TACK !!!

Jag sprudlar av glädje! Det bästa med julen eller advent är - trots allt bra som t ex lussekatter, rokoko-pepparkakashus, julmusik, granlukt- Julkalendern med choklad i. Chokladen är inte speciellt god, den smakar mest mjöl. Men själva känslan av att räkna ner till något med choklad är så märkvärdigt mysigt och underhållande att jag önskar det fanns en chokladkalender för varje årstid! Eller nej, då kanske den skulle tappa sin charm!?
Dagen för övrigt har varit helt okej, stressig men okej.

Overandout-

Första advent.

Helgen har vart allt annat än vad jag planerade! Jag hade planer på att vara social..
Som jag hade tänkt:
Fredag: Fest och Tiki
Lördag: Brônske
Som det blev:
Fredag: Så trött att jag höll på att stryka med, alltså inget tiki.
Lördag: Min ekonomi sa ett stor fett NEJ!! 100 spänn för en kväll. Visst det hade vart trevligt att umgås och kolla lite amatör fotboll men som ni vet (gör ingen hemlighet av det) så är jag inte stenrik!
Men Söndagen vart i alla fall bra, eftersom jag inte planerade den! Har övningskör, lekt pyroman med mina kusiner i bosebyn, gjort läxor(nej men sätt er, jag behöver inga stående ovationer)
Och självklart har jag ätit pepparkakor och julpysslat mitt rum!
Nu lyssnar jag på Joan Jett och ska snart krypa till kojs!
Overandout-

Nous allons à Paris!

Vi ska till PARIS, vi ska till PARIS, vi ska till PARIS!!!!
Tänkte om någon undrade. :D Det är seriöst det enda som har hållit glädjen uppe, denna mörka dystra eftermiddag! Pengar rinner ur mina händer, min dator är förmodligen kapputt!, projektarbetet så långt ifrån påbörjat som det går. Och ja, allt är bara jobbigt! MEN VI SKA TILL PARIS!!! Så nu blir det till att snåla som bara den! Men det gör inget,ååhååhåhåhåhåhhå. PARIS det är städernas stad....lalla llalaal alala...
Nu har jag inget mer att tillägga om denna dag, eller jo det har jag. Jag och Jojo hade väldigt roligt åt en finne idag. Vi skrattade åt, egentligen inte så mycket. :P
.
Overandout-

Popcorn,, en åldersgräns?

Idag har jag haft bôrnitarna (äventyrarna) vi kollade film idag, Arthur. Den var mysig och bra, barnen gillade den också. Dock gillade jag int enär jag tände lampan! De hade banne mig tagit sig friheten att skräpa ner!! URK, det slutade med Lotta och Sofia i köket och jag själv med en mopp i högsta hugg! Blöppiblöppi. Nu ska jag dock göra mig i ordning och gå och lägga mig. Spanska ska jag kanske t o m försöka mig på ;)

Overandnout-

Önskelista.Kategori.Pattinson

  • The Haunted Airman
  • The bad mother's handbook
  • Robsessed
  • How to be
  • Robert Pattinson kalender
  • Vanity Fair (Sofia den jäkeln har edan den!!)

Pipsvängen

Allt bara går dåligt just nu. I helgas var jag på New Moon, den var bra  -vid närmare eftertanke dagen efter-. Jag ska se den fler dagar (hade jag tänkt)
.
Nu till det jobbiga. Idag gick min sladd till datorn sönder, jag kan alltså inte sitta vid datorn då den är död, en ny kostar mer än vad jag har råd med. Inte nog med alla utgifter jag redan har. Studentmössa, eventuell ParisResa (om vi tar tag i det snart), balklänning, julklappar, Au-pair resa, körkort O S V. Jag borde ha "råna en bank utan att bli upptäckt" som projektarbete! (URK, på projekt arbetet!!)
Nu ska jag dock plugga om jag ska ta mig in på något universitet framöver :P
Dagens BRA är i alla fall Kör A betyget. VG blev det efter många nja, mmhm, kanske. Skönt säger jag om det!
I morgon ska jag vara glad, det är jobbigt att vara stressad och deppig.
Overandout-

Aaaaaaaaah!!

Snart är det dags!! Jag är som ett barn på Julafton. Jag vill inte vänta mer!! Kommer förmodligen svimma när den börjar :P Haha, nej då. (förlåt jojo men jag kommer skrika ett kort litet skrik precis när den börjar)
Men till dagen som gått. Började med att jag total glömde bort att Lewi snott mina nycklar, vilket resulterade i att mormor fick komma in till stan och låsa huset, skjutsa mig till skolan och sedan hämta Moa, fast det är en anna femma! Väl i skolan, som jag faktiskt kom i tid till, så går jag in i klassrummet, möter Hans som säger.
"Kolla Johanna vad jag har åt dig." Så tar han fram DN som tydligen har en artikel om Twilight/New Moon. Haha, det är illa när t o m lärarna vet att man är smärre besatt! :P
Nu ska jag dock sova, eller nja först ska jag spela mitt underbara mobil spel, som jag visserligen klarat två banor på idag! MOHAHAHAHAH!!
Overandout-

Kreativitet.

Idag har jag ätit lunch på statt med några av mina favorit kulturare :P Blev kåldolmar med lingonsylt. Låter kanske inte som någon delikatess, men det var det! Sedan toppades den ju med alla bakelser/efterrätter som de hade att erbjuda. mumma.
.
Som ni ser nedan har jag varit kreativ idag. Wiiie för mig :p
.
Till dagens WOOOOOOW!!! Jag har anmält mig till en au pair förmedling. PANIK PANIK PANIK ! ! ! (på ett bra sätt)
.
Äntligen får man dricka GLÖGG!,, gillar det inte, men är det vinter så är det :D
Overandout-

40 års kalas.

Sitter i Örebro, väntar in mer släkt. Snart drar det igång.
 Vi åkte med Mormor hit och det är lugnt!!!! JAG LEVER!!
Snart blir det bål och mat.
Overandout-

God morgon, kaffe, té, cigaretter, flingor, rostatbröd och juice.

Idag var det kulturchock. Jag dyrkar verkligen allt sådant där estetiskt. En massa fin konst, duktiga musiker och ett eko café. Det blir inte bättre!!!! Eller jo det kan bli bättre, om man har guldiga paljetter på sig ;P FNISS.
.
Efter denna förvånandes värt givande skoldag blev det hem och inte göra något i några timmar, innan jag pallrade iväg till Sofie. Hos Sofie var vi onyttiga och kollade på film. "The Proposal" blev det, vilken film. En sådan där alldeles varm och mysig höst film som bara inte kan slut dåligt. MYSPYS på den!
.
Nu ska jag dock krypa till kojs, vi ska ju åka till Örebro i morgon, med Mormor. Det behövs många starka, unga ögon för att ha koll på vägen där!!! Hoppas på fler uppdateringar, inte säkert att jag kommer så långt som till Örebro :P Hahah Peppar peppar ta i träd.
Overandout-

Pepparkakor för hela slanten.

Vi i kultur behöver inte vara med i någon jäkla "Kulturchock"!  Vi har vår egen konst i sal 25! En påsktupp och ett paket stulna pepparkakor! Gott. Jag kommer för tillfället inte på vad Jojo kallade detta mästerverk, men det var något klurigt och bra!
.
För övrigt har dagen varit galant. Jag började 11.15, fick sova 11 timmar och skjuts till skolan. Dessutom köpte jag en vitamin well's på väg dit. Det blir inte mycket bättre. Eller jo, för på kvällen var jag på UG. Åt pizzasmörgåsar (igen) och ägde stort på leken "drickuppdindrickamedannågonannanförsökerblåsautdittljus"
Nu lyssnar jag på New Moon soundtracket. Det spelar inte någon roll vad andra säger! Jag älskar musiken, precis min typ av musik! 8 dagar kvar!!!!!!!!!!!!!<3
.
Overandout-

Dagens citat!

Idag har jag suttit och sålt de FUKING AWESOME STUDENTLEGGNA! Kommit fram att jag har "finare" svenska än de andra i klassen och jobbat.
Dessutom  har jag bestämt mig för att ta upp "Dagens citat" bara för att vara lite lagom cool ;P
"Dagens citat" sagt av Robert Wide på väg från bussen.
Jag och Robban orkade inte gå idag så vi tog bussen, efter att ha hoppat av "bondeexpressen" går vi förvi RITZ. Som ni vet har esteterna "kulturchock" nu så det satt i alla fall några stycken utanför. Där satt i alla fall, låt oss kalla honom person X, Han är blek, RIKTIGT BLEK!!
När jag och R hade passerat sa R
"Men Johanna, varför sa du inte Hej? Det var ju en vampyr!!!"

Robsessed

Ja som ni ser så fortsätter det dagliga behovet av Robert Pattinson! idag var han med i skolans ELLE tidning, förlåt skolan, men jag rev sönder den. Ber om ursäkt, ni får betalt om det är så!! Men jag tror det ska gå bra.
För övrigt har jag hållit tal, skrattat, skvallrat och jobbat idag.
.
TALET: Det gick okej, inte så bra som jag hoppades på, då jag kom bort mig, men helt okej.
SKRATT: Ja det är oundvikligt i min klass!
SKVALLRAT: Ja, om jag berättar det här, uteblir skvaller-processen. FACE TOOoO FACE är det som gäller.
JOBBET: Vi gjorde pizzasmörgåsar, käkade dem och lekte lite.
.
Läste igår igenom några gamla inlägg och insåg att jag saknade mina "Dagens citat" så jag tror jag ska ta upp det igen! Om det sägs något värt att citera vill säga.
.
Och till dagens höjdpunkt!!!! STUDENTLEGGEN HAR KOMMIT!!! Gött, äntligen, nu behöver jag bara köpa ett så är det ur världen :D
Overandout-

Helgen gick för fort!

Den här helgen har definitivt  gått för fort! Hur kommer det säg? Jag jobbade på Lördagen 14.00-20.30, det är en lång tid för mig. Sedan han jag inte med så mycket mer. Nej, jag vet inte vad längre. Min läxor blir gjorda, men halv bra. Och halv bra kommer ju knappast ge mig ett bra jobb? Nej, jag får ta tag i mig själv! Nu räcker det med slashas fasonerna! SHAPE UP!

.
Helgen har väl för övrigt vart helt okej. Min hals har kliat för satan och hans moster. Jag har vaknat och inte orkat somna om på natten. Så extremt jobbigt. Nu ska jag dock gå och lägga mig, är ju skola i morgon som sagt..
.
Overandout-

Millstreet

I miss Millstreet. I don´t think you can really appreciate what you have until it´s gone. Millstreet  has been gone for quite a while now. I don´t know if it´s the creepy stairs or the cold bathroom. Maybe it is the feeling of a warm family, sitting in the too little couch on Christmas Eve, babbling on and on if it is called Batman or Läderlappen.
.
I love the little white house on Millstreet!
.
Overandout-

Jag ska nog införskaffa mig en nya mobil imorgon.

Precis när jag kom hem idag, skrev jag ett väldigt utförligt inlägg om min dag. MEN så la datorn av och allt försvann. Så nu summerar jag dagen i en lista istället!
.
  • Knäckemack till frukost
  • Buss till skolan, bönderna som ska av vid Taserud pratar om fenomenet internet, som inte finns i bushen?
  • Filosofi
  • Jäkligt lång håltimme och äcklig skolmat. NADA VACCIN!
  • Jag, Jojo och Sofia dissar maten och drar på Sunday
  • Psykologi
  • Slutar
  • Går hem och kollar lite TV, (Twilight)(TRUE BLOOD)
  • Mormor kommer över en sväng.
  • Får sms. VI SKA PÅ NEW MOON!!! WIIEIEIEIEEEIEEEEIIIIIIE! LÄNGTAR!!
  • Berättar för alla som kommer in genom dörren att jag ska på New Moon den 20:de!
  • Berättar för de som ringer att jag ska på New Moon den 20:de
  • Berättar för alla hur grym filmen kommer vara!
  • Gör lite läxor
  • TRUE BLOOD igen på canal+
  • Kollar Grey's Anatomy
  • Kollar facebook
  • Skriver inlägg och bestämmer mig för att köpa mobil. Vill ha en sådan som Sofia har. Den var så fin. Ska dock se om den finns i annan färg. Det är inte kul med ihopblandning!
  • Förmodligen somnar.

Rainbow Brite

Jag fick verkligen världens lust att kolla på Rainbow Brite! Det är typ i samma stil som krambjörnarna och my little ponny. Jag minns att jag alltid kollade på den när jag var hos Emma när jag var liten. Roligt :)
Det var egentligen någon serie från 80 talet tror jag, men jag vet att de gjorde film av den. Det var den jag och Emma alltid kolla på.
Jag saknar tiden då man inte behövde bekymra sig om allt som kommer. Man kunde bara gå över till bästakompisen, sätta sig i soffan, äta massa godis och kolla på Rainbow Brite.
Tid kom tillbaka? Jag saknar dig!
Overandout-

Nu har jag skrivit klart dem.

Nu har jag renskrivit klart alla papper som någonsin skrivits för studentkommittén! Jag har ont i axeln för att jag har suttit still så länge, bahh! Nu ska jag bara invänta Lottski sen ska jag med henne hem en snabbis innan vi drar vidare mot Äventyrarna!
Alla läxor klara, när jag äntligen kommer hem ska jag sova!

Så många tankar.

Idag har jag tänkt alldeles för mycket. Jag har funderat över min balklänning, vad jag vill bli, USA eller England? Allt är så svårt! samtidigt är det läxor och jobb!
Men nu till USA eller England. Det känns rätt med England, det är ganska nära hem och värkar så mysigt. Å andra sidan är det ju USA. Det skriker ÅK DIT. Hur många gånger kommer man till USA liksom? Jag vet inte jag,, men har jag tid att fundera.
.
Har för övrigt haft en ganska molloken dag. Är skoltrött, ska ta spruta, har inga sprutpapper med mig, ska lämna in lönerapport, har inte de pappren med mig heller, kollar på film på spanskan, historian är jättesvår eftersom jag är jättedålig på skrivstil. Aj caramba! Anna följde med mig hem, jag gjorde så Anna missa bussen hem. Jag förklarade inte nog bra vart hon skulle gå!
Har vart och tränat dock, det känns bra.
.
Nu ska jag dock sova och invänta tisdagen. I MORGON BLIR EN BRA DAG!
.
Overandout-

RSS 2.0