En röd basker.

Idag har jag storhandlat. Det blev så mycket som en fin, röd basker, ett par guld örhängen och en svarta tröja. Som Lotta sa (över facebook) Fransk stil med kulturell tvist. Jag gillar det! Aja, jag är för övrigt nöjd med inköpen!
När jag ko hem från shopping rundan, som för den delen ägde rum i challa, så var det bytom som gällde. Och sedan direkt till Sofie. Efter "inte så länge" hos Sofie drog vi vidare mot Bowlingen, där vi spenderade en del av kvällen. Efter stark vinst på bowlingen fortsatte vi (vi firade en jobbarkompis) vidare till Royal. Där vart det mat och skratt, god mat och goda skratt. Med ett gäng underbara människor. Men trots denna givande och bra dag är det trots allt skönt att vara hemma. Nu ska jag snart krypa ner i Mosis säng (syster) och kolla True Blood. Kan kvällen toppas bättre? ......
.... Kanske om min drömkille kom inridandes på en vit häst,, ååhååh han måste ha rustning också!  Fast i och för sig, mamma skulle nog inte vara så glad, och Moa skulle vara ännu mindre glad. Det är ju trots allt i hennes rum han ska komma inridandes i.  Aja hur som helst skulle det inte vara fel!
.
Overandout-

Onödigt köp?

Var på ICA förut och fann denna tidning. En Twilight tidning. Totalt onödig, Kanske, kanske inte. Mohaha. Det kan typ komma ut två stycken, max. Liksom vad ska de skriva om efter att de fått ut allt i två exemplar. Aja det spelar ingen roll, jag har första tidningen!
.
Smakprov!

Rosor till dig!

Min plastpappa, aka Mr.T kom precis in och gav mor en bunt rosor. Jag älskar när folk får rosor, en av de finare gester som finns. Antingen det eller överraskningskväll med film.
Overandout-

Jag vill vara som Zooey Deschanel !

Jag vill vara som Zooey Deschanel! En av de bästa skådespelerskorna jag vet. Hon har så himla frän stil!
Det är p g a folk som henne som jag vill ha svart hår! COOLT COOLT COOLT ! ! !
.
Nu var det dock inte p g a henne jag skriver detta inlägg! Utan det är mest för att uppdatera om mitt händelserika liv! Oj,oj oj! Vart ska jag börja?
Vaknade sent och stuttade runt i huset hela förmiddagen. Sen på eftermiddagen hängde jag med Klara på stan. Jag fann inget, men Klara köpte vingar. Sedan gick vi och fika, det blev city för omväxlingsskull. Men det är nästan att föredra! Jag gillar Sunday, men city är mysigare! Sedan gick jag hem, packade, köpte musik(SKRÄLL) och drog ner till kompaniet, Där jag dansade häcken av mig. AFRO.
Så nu ligger jag här, våldgästar min bror och lyssnar på fransk musik.
.
Overandout-

Mitt nyrenoverade rum hos far.


Fredag: Myskväll med Lotta och Isabella. Bjöds på kycklingsallad och choklad.
.
Lördag: Heldag i Karlstad. Shopping ,eller ja en termos vart det. Och IKEA!
.
Söndag: Heldag med TRUE BLOOD!

And now for something completely diffrent.

Gick till skolan. Skolan var meningslös idag, förutom att vara med kompisar var den ......tråkig!
Efter skolan gick jag hem, väl hem ringer Emma.'
"Tja Wide. Carl har dina nyklar!"
.
Och ja, I Carls bröstfick låg mina nyklar. Det var nämligen så att jag drivit med Fiiia och tagit hennes mobil. Jag hade den i min sko! Jag hade kanske lämnat klassrummet i 3 sekunder då de tog mina nyklar och lade dem i Carls väska.
När Carl och Lewi kommer in efter deras "kaffepaus" berättar vi att Fiiia letat igenom deras väskor efter hennes mobil.((PS! Lewi hade ett munspel!!)) I alla fall, kolla de deras väskor och Carl fann min nyckelknippa. WOOT? Hur kom den dit?!!! Han tog i alla fall min nycklar och la dem i hans ficka. Och ja, resten vet ni! Jag glömde att han tagit dem.
.
Efter att jag kommit hem från tillbaka tagandet av mina nycklar satt jag och drygade och kollade några avsnitt TRUE BLOOD! Good shit!
Sedan efter x-antal timmars drygande drog jag till Lotta & Isabella. Vi handlade och hyrde film, lagade mat, myste och kollade på "The Reader" Och den var bra!, hade jag varit lite mer aktivt observerande hade jag nog grinat.
.
MEN ! Nu till dagens hemska observerande!!
NEW MOON ÄR SLUTSÅLT!! Sofias hemska vän Mr. Kenny. Hade fel! Filmen har gått att boka i dagar! Gaaah! Han lura säkert Fiia när han sa att han kollat! DRET!!
.
Overandout-

Väckarklockan!

Klockan blev mycket, och jag orkade inte gå upp. När jag väl gjorde det var jag seg i tjugo minuter innan jag han inse att jag skulle bli sen till Lotta. Så nu blir det att åka bil.
Overandout-

Så fina hus i min lilla stad.


Staden  & Framtiden.

Hemsk dag.

Det har egentligen inte hänt så mycket att klaga på. Mitt "anförande" av en filosofgubbe gick käpp rätt åt helvete! Sedan har min dag bara gått utför. Dryga, otroligt dåliga dag! Nej, usch för det! Däremot har jag funnit en sak jag önskar mig i julklapp. Ett superfint hårband från MONKI. Skräll, vad har jag inte som inte kommer från Monki? Inte mycket där du,, skulle nog, om jag kände mig manad kunna öppna en monkioutlet! :P
Aja, nu ska jag skriva klart en uppsatts som ska vara inne i morgon. ((Jag börjar på den idag))
Overandout-

Nu blir Mr.T stolt!

Ja nu blir Mr. T stolt! Här sitter jag på mitt rum -snart på väg ner för att äta i vardagsrummet och ha fötterna på bordet- och lyssnar på STING! Jäklar, det är episk musik det! Och för er som inte har en aning vad episk är ska jag med glädje förklara det!
...........................................................................................................................................................

Episk som litterärt begrepp kommer från det antika grekiska epos, vilket är en berättelse på vers. Ofta är det ett omfattande, berättande verksom spänner över en hel livstid eller flera generationer. De ursprungliga grekiska eposen var oftast hjältesagor.

Inom litteraturdrama och framförallt film brukar epitetet episk användas om berättelser som skildrar ett mänskligt drama på hög nivå eller berör djupare frågeställningar. Berättelsen utspelar sig ofta över en lång tidsrymd och kan beskriva en eller flera människors hela liv, eller flera generationers liv. Ofta är handlingen förlagd till historisk tid och speglar kampen mellan det goda och det onda. Inte sällan finns en hjältefigur i centrum. Ibland kallas episka filmer nedlåtande för mastodontfilmer.

Ordet "episk" kan även användas för att beskriva storslagna spirituella eller projektala ting på ett ogrundat sätt – såsom i "sökandet efter episkt liv" eller "episk rensning".

 

Wikipedia is da shit!

Overandout-


Partypeople!

Det vart en Tikirunda igår trots allt! Först var jag lite osäker om jag skulle palla. Hade ont i halsen och lite smått feber, men jag drog iväg till Isabella ändå. Och jag ångrar inte en sekund. Det var en riktigt bra kväll! Lagom med allt, inte för mycket folk, dricka o s v. Dansade och träffade folk, roligt. Däremot orkade jag inte fram till stängningsdags klockan 02.00, utan jag åkte hem någon gång runt 01.00-01.30. Men det räckte.
När jag kom hem, satte jag mig i köket och åt upp resterna av risotton. ÄLSKAR'T!!
Nu gäller dock det lugna och läxor! Blä.
Overandout-

Jag känner mig alvedonig!

Det bästa med att vara sjuk är att man får slappa. Det sämsta är att man mår skit/alvedonig genom hela "slappa processen"
Nu sitter jag med min kompis Mr. Mac och är sjuk. Vi ville hyra film och färga håret, men mamma stoppade oss. Hårfärgen har jag kommit över, det är något jag gör när jag är uttråkad. Ganska dumt, då jag är nöjd med hårfärgen nu. Filmen däremot vill jag fortfarande låna. Hmm? Jag pallar inte att gå de 3 km i regn som krävs för att få en kickass film. Mår soppas mycket skit för det! Kanske i morgon, om jag inte ska vara social och smitta ner någon!
Overandout-

Flickan som aldrig.

Flickan hade vaknat någorlunda sent på morgonen. Hon kom inte försent, hon kommer aldrig försent. Skolan hade passerat precis i samma takt som vanligt. Men ändå kändes den längre. Flickan var förkyld och trött, hon hade ingen ork kvar till skolan, ville mest gå hem. Men flickans samvete tillåter inte att regler bryts. Flickans mamma har nämligen lärt henne att, man går och försöker klara av dagen så länge man inte har feber. Flickan har aldrig feber.
Denna dag som vi talar om, denna dag hade flickan ett projekt att lämna in. Och precis som alltid hade hon suttit till sent in på natten, skrivit och klagat över att hon inte börjat i tid. Hon börjar aldrig i tid.
Men projektet lämnades in i tid och det blev ett bra projekt. Flickan lämnar aldrig in försent.
Efter skolan följde hon med en vän hem efter skolan. De satt hos henne en stund. Det var ett fint hem. De gick senare vidare till en läktare. Där de träffade två andra.
De blickade över planen, vännerna vann inte matchen, men sådant gör ingenting. Man vinner inte alltid.
Sedan gick matchvännen med flickan till en grupp vänner. Vänner gör som vänner gör. De hade trevligt och de bakade pizza. Flickan har aldrig tråkigt med sina vänner. De är för bra.
Flickan sitter nu på sin säng, hon har ont i hals, huvud och näsa. Men livet är bra än då.
Flickan är aldrig sjuk och livet är aldrig fel!

Ibland vet man bara inte vad?.

Jag vill ha en ny frilla! Vet ni varför? Jo, för när jag kom hem från äventyrarna idag, satt min bror där och ser så där alldeles ypperligt stilig ut!! Kul för honom. Jag vill också ha en ny jättefin frisyr. Kanske jätte mörkt, eller rött? Helst kort, men jag måste tänka på studenten!! Eller måste jag? Kanske inte. jag villa ha kort hår! Eller ibland vill jag ha jätte långt. Dilemma, eller ngt i den stilen i alla fall.
Hjälp mig!!!
Overandout-

12/10 -09

Jag har haft en okej dag. Den började med sovmorgon till 09.00 Fortsatte till skolan 10.00 och slutade dagen en timme senare. Perfekta tider!, och när jag ko hem, värkte min hals som om jag svalt en igelkott. Så, jag gick och la mig. Pluggade lite, Nina ringde och jag åkte och jobbade. Så nu klirrar det i kistan! Sådant gillar vi. :) Nu ska jag dock sova, jag är trött och mina fishermans friend´s funkar inte som jag vill!
Overandout-

En helt vanlig Söndag.

En helt vanlig Söndag. Och jag är relativt glad. Gör inga läxor som vanligt och tänker nog inte göra det heller. Jag pallar inte idag. Fast förmodligen blir det lite historia senare. Prov på tisdag, och jag känner mig själv tillräckligt, för att veta att jag kommer gå runt och sura/vara hysterisk i morgon när jag inte kan något! Fast jag vill inte, kanske ska jag fortsätta bygga på min tidsmaskin och spola över provet. Hmm.
Var i kyrkan förut, barnen sjöng och jag jobbade. Duktiga de var då. Mmm, så kan man spendera en Söndag, om man är jag.
Overandout-

Ruta ett.

Jag visste, eller rättare sagt trodde mig veta. Mamma säger att det kommer bli bra och jag tror henne. Jag är inte ledsen, men det känns så jävla hopplöst. Det är nästan så att jag känner för att gå upp och lägga mig, och gråta ut hopplösheten. Det är nog det bästa just nu. Jag gör så.
God natt.

VISA + iTunes är farligt.

Jag köper mycket musik. I morse innan skolan köpte jag fyra låtar. det är ju så enkelt! Skaffa konto, skriv in kortnummer m.m. och sedan är det bara att klicka på buy. Simpel as that! Aja, dagen? Hur har den varit...
Min dag har varit superduperbra! Jag har de bästa vänner man kan ha, går i den bästa, mysigaste klassen som finns!! T o m killarna i klassen ägnar mig minuter då de ritar av mig minst en gång i veckan. Snällt!
Provet i psykologi?, Jag vet inte,, men det är gjort och det är så jävla episkt, härligt awesome!!!!
Nu är det historia till veckan + staden och framtiden! Och jag, jag känner på mig att det kommer gå bra!
Som ni förstår är jag GLAD. För allt är bra i mitt liv nu! Lever dagen fullt ut!
Över till en annan superbra grej min far, min älskade far har gjort i ordning mitt vackra rum idag! Alla mina rum är fina, SUPERFINA!!!
Och precis i denna stund, denna episka stund, med Idol i bakgrunden sjunger TOVE "HOT'N & COLD" Ku3 sång!!!!
Overandout-

Livet är en Tarantino film!

Idag har jag vart på bio med Fiia och Änn, Inglorious Bastards. Det var riktigt trevligt och filmen var så EPISK att jag får ont i magen. Den var alltså bra! Aja, dagen har inte varit bra från topp till tå! Jag har jobb som inte vill mig väl, skola som ger mig läxor och en kladdkaka. Varför? Om Tarantino visste vem jag var, skulle han definitivt göra en film om mig. Det skulle bli den blodigaste hittills.
Nu säger jag bara cha cha för dagen, för nu har jag läxor som väntar! HÄRLIGT!
overandout-

Dagen har varit okej?

Varför är alltid allas dagar antingen toppen eller skit?! Mina är för det mest bra eller åtminstone ok. Jag har mina toppendagar och mina dretdagar, men mesta dels har jag okejdagar. Som idag t ex, idag har det varit en helt okej dag. Den är bättre nu. Jaja, det var inte det jag skulle tjata om.
Om man är sur och grinig, då tycker jag man ska få vara det. Pepptalk är inte till för alla dagar och alla tillfällen! Vissa dagar ska man vara sur och vissa glada. JUST DET!
Vilka filosofiska tankar jag har!
Nu måste jag bara berätta ett grymtskämt min gyrmmebror sa förut.
" Rape is such a harsh word - why not call it suprise sex?"
overandout-

överskattat kanske?

Tiki för första gången igår. Och ja, vad ska man säga?! Det var en rolig förfest (hemma hos mig) Vi åt, drack ovh sjöng "I den mörkaste natt" Haha.  Aja, när vi väl kom ner till Tiki -efter många om och men. Taxin var dret dryg- så är det världens längst kö. Vi kommer i alla fall tillslut in. Och resten tar jag inte på bloggen ;) Men det var en bra kväll. Tiki var litet, dansgolvet i storlek med mit rum- det är ganska litet- och som vanligt drinkarna dretdyra! Aja, nu ska jag  göra mig fräsch, städa mitt rum och kanske ta en promenix!

Overandout-

Jag får liksom ingen ordning.

Sitter och förbereder mig mentalt för kvällens Tikibesök. Jag har inte ens orkat pallra mig dit ännu (någonsin alltså) Jag har ätit mammas underbara kålsoppa, käkat valnöt och russinbröd och nu sitter jag på sängen, kollar på sminket som jag borde applicera och främst av allt. Jag lyssnar på Lars winnerbäck på repeat! Underbara ingen ordning. Jag har ingen ordning nu, mitt rum är fint, men jag vet vad mycket bråte jag måste knö in, så jag ser liksom redan stöket framför mig. Jag önskar jag hade en katt eller minigris som kunde bo på mitt rum, då kunde jag kolla på den istället för alla prylar. Jaja, nu blir det smink och kanske lite coca cola. Antagligen mycket med winnerbäck.
Hade bra.
Overandout-

Karlstad med Karin.

Idag har jag vart i skolan, överraskning? Jag tror jag kommer spendera hela mitt liv där!! Aja, det är inte det jag ska ta upp idag! IDAG, har jag nämligen varit i Karlstad med Karin. Så trevligt, så trevligt. Vi hittade båda fynd och god mat blev det. Jag köpte två kjolar, en kofta, en tröja och lite smått för håret. Och just det ja, jag har köpt FEMTE boken i Sookie Stackhouse serien! Nu kommer jag alltså vara höst fin med en bok i handen! Men när har jag inte en bok i handen?! Jag är ju bokmalarnas högste chef! Ha.
Som ni kanske även ser har jag byt ut min header, jag är så himla nöjd! Den är faktiskt handskissad, fast färgerna har jag dock lagt till med PS. Men, men,, egen är den!
Ha en bra kväll alla som är ute i kyliga Arvika, under mârtens Fredagen. Själv blir det film, i morgon blir det däremot partayis!
Overandout-

Brodera.

Fetisch, det är vad jag behöver. Brodera funderar jag på?! Jag är ganska bra på det och det skulle nig vara kul att göra så där på kvällsspurten. Men även virkning samt stickning skulle vara fett episkt! hmm, det där får jag spåna vidare på,, skulle vilja kunna sticka strumpor! Momo kan förmodligen lära mig!
En sak som jag kom fram till idag är att. jag läste nämligen klart fjärde True blood boken igår, så jag skulle börja på femte idag. Men som det begav sig så var det ytterst svårt att förstå, de är på engelska men det var det inga problem med. Jag fattade vad de menade och så men jag kunde inte lägga ihop 1 + 1. Det kändes som jag hade missat en bok? Och vad tror ni jag gjort, jo missat en bok. Jag har alltså köpt sjätte boken och inte femte! Klumpigt.
Utgifter, utgifter!
Overandout-

RSS 2.0