovet som inte var så där jävla lätt men va tusen det går som det går :P Fast i och för sig får jag skylla mig själv om jag failar på engelska, för både Idrottarna och SamSamarna hade fått as dåliga betyg på engelskan!, och när jag då endå vet det då borde jag ju plugga extra mkt,, eller hur liksom! , men icke som icke!, jag satte mig och chilla i soffan, titta på fantastic four och drack mjölk ( inte för att mjölk är så himla gött då men :P )

Aja efter att ha suttit och ansträngt mitt huvud en timme ,gick jag ut efter provet för att vänta på de andra så jag kunde höra om dom också trodde Östersjön heter eastsea på engelska :P ,, (kan ju berätta nu att det trodde dom inte!)
Först kom Emma ut, hon trodde skarpt inte hon klarat det så bra,( skade glädje, för får jag bättre poäng vinner jag ett poäng i vår tävling , densomharbästbetygnärvislutarterminen tävlingen) sedan tyckte jag och Emma att det behövdes lite skönsång i korridaren så vi satte igång för fulla puckar at sjunga molin rouge, och vad himelskt vackert det lät!

Efter en lång dag drog vi alla fall ner på stan,, vi kika runt på alla Arvikas 5 butiker där vi frossa i snyggt pansiomode för hippa60 åringar,, kan det bli bättre? -nej förmodligen inte!
Sen smet jag och Anna ifrån de andra för vi skulle kolla in Esteternasshow och sedan skulle vi införskaffa lite godis till Idol kvällen hemma hos Jojo. ( men låt oss nu börja med esteterna) Esteterna var suveräna!! speciellt 2orna som verkligen ägde hela RITZ ! Men 3orna ska ha sin creddit dom med, för de var fantastiska som vanligt (y)
Efter den storslagna showen drog vi vidare mot stans bästa affär coop extra, jag skulle inte ens byta bort den för
allt smör i småland! när vi efter en mkt lång färd tagit oss till den förgyllda affären, finner vi på Julia som även hon kommit för att förundras av coop extras klass och glamor( eller så var hon bara där för att köpa godis?) Iaf så gör vi våra inköp och drar sedan vidare med bussen till Jojo.
Eftersom det var första gången som jag var hemma hos Jojo måste jag bara i all beundran skriva WOW! gud vilket fint hus!! det är exakt så jag vill bo, och så bor den lyllos människan där! men som sagt det är tur att någon av oss bor i slottet!
Väl hemma hos Jojo drar vi snabbt igång med käket, det blev varma mackor med ost (:
-MEN PLÖTSLIGT! hör vi Jiddes röst på TV och alla småspringer mot soffan och Jojo gör någon sort glidning med mackor och skålar, men som tur vart det ingen vurpa..
Efter någon timmes smask, prat och Idoltittande åker Anna ut, jag vart ju as glad eftersom jag är helt körd i Johan P!
men hon var väldigt duktig hon med men hon hade inte den där extra glimten i ögat som man måste ha!

Nu finns det nog inte så mkt mer att berätta eller jo jag har köpt ett nytt hårspänne men mer spännande blir det inte så PASS PÅ!

Go' natta rå allihopa åo söv så gött!

Sweet*



RSS 2.0