Jag var glad! Sen fann jag på Power point..

Jag har varit konstant glad idag! Okej,, det fanns väl någon minut här och där, då jag knappt tänkte under! De minuterna av hjärndöda frekvenser kallar jag inte glada!
  • Provet gick bra, eller det kändes i vilket fall bra?! Men det kan ju alltid gå åt helvetet senare!
  • Körning gick galant om man inte räknar med min missbedömning om ett vägarbete! (det är lugnt jag träffade ingen viktig!!)
  • Min litteratur analys är klar!! FUCK YEAH!
  • Jag kände mig av någon outgrundlig anledning ganska pepp på att göra min C-paper presentation!
  • Jag tjänade pengar
Sen kommer det helvetiska "Power Point", som jag för den delen var duktig att installera igår, och förstör min dag! Om och åter om igen så total glömmer jag att jag är helt värdelös på allt vad Power point heter! Jag vet inte hur man "klickar fram" bilder????!!! DÖ POWER POINT DÖ!!!!
Nu ska jag snart göra mig klar för min stora kärlek!!! GREY'S ANATOMY<3

Kom tillbaka!

Jag kan inte finna mig själv, jag har tappat bort mig!? Nu måste jag bara komma härifrån och bli normal igen. För jag finner mig inte i detta längre, något jag aldrig borde ha gjort från början!!

Thai

Har haft jobb/födelsedags middag på Thaien idag! Maten var god men stark, gillar stark mat. Äter dock inte så mycket eftersom jag dricker tonvis med vatten och blir mätt på det istället! Nu ska jag läsa HP (harry potter) och sova. Eller naj, jag ska kolla TITANIC och grina när Jack väntar på Rose i trappan!'
Overandout-

En malplacerad strålkastare!

Jag har en strålkastare, tänkt för ljussättning inom byggbranschen hängandes uppochner i mitt tak! Det är inte fint, inte för fem öre. Men som jag gillar den, min fula strålkastare med så bra ljus! Det enda problemet är att sladden är på andra sidan rummet, vilket därav leder till ett relativt mörkt rum då jag kommer in genom dörren. Hmm?!
Idag har jag blivit alldeles euforisk! Ska inte säga mer än så, men lycklig, genuint lycklig är vad jag blev/är! :)
Dagen i övrigt har varit bra, vi hade ett "pip-prov" vilket betyder att det gick bajsit! Men alla prov kan inte gå bra! haha.. Nu sitter jag och lyssnar på "Du måste finnas" låt från "Kristian från Duvemåla" för sjuttioelfte gången! tack Jojo som introducerade mig!! Nu kan jag inte längre lyssna på annat :P
Overandout-

Bakis-tisdag?!

En ny tradition? Kanske inte! Har suttit, halvdött och totalt ignorerat det faktum att jag är bakis på en tisdag.
Igår körde vi på studentfest, det blev grill, marsmellows, kex och vin. Och inte att glömma; Vi brände kopior av våra projektarbeten! En givande kväll. Jag förstår att folk säger att studenttiden är en av de roligaste sakerna som sker i livet. Kanske inte det roligaste, absolut inte det roligaste men det ligger på topp 20 listan i alla fall!
Nej nu ska jag ta tag i mina läxor, teori innan jag avslutar dagen med lite jobb!
Overandout-

Så fuckingjävlaklart är vad det är!

Andras projektarbeten kanske också är klara, eller så finns det de stakars jävlar som sitter och gråter just nu! Men mitt är ett av de som är klart! Det är så skönt att jag bara vill gråta! Jag trodde verkligen inte att det skulle bli klart men det blev det :)
I morgon är det stundetfest! Jag längtar som fan!! Ska äta korv, dricka vin och bränna projektarbete :D
Overandout-

Så många sömnlösa nätter senare..

Ska sluta oroa mig för allt!
Jag oroade mig för halkbanan, den är avklarad och godkänd! Kom på en timme in i den att jag var ensam i bilen!, då kom den härliga känslan av frihet.
Jag klarade av resan till och från Paris, visst Anna blev rånad och jag trodde vi skulle dö vid varje övergångsställe, men vi överlevde och nu längtar jag tillbaka!
Jag oroade mig för projektarbetet, nu sitter jag här med ett som i stort sett är klart.

Jag ska sluta oroa mig och bara vara lite oorolig! Snart ska jag ta studenten och då ska jag vara glad och inte ha magsår! För det skulle nog göra ont!
Overandout-


Inte skapt för det här!

Jag älskar att åka utomlands!! Eller för att vara korrekt, jag älskar att vara utomlands! Själva dit och hemresan är ett helvete! Jag blir mer paranoid än vad jag redan är, och tror att alla ska sno mina saker. Kollar någon på mig är han garanterat en mördare, utsänd att ämta mig!!

Men nu ska jag samla mig, kolla på film, äta och sedan bär det av till pappa! Och i natt klockan tre bär det av! Då är jag på väg på riktigt!!!

HA DET BÄST I SVERIGE, FÖR NU LÄMNAR JAG DET!!! :D
Overandout-

RSS 2.0