I'm not that kind of girl!

Idag har det varit en händelserik dag! På både bra och dåliga sätt! Jag tycker vi tar de dåliga först,, eller de är inte jätte dåliga men galna kanske?! 

Först och främst, jag har hoppat av Matte C. Jag skulle klara av den, det är jag helt övertygad om. Men till frågan, är det värt att spendera all tid till att klara av matten, då det tar på mina andra betyg? Nej jag tror faktiskt inte! Om det blir så att jag jätte gärna vill läsa något som kräver matte C, då får jag väl läsa upp det. Det är inget mer med det!

Nu till det galna! Jag körde i 45-50 minuter idag. Och det gick jätte bra, innan jag upptäckte att läraren sov!!! Jag har en lektion kvar med honom (som är betalad) Det blir absolut den SISTA!! aldrig tänker jag sätta mig i en bil (innan jag få körkort) med en som somnar i passagerarsätet! 

Roliga grejer!
Jag har tränat, byggt "muskler", jag har lånat teckningsböcker samt barnböcker på biblan(till mitt projektarbete) och så har jag haft skrattanfall med Emma i kopiatorrummet. Skojskoj.

Jag har även vart på bokia, och har nu gjort en önskelista!
  • Genom dina ögon (har den på engelska, men skulle hemskt gärna ha den på svenska) Stephanie Meyer
  • Vampyrens märke................P. C. Cast; Kristin Cast
  • Sveket....................................P. C. Cast; Kristin Cast
  • Vindens namn del1.........Patrick Rothfuss 
  • Vindens namn del2.........Patrick Rothfuss 
  • En ny rosa kalender
  • Bra pennvessare
  • Akvarellpennor
  • Samt BRA tusch pennor!
Aja, nu ska jag straxt krypa till kojs med en massa sidor kultur och bara njuta! God natt :)

Overandout-

KÄR!!

Jag är kär! Kär i en shopaholics bekännelser! Fy tusan i mig vilken bra film! Jag älskar den! Och tyvärr går den inte att bränna, så det blir till att köpa den, nästa gång plånboken tillåter vill säga :S

Nu ska jag dock pallra mig i väg till skolan.- ett annat måste, dock inte lika tilldragande- 

Overandout-

Vad kan jag? Dragläge!

Kickass! Det var vad jag gjorde i uppförsbacken till mormor idag. När vi lämnade mormors uppfart gick det på en gång väldigt dåligt, men i tid med att vi rundat racken och kommit upp på rakstreckan igen så ägde JAG! Sedan kommer vi till,
- pass på nu-  UPPFÖRSBACKEN!! Och vad hände, första testet på väg upp gick inget vidare. Men sen när min UNDERBARAPLASTPAPPA förklarat hur man gör fick jag dragläge på dragläge hela vägen upp. Jag är så stolt att jag bara vill skrika!

Nu ska jag plugga (rätt tid?) och sedan sova. Dumma, dumma läxor! 
((gjorde, även idag en fin teckning! Ni får se den i morgon))

Overandout-

Det är så det ska vara!

Idag har jag städat,det är inte klart på långa vägar. MEN! Jag har slängt en massa dret som bara ligget och samlar damm. Det känns faktiskt lite tomt. Det känns som halva min barndom är borta. Alla kor, prinssessaker m.m. men jag kan inte spara på allt för evigt! Till städningen hör ju så klart en massa bra peppmusik till. ((Så man inte deppar igen fullständigt)) Här har ni min favorit lista :)
Hannahs lista!

"Tant Alice och Mortimer plockar svamp."

Vill bara rita. Jag är trött och uttjatat i huvudet, när jag kom hem från skolan idag åt jag lite sedan gick jag för att ta en "tupplur". Jag vaknade klockan halv åtta igen. Så trött är jag!  Men det är skönt att få gå i skolan igen :) För snart är den slut och jag får göra vad jag vill. Bo var jag vill! så bra så bra(y)
 Degens rubrik syftar på titeln till mitt projektarbete, en barnbok. Det ska bli världens bästa och mysigaste barnbok. Just nu ska den handla om Tant Alice och hennes tax, Mortimer. Men vem vet? Handlingen kanske ändras? ;)

Nu ska jag i alla fall sova. Eller måla?! Gjorde faktiskt en riktigt fin teckning förut. Ni kan få se den någon annan dag! För just nu orkar jag inte sätta på kopiatorgrejsimojsen. (kan inte heller för den delen) 

Overandout-

Dregel på högnivå!!

http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&videoid=62092784





Bloggen är lite muppig så det går inte att göra en länk av den men jag tror nog ni kan offra er lite!

Första dagen avklarad!

Jobbigt är nog allt jag kan säga! Har haft ont i huvudet hela dagen, mitt skåp ligger på marken och min penna behöver kokas i desinfektionsmedel!! Aaaah!

Men för att få lite klarhet i hur dagen gått till ska jag ta det från den bästa starten man kan tänka säg!
Vaknar vid 05.30, går pigg som en mört runt och dansar/sjunger för mig själv. Pysslar lite, plockar fram kläder och bäddar sängen lite fort. Sedan käkar jag lite frukost och gör i ordning mig helt. Är helt enkelt jätte pigg och glad över att få komma tillbaka till skolan! 
08.00 i skolan. Finner inte mitt skåp! Vart är det? Finner tillslut mitt skåp. WTF!! Det ligger på golvet. Fan! Ett år kvar och jag ska behöva kräla som en mask. Tusan. Efter att ha blivit sur över skåpet, gått till vaktmästaren och klagat över att mitt pennskrin försvann i processen kommer jag slutligen in i sal 6. "Hej och välkomna! Nu ska vi jobba röven av oss" Så kändes det att komma tillbaka från sommarlovet. Vi började direkt med projektarbetet som ska vara klart nu på fredag. Inte klart då kanske men vad vi ska göra ska vara inne nu på fredag. 3DAGAR!!! Urk.

Efter att ha tyckt att det vart jobbigt någon timme, får min splitternya penna alla världens bakterier på sig. VARFÖR? Man gör inte så. Aja, orkade inte bry mig över det faktum att min penna fått svininfluensan. Får väl ta itu med det när jag kommer hem i kväll. Ska på taket med ett gäng FRÄSCHA vänner! Nice.

Så nu ska jag fundera över projektarbetet och fräscha upp mig lite.

Overandout-

Sista dagen på det sista sommarlovet.

Det känns otroligt sorgligt, men roligt! Det är den sista dagen någonsin som jag får vara barn känns det som! Nästa gång jag slutar skolan börjar vuxenlivet! Allt är sorgligt! Jag kommer sakna att få "inte bry mig"  Men ändå så känns det skönt att få bli vuxen, för jag vet att man är inte mer vuxen än vad man gör sig! Det finns ett barn i oss alla! Och det gillar jag. Nu ska jag snart göra mig i ordning, ta lite ansvar. Så jag faktiskt tar mig i väg till skolan i morgon. Men innan dess ska jag kolla NCIS och någon drama med pitten och Anthony Hopkins? aja, pappa sa att den var bra! Och jag litar på honom.
För övrigt har dagen vart bra. Jag har övningskört 2 ggr. En gång på trafikskolan=skit dåligt! och en gång hemma=ägde röv!


Vi syns i skolan! Sista årets första dag!

Overandout-

Säger bara en sak..

Fröken Sverige äger! Älskar den filmen!! Så varför vara så dryg och dum att jag glömmer den hos far? Gaaah. Soundtracket. 

Kantareller, tea och Melissa Horn!

Nu sitter jag hos mor igen. Jag är världens morsgris, direkt jag inte är hos mamma (nu talar vi inte om timmar utan dagar) så längtar jag hem igen. Nu har jag spenderat helgen hos far. Det har dock inte vart mycket hemmaspenderande. Mesta tiden har gått åt till antingen smink, förfest eller bryggan. Mycket bra kombination enligt mig. 
Hamnfesten var trevlig, jag gick inte förra året och var väldigt nära på att skita i det i år med. Men lyckligtvis gick jag, och nu sitter jag här, trött och luktar skog. Skogslukten kommer ju givetvis inte från bryggan. (ganska tur att bryggan inte är placerad i skogen! Det skulle vara lite konstigt kanske?) Jag har däremot vart och plockat svamp med pappa idag. När vi hade plockat våra LITRAR med svamp säger plötsligt pappa, "Nu får du absolut inte berätta var du vart! Tänk om någon vill plocka min svamp!" Töntig! Hahah. Visst, svamp är gott! Och det är mega mysigt att plocka kantareller och gå runt och skita ner sig i skogen. Men det är ju inte så att det försiggår något hemligt "kantarellkrig"!



- Vad gör du här? Säger mannen med en gnutta instabilt vansinne i rösten.
- Jag är här för att plocka kantareller! Den andre mannen hukar sig ner, beredd på en snabb attack!
- Sluta plocka nu och dit liv är besparat! 

Spänningen ökar drastiskt, männen har börjat cirkulera i en vid cirkel. Kantarellkriget har pågått i decennier. Och nu är det upptill bevis! Vem är man nog att plocka de finaste kantarellerna?

- HA! Mitt liv är besparat! Vem tror du att du är? Mr Kantarell kanske?! Fnysnigen ekar mellan granarna och snart sätter striden in!

Männen har kommit tillräckligt nära för att dra sina vapen.

- Onej! Svamprensaren 2000! Dom finns ju inte ens i Sverige än!    Mannens röst darrar på de sista orden
- Haha! Jag åkte till Charlottenberg! Sucker!!  
- Du har en chans kvar. Backa, eller så rensar jag dig för evigt!   Mannens skärpa i rösten går inte att ta miste på!
- Jag ger mig! Det finns ingen som plockar svamp som du! Jag försvinner från skogen förgått! 


Så här kan en helt vanlig Svampduell se ut! Var alltså glad att jag inte angav mitt hemliga svampletarställe! Det kunde ha varit ni som stått utan svamprensaren 2000!


Overandout!

Nu får jag allt ta och ge dig en kram!

Jag vet att jag klagat över jobbet. "Det är så jobbigt!" "Jag kanske kan sjukskriva mig" Men idag har jag insett allt det som är bra med det här jobbet.

Alla min goa gubbar och tanter är enormt tacksamma för allt jag gör. Jag känner mig behövd och omtyckt. De babblar på om sina dagar som inte innehåller så mycket, jag ler och ställer frågor. Bara de få minuterna som jag pratar och umgås med dem kan göra hela deras dagar. Idag t ex, var jag och Dässi ute med två av våra pensionärer. De blev jätteglada över att få komma ut och vi pratade och hade jätte trevligt. När vi sedan kom hem säger den lilla tanten -som också är min favorittant- så här : "Ja, Johanna. Nu ska du ju sluta i morgon. Nu får jag allt ta och ge dig en kram!"
Söt människa!

Livet är fint! Nu ska jag snart övningsköra, det kommer gå bra. haha. skämtare!

Overandout-

Springtur med en hamburgare.

Har inte gjort mycket än så länge. Vaknade runt tio, men gick inte upp för ens 12. Väldigt skönt att få sova av sig lite! Men i morgon är det jobb som väntar. pust! (och klippning)  :D   När jag vaknade i "morse" gick jag ner för att käka lite. Det fanns dock inget tilltalande i kylskåpet, så jag åt några nötter. Inte speciellt bra frukost men.. I alla fall gick jag upp, satte på mig träningskläderna och tog sedan en sväng ut i mitt underbara Taserud. Efter att ha sprungit ca 2 km?! - jag ska ta reda på hur långt det är sen- kom den sista uppförsbacken. Och jag orka inte springa uppför den. Självklart blev jag svinsur för att jag inte orka och var fortfarande sur när jag kom hem- jag sprang efter att jag kom uppför backen- 
Men så kommer jag hem, tar mitt förnuft till fånga. Jag är inte dålig. Jag springer i stort sett varje dag. Och om jag har en dålig springdag och inte orkar sista backen är jag bra ändå!!

Så jag gjorde lite sit-ups och "rumplyft" sedan gjorde jag en smarrig sallandburgare! Och nu ska jag duscha och gå ner med filmen jag och Anna låna igår.

Overandout-




Från Mijas till Mijas!

Dagen började bra! Åska, hyperventilerande hund och frukost. Efter pyssling med kläder frukost etc, etc drog jag ner till staden för att träffa Anna. Vi käkade/drack på sunday en stund innan vi kila vidare mot nöjesbutiken för att hyra lite film. Det blev "In land of Women" - som vi senare upptäckte inte var någon direkt höjdare. Bra var den, men inte så bra att jag kommer titta på den en gång till. Vi drack i alla fall Chai Tea och käka lite snacks, kom fram till att vi bor i Mijas.  (Mijas var en liten by ovanför Fuengirola, som vi var till med spanskan. Mijas ligger långt, långt bort från civilisationen. Vilket Taserud och Dottevik också gör. VI BOR I MIJAS!! ) Nu har Anna precis dragit hem, Jag sitter och funderar över vilken tid jag ska springa eftersom maten -som jag snart ska äta- måste smälta. Vill ju inte ha håll! 

Aja, nu ska jag vältra mig i alla de pengar jag inte har, och fundera ut ett bra sätt att komma in på bryggan på fre-lör :)


Overandout-

Frukost med KENT.

Har precis klivit upp, det känns skönt att kunna sova till elva när man vet att man jobbar kväll. Jag är utsövd och har gjort världens godaste frukost! Ägg med piccorino och stuvade kantareller! Och ett glas juice. Gott för magen. Samtidigt som jag sitter här och funderar på vad jag ska göra av min dag, lyssnar jag på KENT. Jag var ju i Challa igår.  Jag köpte faktiskt KENTs samlingsalbum, men sedan gick jag tillbaka med det. Thomas har ju faktiskt de flesta albumen och så mycket älskar jag faktiskt inte KENT att jag slänger ut 450 :- på dem.

Nu ska jag nog sola innan jobbet tar vid och solen försvinner!

Overandout-

Lite nöjdare, lite snabbare och längre!

Idag känns inte håret lika hemskt! Färgen är fortfarande inte "snygg" men jag för lugna ner mig ett tag! Däremot är jag jäkligt nöjd över mig själv och min träning (vilket har kommit att bli mest löpning) idag sprang jag,, ja, jag vet inte riktigt hur långt det var idag men det var mycket uppför och turen vart definitivt längre! Inte mycket längre kanske, men längre! Det tog vilket fall 19 minuter! Mest nöjd är jag över att jag pallar mig ut! Det börjar nästan kännas som en drog. Jag vill/måste ut! Måste få springa. Idag kom jag hem från en tur till Challa t ex (jag köpte nytt shampoo, sådant där jobbigt dyrt) direkt jag kom hem var jag slut, men det första jag gjorde var att ta på mig kläderna, skorna och klockan och så var jag fitforfight!

Nu ska jag duscha och sen mysa i soffan! 

Overandout-

Grön!

Jag är grön i huvudet! Som vanligt när jag är nöjd med min hårfärg så färgar jag om den! Och som vanligt blir det jättefult! Jag hatar detta! Men varför? Jo för jag behöver en förändring, detta leder oavbrutet till min undergång, jag blir ful! 
USCH!

Om det är något jag kanske trivs med?

Jag tror jag vill bli lärare. Men så var jag och Lotta ute och gick härom dagen. Under turen pratade vi om framtiden -den verkar så nära- och jag berättade om att jag skulle kunna tänka mig att läsa till lärare. Lotta poängterade någon gång under samtalet att hon ville ha ett roligt, men ett ganska bra jobb (pengaväg) Det fick mig att tänka om, Jag kom fram till att i hela mitt liv -sen jag började tänka på jobb- har den ständiga frågan varit "Hur mycket kommer jag att tjäna?" Nu slog det mig att en lärare får, vad?! typ 15.000:- efter skatt. Det är ju inte direkt en höjdare lön. Men så smög sig tanken in att, kanske behöver jag inget välbetalt jobb, bara jag trivs!? Och det är nog så jag ska se det! Jag tänker inte sitta framför en dator, klicka och ha tråkigt, tjäna en förmögenhet men inte trivas! Det är det inte värt!  Visst finns det säkert roliga, välbetalda jobb. Men just nu känns lärare som det rätta valet. Och visst kommer jag hinna ändra mig tusen ggr innan det är dags att börja plugga igen. Jag får vänta och se vart vindarna tar mig!

Overandout-

En halv minut är en halv minut!

Trött i magen och benen, ligger jag nu i min säng och funderar på att hyra eller möjligtvis leta upp här hemma "Fröken Sverige" Vill se den, nu! 
Jag var ute och sprang min lilla sträcka idag (2km) Och idag var jag en halv minut bättre! Klapp på axeln. Imorgon ska jag vara bättre! Fast i morgon ska jag faktiskt inte springa. Imorgon ska jag steppa eller göra något annat HK erbjuder :D
Nu ska jag följa med mor på ICA och sen ska jag ut i spåret och plocka hallon!   I morgon ska mer bär plockas! med Lotta.

Overandout-



Jag är bra!

Jag är BRA!,,Jag säger det inte så ofta! Men det ska det bli en ändring på! Idag har jag jobbat, det var riktigt jobbigt, slitsamt men det är värt pengarna! Det vet jag nu! haha xD'
Men nu till varför min dag varit bra! Jag tror jag vet vad jag vill utbilda mig till och idag har jag sprungit med full utrustning 2km! Inte 20km (än :P ) men jag jogga hela vägen, stannade inte en enda gång. Vanligtvis brukar jag stanna för jag brukar inte pressa mig till att orka, jag ger upp så fort det börjar bli jobbigt, men idag ägde jag! Och jag längtar redan tills i morgon, då jag ska springa igen! wiiiiiieee  :D 
I morgon eller på onsdag ska jag lägga upp bilder på mina nya fynd!

Run good, run strong and you will keep going on!  


Haha,, t om det sista kom jag på själv!!  Nu ska jag ta mig en kopp Chai Tea, dricka det och tycka att jag är bra och underbar! Man blir en bättre människa om man gillar sig själv (inte självälskande, typ ego) men om man inte går och tycker synd om sig själv och klagar mår man bättre invärtes och utanpå! Därför ska jag börja älska mig själv som den jag är, bra!

((Boktips: "Host" av Stephenie Meyer))




Overandout-



"Känn ingen sorg för mig Göteborg" (jag kommer tillbaka!)

Jag säger som Håkan Hellström: "känn ingen sorg för mig Göteborg"!!!  Ååh vad jag älskar den staden, jag trodde jag tyckte om dialekten!, men efter en helg där insåg jag att den var ganska ful, men det stoppar mig INTE!! Jag ska flytta dit. (om två år dock, men tiden går fort!) 
Helgen där (hos Andréa ) var jätte bra! Jag har nog aldrig någonsin shoppat så mkt, eller för så mkt är nog en mer korrekt mening. Det var trevligt att vara hos Andréa också, vi är ganska lika så vi kommer bra överens (enligt mig) jag springer dock inte 20km som "lugnpass" utan 2km :P haha. 
Som jag tidigare nämnt hade hon världens finaste lägenhet, och även om Andréa själv inte gillade kökstapeterna så gillade jag dem med. Allt var finast fint. Det var toaletten som var lite sneaky, ljusknappen satt utanför toaletten. Något jag missade x-antal ggr.

Nu kommer en lite bättre summering än mitt drabbel om hur PERFEKT Göteborg är och hur FIN Andréas lägenhet är.

Fredag: Jobbar , packar och gör allt annat onödigt i Arvika. Som t ex titta på mina tågbiljetter var femte sekund för att se att de fortfarande finns kvar. Klockan 18.10 går tåget och jag är på G mot Göteborg. Eftersom det är en massa jobbiga människor som planerar inför tågtrafiken, finns ingen direkt linje mellan Arvika-Göteborg. Då ingår istället en massa onödiga stopp. Som gör mig mer fokuserad på kolla på biljetten och fråga folk om jag verkligen är på rätt tåg än nödvändigt. Tillslut hamnar jag i Göteborg där Andréa möter mig. Eftersom jag kom dit ganska sent fanns inte speciellt mkt att göra. Så vi kollade lite TV och drack Tee. Somnar.(totalutmattning efter att ha koncentrerat mig på spårvagnarna länge)

Lördag : Shoppar! Andréa kunde inte följa med eftersom hon jobbade, och jag hade inte dragit med någon vän. Detta p g a att jag då måste gå i den personens favorit affärer, ha båttom i mina och att jag blir nojig över vilka kläder jag vill ha eller inte (är man på stan med någon frågar man alltid om åsikt) Jag käkade lite på Expresso House, shoppade lite mer och åkte sedan hem. Jag var så jäkla stolt över att klara åka spårvagn själv, ta rätt vagn o s v. Visserligen hade Andréa skrivit ner vilka jag skulle ta. Men eftersom hon började jobba tidigt vaknade jag runt 08.00 och gick upp. Så jag hade gott om tid att plugga in nummer, håll och avstigningsplats! Väl hemma visade jag Andréa mina fynd, provade lite kläder och smink. Andréa sprang en runda (typ 20km) Sedan gick vi till en närliggande Indisk restaurang och köpte lite mat. Hem, åt och sedan bar det iväg till Ullevi där vi smygkika U2 och drack vin. Jag lär mig :P  När det började dra sig mot slutet av konserten tändes 4 spotlights mot toppen av en pelare som satt på deras tält. Och helt plötsligt var det disco över Göteborg. På toppen satt en stor discokula. Fräsigt. Hem, åt, skratta åt minnen i sängen och tillslut somna. Denna dag snabbare då jag fann spårvagnarna lugnande. 

Söndag: Sov ganska länge, käka, duscha. Andréas kusin och moster kom. De gick och jag och Andréa åkte in till stan. Andréa som hade shoppingförbud struntade i det för några timmar och jag som inte hade något som ens kommer i närheten av förbud shoppa mer, dock inte lika mkt som gårdagen. Vi åt på en restaurang som hette Slimfood. Som ni hör på namnet var det "smalmat" Men vad gott det var! Blandade sallad, och vad mkt det fanns att välja på. Soltorkadetomater, sallad, gurka, fetaost, mozarella, proccioto, majs, oliver, kyckling, bröd, äpple och mkt mkt mer. Gott.
Sedan hade dagen gått och jag måste hem till lilla, inte så längre så attraktiva Arvika. Inte längre så nervös satte jag mig på tåget och så bar det av hem. MEN! jag kommer tillbaka. Det vet jag, det ska jag, det måste jag!

Bästa köp: concelern eller mina pumps? kanske träningsbyxorna.  Haha nu vart det mer än en grej ;)

Tack för en underbar helg.


Overandout-

I´m a skirtgirl!

Jag har seriöst träningsvärk i axlarna, kassarna blev tunga. Patetiskt. Haha xD Nu sitter jag dock här i mitt nya smink, klänning och strumpbyxor!

Inköp! Lördagen den 1/8 -09

  • 2 ögonskuggor                                Make up store
  • Concelar                                              Make up store
  • Puder                                                      Make up store
  • Rouge                                                         Make up store
  • Concelar borste                                      Face
  • Puder borste                                         Face
  • Ögonskugga borste                          Face
  • Bodybutter (hallon)                             The Body Shop
  • Ljus, blommig klänning                      Monki
  • Vinröd/lila blommig kjol                        Monki
  • Lila skärp                                                   Monki
  • Hårsänne i form av ros                             Monki
  • Träningsbyxor (nike)                                Stadium
  • Handskar                                                 H&M
  • Hårnålar                                                 H&M
  • Hatt/Mössa                                           H&M
  • Skor                                                     H&M
  • Strumpbyxor                                        H&M
  • Bok "Host"                                              Akademsika bokhandeln
  • Bok "The timetravellers wife"                 Akademiska bokhandeln
  • Kallender                                                      Åhléns
  • Minimal äggkokare                                        Design torget

Ja, det var nog ALLT!!!  Jag måste påstå att jag halvt som halvt ser det som en sport snarare än intresse!  :P
Nu ska jag och Andréa till någon Indisk restaurang och sedan avslutas kvällen framför Ullevi där U2 spelar för fullt!


(precis som vanligt tänker jag "nu ska jag köpa jeans" och som vanligt köper jag kjolar och klänningar.
I´m a skirtgirl!



Ps! det gick strålande med banan till staden och tillbaka! HÄR VILL JAG BO!!


Utmaning.

Igår var en utmaning - första gången jag åkte någonstans, själv - Och idag, ja i dag ska jag åka spårvagn in til stan och det är tänkt att jag ska finna, och hoppa av rätt. Jag har fått en fusklapp, men det vete tusan om den funkar för mig "den dissorienterade" Haha xD   Men nu är det bara en kavrt kvar tills affärerna öppnar. Och om jag någonsin ska pallra mig in till stan så borde jag nog sätta fart nu :P

Så vi syns när shoppingen är klar, Om jag kommer dit och tillbaka vill säga .!!


Ps. Andréa har VÄRLDENS finaste lägenhet. !! Behövde bara skriva en rad om den också ;)


RSS 2.0