Allt handlar om dig.

Allt handlar om DIG! Jag vet inte vem du är eller vad du heter, men jag försöker alltid att finna dig. Jag kommer fortsätta försöka finna dig tills jag tillslut finner dig. Men jag tänker lägga ner mitt sökande en stund. Du ska försöka finna mig en stund. Det är som om vi leker sardinasken (kurragömma bak o fram) alla försöker hitta någon, och när man finner "någon" väntar man med den tills leken tar slut.


Idag har det vart en vanlig dag- för att vara den här veckan- OORGANISERAD! EXPOT var total kaos första repet, men sedan gick det bra.. ska fixa lite med musiken bara, men bara det funkar är allt chill. Något som inte är lika chill är NP i morgon. URK! vill inte vill inte vill inte! Mamma säger att det kommer gå bra, men hon ska inte göra provet + att hon är partisk. så hon gills inte! menmen, NP som NP, efter NP ska jag träna. gött faktiskt. Och efter det ska jag äta min favvo mat. Kycklingsallad. yummy yummy :D


Dagens citat : " NEJ!, ni ska INTE ha en Twilight hörna!"

Sagt av Carl om våran (nästan alla tjejer i klassen) idé om att tillägna twilight en hörna av klassrummet, under EXPOT.

Övningsköra (på någon?)

Ruddan:   -" Gillar du inte färgen på hennes jacka eller är det hunden du försöker köra på?"
Jag:           -" Jag försöker inte köra på någon!, förlåt!!!!"
Ruddan:   -" Det är lugnt, ta det bara lite försiktigt nästa gång!.. Neh men se på tusan, titta vad hon rycker i hunden när den försöker skita! "


Ja,, det gick ganska bra i dag, förutom det (mycket lilla) misstaget. :P  Neh men annars gick det ganska bra måste jag påstå. Jag fick köra i uppförsbacke och i två rondeller (tre ggr) Så jag är mycket stolt, visst det gick lite ryckigt här och där. Men va fan,, det var andra gången jag körde. :D



Sitter och gör en ny skiva inför EXPOT. Ska ju ha en i bergsprängaren! :D   haha..



Stress och OMOGNA barn!!

Det är extremt stressigt just nu! Stress i skolan (främst i skolan) sen tar man med sig stressen hem i form av läxor + körskolan, som jag faktiskt snart ska ta och bege mig mot :) Fast det är mest bara kul :)
Har vart en rolig dag i skolan, körde igenom EXPOT, det var kul ! Jag och Anna var bäst :P haha.. Och i morgon blir det ännu bättre, haha. för då blirê bergsprängare :D

Måste även kommentera att jag verkligen verkligen avskyr små, töntiga, fjortis ungar (specifika 92:or) Som bara förstör, och kladdar ner våran (KULTUR) anslagstavla. Varför? Är ni inte gamla nog nu när ni går på högstadiet? Tydligen inte! Jävla ungar! fy fasen för er!

Hade NP spanska idag med = kunde gått bättre, kunde gått sämre! 

Kommer inte på något citat för i dag så det får bli DAGENS SYN:
" En kille, kanske 8:a stod i matkön. När det var killens tur att ta mat slängde han på en rejäl klick mos på - vad han trodde  var tallriken- men upptäckte till sin förskräckelse att han glömt tallriken och bara stod där med en bricka, med utkletat mos på." 





Jag saknar verkligen mitt långa hår, detta kortet tog jag någon vecka innan jag färgade det blont (då var det ännu finare) Det var sommar också, så jag var brun också :)






Älska NP ;D

Ja jäklar,, tro det eller ej,, men jag lyckades på något konstigt?! sätt få MVG - på mitt NP anförande. Mohaha jag ska säga att det trodde jag verkligen inte. Jag satt och glodde som ett fån när han sa att jag fått MVG. Det var liksom muntligt och jag tyckte inte alls att det gick bra, men tydligen gick det bättre än vad jag trott. :)

Ett anförande - som borde ha varit mer planerat- var Geografin. Det gick inte riktigt lika bra som jag hoppats, men det gick ändå OKEJ. Kommer få ett betyg i alla fall. 
Skolan har varit helt ok annars också. Har haft Ge - anförande + att dagen började med att - i stort sätt- inte göra ngt. Efter skolan var vi ( jag, Lotta, Karin, Isabella, Erik och Frida) på Sunday och fika. trevligt trevligt. Tog en ciabata och en Kaffe. Det var nog månadens godaste kaffe. Hade huvudverk, och så tog jag en kaffe och den bara rann av mig :) hah

Nu ska jag faktiskt plugga,, typ det min helg består av. Det och lite shopping (förhoppningsvis). Och lite Lotta i kväll också :)

GALEN TORSDAG!

Idag har det varit veckans galnaste dag,, eller igår var ganska bar den med. 

Onsdag: 
Billektion, spruta, teori, planering med Anna, läxor.

Och idag då,, Det har varit hit och dit. Upp och ner, kör och TG. Och en massa EXPO, som för övrigt ingen verkar ha någon koll på. Men på TG var det lite mer fokus, och när vi skulle börja kom GLIDAR SOFIE, med hennes sprillans körkort i högsta hugg :D GRATTIS!! (Jag är INTE avundsjuk!)  Efter TG tog vi raggarvarvet genom biltvätten. HAHA,, Sofie trodde typ att det skulle paja takboxen ?! ;) Men den satt kvar efter. 

Nu ska jag dock sova,, vill ju vara pigg i morgon när jag ska ha Geografi anförande.

Dagens citat: " Har du någonsin tänkt på hur det skulle vara att ha sex med honom? Han är ju så kall!"

Sagt av Oscar om EDWARD CULLEN, när han spana in vår anslagstavla.




10.51

Har precis kommit tillbaka från körlektionen. Jag fick bara ett enda kärringstopp! Det är extremt bra för att vara mig! Jag var så nervös när jag dit men det jag jätte bra :) och jag körde t o m hela vägen tillbaka sen :D Stolt.
Däremot är jag fortfarande supernervös över sprutan senare idag :S   jag gillar inte sprutor! visste det tror jag väl knappast att någon anna gör heller, men jag avskyr verkligen sprutor!

Måste även bekänna att jag skippa sista tiden av spanskan idag,, skulle nog ha hunnit med 20 minuter. Men jag orkade inte efter min fantastiska körning ;) så jag struntade i det. Jag får väl plugga spanska hemma .

Hasta la vista!

Det kommer bli en hektisk vecka.

Jag känner mig extremt stressad! Vanligtvis brukar jag på måndagar känna mig stressad, men idag känner jag att det kommer bli en jobbig vecka!

Ni ska få en lite vy över min vecka,, (vad jag kommer ihåg att jag ska göra)

Tisdag
  • Gympalektion (som är inte är planerad, eftersom det krånglade med min planerade lektion förra veckan)
  • Spanskaglosor
  • Plugga teori
  • Geografi läxor som jag måste ta itu med.
Onsdag
  • Körlektion klockan 10, och om ni läste mitt förra inlägg kan ni ju själva räkna ut hur det kommer gå!
  • Spruta klockan 15.30
  • 16.00 till biblioteket och fortsätta med Geografin
  • Teorilektion 18.30
  • Kommunikation och tal talet ska vi vara så gott som klara med.
Torsdag
  • Packa till far
  • skolan
  • Jobba 15.30 (jag slutar skolan 15.20)
  • TG
  • Hem till far
  • Sista övningen inför Geografin
Fredag
  • Geografi anförande
  •  Sunday?
Helgen
  • Förhoppningsvis umgås med Lotta och Isabella
  • Kanske K-stad/Challa?
  • Religion tenta ska skrivas klart
  • Matte (vill ha G från början)

Som sagt! Det kommer bli en HEKTISK VECKA! Men en rolig sak är att jag från och med i dag är GODKÄND i matte B och att mina slingor vart fina :D  (enligt mig) de syns inte så mycket, håret vart mest ljusare,, lite bronsfärgat som jag ville ;D

Dagens citat: " Jag vill be om ursäkt för vad som hände i Fredags! Jag rycktes med."
Carl om sitt lilla "påhopp" under NP provet! :D  Fast det var ju kul så det var lugnt ;) haha    Och när man är två killar i en klass med 7 tjejer som är;,,, hmm hur ska jag kunna beskriva det här på bästa möjliga sätt. Utan att få oss att verka besatta. Eller det är väl vad vi är enligt Carl. 

Besatt, hysteriskt, pinsamt, oåterkalleligt förälskade i EDWARD CULLEN. 

På en skala 1 - 10, där 10 är dåligt... ligger jag på ett väldigt högt tal!

Vaknade hos mormor klockan 08.00 i morse. Steg upp och käkade lite innan mormor skjutsa in mig till Arvika. sedan kallade jobbet. Åkte dit gjorde mitt och var hemma igen. Jag var typ hem i max två timmar innan jag drog ut till mormor igen. Den här gången var hela familjen med. Vi skulle nämligen äta lite våfflor. Våfflorna var goda (är inte super förtjust i våfflor) och vi kom in på en väldigt intressant diskussion (tung ironi) mormor hade nämligen köpt två olika våffel sorter,, så vi var ju tvungna att avgöra vilka som var godast?! ;D haha
Jaja, när vi skulle åka hem från mormor, tog muppen upp mormors bilnycklar (manuell) och jag bara stod och asgarva som ett fån ,, mest av nervositet av att kvadda mormors bil :S  Men vi körde i alla fall ut på vägen (jag fick typ 10 kärringstopp innan jag kom ner för avfarten) Sedan varvade jag bilen några kilometer till innan vi vände, och körde mot mormor igen.  Men när vi stannade och skulle vända fick jag kärringstopp igen, igen, igen, igen och igen. Och jag vart ju bara surare och surare, så direkt jag klev innanför dörren hemma hos mormor, halvse skrek jag att jag skulle banne mig inte ha något jävla kört kort. Fast när jag väl sansat mig -dock några timmar för sent, för att folk inte skulle kunna drabbas av min vrede- satte jag mig med filmen igen. Och nu är jag så gott som klar :) Jag tänkte jag skulle ta med den till skolan i morgon så att jag skulle kunna visa den. + att respektive medverkande skulle kunna vara med och lägga sista ordet :D 
förhoppningsvis behövs inget sista ord och min film är fulländad ;D haha

Nu ska jag färga klar mitt hår och sedan sova!

Ps. Gosipgirl var bra i dag, men om det inte blir Chuck och Blair snart, slutar jag att se! eller nej förmodligen inte, men ändå.


mitt internet krånglar, så det här skulle publiceras 22/4

"En Brunulla produktion"

Jag håller på med nästa "Brunulla produktion" nu. Det är EXPO filmen för skolan. Jag sitter och skrattar, medan jag klipper i den. Och jag säger det jah, att den blir suverän!
Och Anna som var orolig att KULTUR scenen inte skulle vara"tillräckligt rolig" du kommer (förhoppningsvis) att gilla den lika mycket som jag! Den är så himla rolig,, fast det är ju vad jag tycker! Men med lite klipp, effekter och musik. Ja då går det helt enkelt inte fel ;P haha

Men nu ska jag slita mig från min produktion och hjälpa med mormor med maten :)

Mormor

Sitter hos mormor nu. Ska sova här i natt :D 
Jag älskar att vara hos mormor, mitt personliga rehabiliteringscenter :P Vi ska äta go mat och titta på deckare som vi alltid gör +  att jag ska redigera i EXPO filmen :)  Och pappa ringde förut, och vi ska kanske till Challa eller K-stad nästa helg. Det blir bra! JAG är i STORT behov av nya kläder! 
Jag behöver så mycket, behöver ju nya vårkläder nu när solen tittar fram var och varannan dag. Den var så himla överväldigande i morse att jag bestämde mig för att springa i morse :) GÖTT! 

Ska jobba i morgon också, och sen ska jag göra slingor :D Och baske mig om de inte syns den här gången.



Det är över.

Nu är det över! Vad underbart, härligt, bra! Jag hade NP i Svenskan idag, och det gick kanske inte finnemang men det är i alla fall över! :D Mitt framförande var sådär. Det kunde ha gått sämre men det kunde även ha gått mycket bättre!, men jag är nöjd. Dagens bästa kammade Carl lugnt in. Han prata om "Film påverkan" Och om starwars, south park m.m. Sedan sa han något som - jag även vevar in till VECKANS CITAT - var så himla klockrent så jag trodde jag skulle storkna av skratt.

- Man måste kunna se skillnad mellan verkligheten och film. Annars kan man bli BESATT!
När Carl sa (väldigt högt) BESATT, tittade han på mig och verkligen betonade ordet. Det var så sjukt roligt! För han syftade ju så klart på att, hela klassen (alla tjejer förutom en) avgudar TWILIGHT och nämner det medvetet eller omedvetet varje dag :P 
Men Jojo var snabb på att kontra och sa att de också fick skaffa sig en film dom kunde avguda :D hahah

Och jag måste även meddela - med sorg- att "Så länge vi båda andas" är slut. Jag klarade att hålla ut på boken i fem dagar! Jag måste verkligen skaffa mig ett liv!,, eller läsa om dem ;) Jag ska i alla fall läsa dem på engelska också.

Annars har dagen varit bra. Jag följde med Jojo, Julia och Anna på en snabbis på stan efter skolan. Sedan har jag vart ute och tagit foton. Vilket väder! Jag hoppas det håller i sig!





Hade det inte varit för vädret hade jag vart död nu!

Idag har det INTE vart min dag! 
Jag kommer till skolan klockan tio i nio, för jag ska ha MIN första lektion då. Jag skulle ha en egen idrottslektion. När jag precis är i färd med att låsa cykeln ringer Anna G, och säger att vi inte har någon Idrott. Så nu har jag alltså ingen egen lektion om ens någon lektion överhuvudtaget! Jäkla lärare som inte kan hålla rätt på bokningar! URK!
Sedan håller jag på att stressa ihjäl mig över Svenskan, geografin, matten och EXPO med filmning m.m.
Men nu till det POSITIVA med dagen, den var väldigt slapp!, hade inga"riktiga" lektioner, jag har min FJÄRDE BOK
 "Så länge vi båda andas" och VILKET väder! Det har strålat hela dagen! underbart,, det var t.o.m så att jag tog cykeln i morse :D Och när jag tar cykeln är det vår :P  haha

Aja, nu ska jag skriva PM, men först ska jag finna något att skriva PM om ?!



Dagens citat: "This is the skin of a killer!"

Sagt av Jojo (jojsaan.blogg.se) under Svenskan, när solen sken in genom fönstret och träffade henne. Själva citatet kommer från - överraskning - TWILIGHT.    ;D

The roof

Var på The roof  igår med Lotta, Isabella, Karin, Frida, Simon och födelsedagsbarnet själv Erik. Det var väldigt trevligt och gisses vad mätt jag vart! Åt jätte god BBQ kyckling och Cokladtryffel kaka med hallonsås till efterrätt. :) mums!
Vi kolla på melodifestivalen när vi var där också, och jag förstår inte vad det är för fel på Sverige! Hur kan vi skämma ut oss så genom att skicka i väg en Operasångerska? Hon är absolut inte dålig!, men hon sjunger inte slager! Nej hon hör hemma på Operan och inte i Ryssland som representant för Sverige!  

Men kvällen var i alla fall väldigt trevlig! Jag gick hem till Isabella före vi gick ner till The roof. Den människan hade världens beslutsångest över vad hon skulle ha för kläder! Det var klänningar, smink, hår, koftor, linnen, skor och framförallt fel strumpbyxor. Haha :D

Idag ska jag försöka hitta en artikel till mitt NP prov på Fredag. Usch vad nervös jag blir av NP svenska. Jag ska prata om Mobbning/förnedringsTV ?! Nervösnervösnervös! + att jag ska räkna matte! Men i morgon blir det skoj! för då ska jag till Bodaborg :D Haha,,Anders, Klara (Klaracornelia.blogg.se) och jag kommer äga alla små skit ungar! OOH YES! 

Snacka inte om otacksam!

Okej skoldag!, Engelskan gick käpp rätt åt helvete, p g a att någon fick "akut illamående" och var tvungen att åka hem. Ceepe. Geografin var lite roligare, fick ju fika :P gjött gjött ^^

Nu har jag även vart på körskolan och beställt teorilektioner, böcker och övningskörning :D JAJAJA! nice!
Jag och pappa lyckades även (ofc) att bli sura på varandra för att jag inte sa TACK?! (men det gjorde jag) därför blev vi sura på varandra, men nu är det lugnt :)

Ska på the roof i morgon :) med lotta, isabella, erik och kanske karin om vi har tur :) haha, det blir nog roligt..

Dagens citat: " Den här kan jag texten på! det är en riktig klassiker!" 
Sagt av Carl, om Titanic ;D


Det mesta är klart.

De flesta läxorna är klara, jag stressar ihjäl p g a NP muntliga i svenska nästa vecka och jag somnar inte på kvällen. Jag vill verkligen ha helg nu! Bara få sova, gå ut och gå och se på någon bra film, eventuellt Pocahontas :P
Annars har det varit en bra dag!, fick VG på Fotoprovet, det var mycket bättre än vad jag trodde :) Sedan var Kommunikationen rolig idag )den är i och för sig alltid rolig) Men idag körde vi "lekar" Jag och Dässi körde, jäklar vad vi skratta. Dässi skrev hund på en lapp, som hon tänkte att jag skulle få (man skulle imitera det som stod på lappen) men hon fick hundlappen båda gångerna :D haha

Aja, lyckad dag, nyvunnen stress och nu ska jag sova! Innan jag börjar hets äta.

gonatta´ra

Min mage skriker av stress!

Jag sitter här och vet vad jag vill prata om vad för texter i NP muntligt! Men jag har ingen aning vad jag ska prata om för sak med "rubrik". Det här låt ganska komplicerat, men jag har funnit text och vet ungefär vad jag vill prata om. Men jag finner inte någon passande rubrik. Ohh , vad jag blir trött. Sedan är hela min vecka skit full! Jag ska förbereda NP, tal och kommunikation, spanska, matte, engelska, ritz, Gympa...... O S V, HJÄLP mig någon !
Jag vill gå i dvala. Men en bra nyhet är att snart kommer boken :D

Annars har jag inte gjort så mycket idag, Hade bad på gympan idag. Jäklar vad jobbigt (gött). Vi körde stafetter och vatten basket. Det är jobbigt att behöva trampa vatten och stress simma för att vinna. Men det är kul :) 

Men tillbaka till nuet, nu ska jag plugga (överraskning)

Dagens citat: " Jag har faktiskt sett klipp på youtube. och det räckte!"

Sagt av Carl om "Twilight"


Äntligen har jag umgåtts med Sofie :)

Jag vet att vad jag nu tänker berätta kan verka skrämmande och rent av oförståndigt för att komma från mig och min blogg.
Men idag på matten tyckte jag att det var riktigt kul :)   Det gick som smort! Jag förstod vad Lennart babblade om PLUS att jag förstod vad jag gjorde för fel när jag försökte göra en andragradsekvation :D LYCKA!
Efter skolan, jag måste även påpeka att Lewi har förverkligat sig själv! Han har nämligen sett på Twilight! Bra gjort ;D Däremot var han lite smått irriterande när han satt och tittade väldigt på mitt Jamaica arbete, samt påpekade alla mina stavfel :P haha

Men åter tillbaka till vad jag gjorde efter skolan. Jag gick hem till Sofie (hennes nya lägenhet, och jag som inte vart "hemma"hos henne på år och dag) och åt kyckling i sötsur sås med ris. Lotta var där också, och så självklart Martin. Men han gills inte för han bor där :D  Men det var vilket fall som helst väldigt trevligt! Som jag har saknat att prata med Sofie :) Jag har redan planerat inför nästa besök. Då blir det scones ( + att jag antagligen får köpa med kakor till Martin, för att han ska vara snäll mot mig :P  )

Men nu ska jag läsa lite spanska innan jag tar itu med matten och avslutar kvällen med lite "Svindlande höjder"
Och just det ja!,jag hämta korten idag, Inte fina! Det var sommaren på Gotland! Jäklar vad ful jag var! USCH! korten måste elimineras! haha

Puss och god natt :D

Dagens citat: " Vad är bagarens motto?            - En fralla, fralla för en"

Ett skämt som LOTTA har fått om bakfoten. ( Bara jag som förstår det riktiga skämtet!)

Veronica Maggio

I går var det Julia och Veronica Maggio på kvällen. Det var jätte kul och V.M var bra, inte så bra som jag hoppats på menmen. Jag tyckte att hon spela alldeles för kort tid! bara en hal timme typ?! Men hos Julia var det skoj!, vi åt jätte god paj och marängswish med bananer! yummy yummy! Och så fick Julia öppna en massa presenter när alla satt och glodde på henne :D 

Idag har jag inte gjort så mycket, vi har vart på middag ute hos mormor! Det var lika gott som vanligt :D När jag kom hem gjorde jag lite läxor,, Nej men gud ni behöver inte applådera!
När jag för typ tio minuter sen skulle lägga fram vad jag skulle ha på mig i morgon, fick jag till min förfäran syn på att min alldeles nya  T - shirt var trasig. :( Fy fasen vad ledsen jag blir!,, Och jag som verkligen kände mig fin i den. Men jag ska gå ner och försöka byta den! Annars får jag väll försöka sy ihop den :(
 Aja,, nu ska jag lyssna på lite "Låt den rätta komma in" , läsa igenom mitt anförande en gång och sedan ska jag sussa :)

Puss på er!

Leklandet.

Gick upp klockan halv åtta, satte på mig kläder och drog till jobbet. Vad gick då mitt jobb ut på idag då? Jo, jag skulle leka med barnen på leklandet/nöjesfabriken. Och det säger jag bara! Så himla kul. Först tänkte jag typ,, OK skoj? Men sedan efter bara någon timme sprang jag upp och ner i klätterställningarna, hoppade studsmatta och åkte frittfall! hahah :D 
Det var en superduper förmiddag, och nu ska jag göra mig i ordning för Julias party och efter det ska jag på Veronica Maggio som får avsluta kvällen :D  nice lördag.
 


Emily Brontë

Idag har det vart en väldigt bra dag!!!   Geografi provet gick - vad jag tror, och hoppas på- bra. Och Ulf sa att om jag klara en Andragradsekvation någon gång under veckan så kommer jag att få G i matte B :D   JA JA JA JA JA JA JA JA JA JA !!!
Det ordnar sig nog bra detta!  Och efter skolan gick jag, Lotta, Isabella, Frida, Erik och Sofia på sunday och fika.<<mysigt>>
Mina kort hade dock inte kommit,, menmen de kommer förhoppningsvis på Måndag i stället :)  När jag kom hem efter Fikan (Sofie kom lite senare, så jag var ju tvungen att prata med henne också. Varje gång jag träffar henne har hon hunnit gjort något nytt. Bytt skola, färga håret, köpt lägenhet m.m.) så upptäckte jag till min lycka att min bok hade kommit. 
"Svindlande höjder" av Emily Brontë. Glad! Man kan nog säga att det är en hobby,, att läsa. 

Det var dock en annan bok som inte var där jag trodde! Min matte B bok! Självklart, nu när jag fått en chans till, så har jag den inte hemma så att jag kan plugga på! URK vad trött jag blir på sådant här! Menmen, jag kan kanske gå till Ulf och Tenta av matten på Onsdag och då hinner jag plugga både Måndag och Tisdag. Det fixar sig.

Men nu ska jag faktiskt dra på mig pyjamasen, värma vetevärman, kurra ihop mig i sängen och titta på 
'High School Musical 3 "  Så himlans töntig och bra så jag bara måste se den ! Bäst är ju Sharpay! Fasen min Idol! haha..
Det är ondska i mänsklig skepnad.

Dagens citat: "Det var ganska svårt!, jag får nog bara VG eller MVG! "
Sagt efter Geografi provet av Madde :)

God natt.

Här sitter vi i en skrubb och ser på High school musical 3!

Just nu har jag precis bestämt mig för att jag ska klara matte C! Jag har misslyckats i matte B. Men jag måste på något sätt kunna göra om det så jag får G i kursen! Jag har legat och grinat, och känner fortfarande gråten i halsen av att jag fick ett så dåligt resultat som jag fick. Jag har suttit och försökt komma fram till att jag inte behöver matte C efter som jag ändå inte kommer klara den, men nu har jag kommit fram till att jag ska klara matte C. Och jag ska klara matte B! Ingen dålig mattelärare ska kunna komma och säga att jag inte kan! Jag är dålig på matte!, det medger jag, men det är ändå min framtid de tar i från mig om de underkänner mig! Och det tänker inte jag tillåta! 
Och nu ska jag plugga mer Geografi så att jag inte misslyckad med den också!

Dagen har inte bara vart dålig! Jag har suttit i en skrubb och kollat på HSM3 med Lotta, Anders och Klara (de sist nämnda dit tvingade) haha


Dagens citat: "Skulle inte du gå klockan 2?   - Ja (detta ja, sägs på ett kvävt, hes,t elakt sätt, lite brölande kanske?)

// klockan var ett vid tillfället av denna mening. hahah :P Det var jäkligt kul just då.

God natt.


Geografi är inte för människor som jag!

Jag kan inte förstå mig på något som har med väder, klimat, el nino  O S V!! det går in och sedan går det direkt ut igen! urk!
Hade Foto prov idag också.. Det var längesedan det tog typ en halv timme att göra ett prov. Ni kan själva räkna ut hur bra det gick! Ja ja jag har i alla fall köpt en ny tröja tills på lördag :) Shopping gör mig alltid glad!
 Men nu ska jag plugga mer, för jag ska se på Grey´s Anatomy sen. Och då måste jag kunna Geografin någerlunda! :)


Dagens citat: " Du har listat ut den Engelska grammatikens hemligheter!"
Sagt av Anna på Engelskan, då jag sagt att det ska vara WAS när det är en tjej?! :D haha

P.S. Jag ogillar verkligen folk som saknar känslan för " håll rimligt avstånd, typ mer än en millimeter!" alltså förföljare, stalkers...  you name it!

Jag är, Jag kan, Jag vill

Idag har det vart både gött och drygt! Precis som alla andra gånger man kommer tillbaka från ett lov så är jag så gruvligt, ofattbart trött första dagen! Jag känner det i hela kroppen. Jag kom hem och tänkte, att jag skulle jämt lägga mig i en halv timme och lyssna på "Låt den rättte komma in" Och visst lade jag mig och lyssnade men, som ni kanske förstår så vaknade jag precis av att ha somnat :P Det var i och för sig väldigt gött, men jag måste plugga! (Ett annat av de energikrävande sysselsättningarna som måste tas itu med!)
Annars har dagen sett bra ut. Lektionerna gick inte så fort fram, och jag började två nya kurser idag -den först nämnda att föredra- tal och kommunikation och matte. Matten var dryg som vanligt speciellt när man inte vet om man klarade NP i B kursen! Tal och kommunikation var däremot väldigt kul, jag tror att det kommer bli en av mina favorit lektioner i veckan. :D
Idag fick vi t ex presentera oss för resten av klassen, det kändes lite lett. Men det är i stort sett därför jag läser kursen. För att våga prata i större grupp :)

Neh nu ska jag plugga ( överraskning) foto och geografi.


Varenda gång samma sak!

Inför varje lov tar jag med mig läxor och varenda söndag -dagen innan skolan- sitter jag med alla läxor, ogjorda! 
Och detta sker varenda gång? Jag tycker jag borde lära mig, men icke som icke jag gör om det och om det igen :P
Men nästa lov ska jag faktiskt göra mina läxor. (antagligen inte?)
Men en rolig sak (?) är att jag ska börja med nya kurser i morgon. :D Det ska faktiskt bli jäkligt kul med lite omväxling :)

Aja,, nu ska jag kila i väg och se på Grey´s anatomy som jag missa i onsdags. Mohahaha :)


Jag har även beställt en nya bok (igen) Och tänker inte vänta länge med att beställa nästa :)  
SÅ LÄNGE VI BÅDA ANDAS kommer ju snart! JA JA JA JA JA JA ! :D

RSS 2.0