Inga förväntningar!

Idag har jag varit med Anna. Vi har kollat True Blood och fixat Annas hår. Och som vanligt är det lika trevligt att umgås med Anna! Vi hörde Jojos röst i dörren också, men mer av Jojo blev det inte!
.
Men nu till "Inga förväntningar"
Idag har jag nämligen förklarat för Anna hur den  perfekta kyssen skulle gå till.
Det är en sval sensommarafton, dagen har varit fin men framåt kvällen har det mulnat på. Vi är på landet och ute och går, kanske på väg hem efter en fest? Plötsligt börjar det spöregna. Det finns ingen chans att vi ska hinna hem torra, så vi springer och tar skydd under ett stort träd. Där står vi, dyngsura, vattnet droppar från ansiktet och han tar ett steg framåt, det enda som hörs är regnet. Sedan kyssar han mig lätt medan han håller händerna på mina käkar/hals.
PERFEKT!!!

Ben&Jerry, Promenader och Livet.

Min dag, som det ser ut hittills. Har vart ute och gått med Lotta och ennu en promenad ska jag ta. Ligger nu och lyssnar på Europe. Brukar inte gilla dem/han? Men deras/hans låt "New love in town" är så underbart fin så jag har den på repeate. Gillar det. Funderar på att ta mig en sväng till Far i morgon. Trampa upp och skotta vår uppfart samt hämta en film, "Benjamin Buttons underliga liv" Hemskt fin film, grinar var gång och jag är en stolt filmgrinare! Nu ska jag dock röra mig neråt köket för att se vad som försiggår där :)
Overandout-
PS! Fredagen var en, enligt mig en lyckad kväll .

Dagen efter doppardagen...

Annandagen,, Det blir party, vad annars? (Film!!,, Nej tänk inte ens tanken!)
Har som vanligt haft megamycket bekymmer över vad som ska på, vilka smycken, håret...... OSV. Men nu är jag äntligen klar och snart bär det av på BEFOREFEST. Gilla knappen på det :P Höhö
.
Men nu till Julafton, Det vart en lika bra Julafton som jag trodde! Fick en massa fina underbara klappar, rev sönder papper, skrek när jag fick Moas och frågade Robert om det var ett skämt när jag öppnade hans. Av Moa fick jag NEW MOON!! Fast på papper, hon har skickat efter den så den hamnar förhoppningsvis i brevlådan mycket snart. OCH AV ROBERT!! (detta är inget skämt) fick jag en Jultomte/sko från rubb och stubb fylld av -enligt honom- det äckligaste godis han kunde finna. MAN KAN INTE ANNAT ÄN ÄLSKA HONOM! (Vänta tills din 18 årsdag säger jag bara!)
Annars fick jag en resväska till Paris och England, pyjamas,pengar,film,bok,hårspänne O S V
Mycket lyckat :D
Overandout-

Lugn lördag.

Det fick bli en lugn lördag, gårdagen var väldigt party och jätterolig! Bra början på ett superduper studentfirande!! :D
Dagen till ära har jag spenderat i pyjamas, sittande framför Tv:n samt en sväng till videobutiken. Det är så helgen ska spenderas :P
Var enda Lucian på Tiki, och jag måste säga att jag var ypperligt nöjd med min utstyrsel.
Nu ska jag dock lägga mig och kolla på barnfilm :P
Overandout-

SEXY SANTA!

Sitter hos Anna och taggar, ikväll blir det sexighet på Tiki. :P
Tomtar, tomtar, tomtar en massa snyga, söta tomtar!

Julbord.

Jag älskar julbord, finns inget mysigare än att sitta med vänner, jobbarkompisar eller familj och mysa. MEN jag gillar inte maten!! Varför kan de inte servera köttfärsås och spagetti? Eller pizza eller nått(!) Skoja. Jag skulle absolut inte byta ut ngt. Tradition är tradition!! Men det är inte den bästa maten som finns om man säger så.
Det var i vilket fall oerhört trevligt. När jag senare fick skjuts hem av Sofie så fick jag mig ett gott skratt! Sofie har mat ÖVERALLT!!!!! I bilen, vardagsrummet, köket, toan, skåpet.. Okej jag vet inte om de två sistnämnda, men det finns mat överallt :P hahah
.
 Imorgon är det party!! Inte vilket patry som helst! Det är DEN FÖRSTA STUDENTFESTEN,, och det kommer bli så jäkla KICKASS. Wooho :D :D :D Ska vara Lucia :P
.
 Nu ska jag dock gå och lägga mig!! Ska förbereda mig på Julkonsert med mycket grinande!! Älskar när Nalle sjunger(!) Wiiie
.
Overandout-

Nöjd!

Idag är jag ypperligt nöjd!
Jag har nämligen fått MVG i Svenska C kursen PLUS att jag var så jäkla KICKASS i dag under körlektionen!! :D
Dock finns fortfarande saker att fundera över, Vad ska jag göra före "sexy santa" på fredag? Ingen aning. Jag har lagt ner så mycket funderingar över själva utstyrseln att jag glömt fundera på vad jag ska göra innan? Hmm??
Nu ska jag i alla fall sova, fundera och mentalträna på min engelsk presentation som jag ska hålla i morgon.. Den kommer det inte bli ngt MVG på i alla fall!!!
Oooo Snap!

...

Ibland funkar inte saker och ting. Jag tänker inte ta upp vad som inte funkar, men ibland gör det bara inte det. Men då finns det ärliga människor som gör det mycket bättre. De säger sanningen och så funkar det igen, bara på ett annat sätt.
Och i detta fallet tror jag den oväntade ändringen är bättre. Mycket bättre.
Overandout-

Finast på trappan.

Lotta var en ängel i vit klänning och grönt i håret. Hon var så fin och sjöng så fint att jag kom på mig själv med att grina 2-3 ggr. Vad är det med mig och grining? Skolan Lucia sög hårt, men det har jag redan sagt! Men Lottas Lucia var perfekt! Jojo och Sofia var också bra. "Man ska inte se glad ut" Jojo ;P
Efter Lucia vart det hem och knäppa på Tv'n där jag förblev nästan hela kvällen. IDOL och Billy Elliot. Erik vann, visst var han kanske den bättre av dem, men jag hoppades att Calle skulle vinna. Han blir väl bättre och mer känd vilket fall som helst.
.
I morgon ska jag hjälpa till på pygméDISCO sedan blir det Tiki. Har egentligen inte råd, men jag vill verkligen så jag ger mig det som present för en hård termin :)
.
Och nu ska jag ge min säng en öppen farm och drömma mig bort i overkligheten. God Natt
Overandout-

SOLIF

Kom ganska nyss hem från ett extremt roligt luciafirande (i skolan)
  1. Tärna nummer 2 var så jäkla mobbat rolig, t o m jag skämdes å hennes vägnar!  Tärna nummer 1 misslyckades nämligen med att tända sitt ljus (diktläsande tärnor) Men hon tyckte det var mer pinsamt än kul. Sedan kommer nr.2 Hon säger typ "öhöhö Nu ska vi se hur detta går!" Med världens gurglande röst, Hon gjorde så narr av sig själv. Det roliga var att hon trodde att hon var rolig.
  2. SOLIFSOLIFSOIFSOLIF säger jag bara, Så jäkla roligt och NAKET!! PLUS för det :P
  3. Snälla lärare som tar med grejer vi (KU3) kan pyssla med, äta. Och så struntar vi i dem sen. :P Muppigt av oss.

Jag kan inte skilja på

Sitter och lyssnar på Melissa Horn. Ibland behöver man lite av henne för att bli på toppenhumör! :D
Dagen har för övrigt flutit på ytterst sakta! Den toppades med att jag kom hem runt fem p  g a studentkommitté möte. Mycket sagt och lång tid tar det!
Dock har det funnits roliga ögonblick att berätta om!!
.
Jag och Jojo är inte de som sitter knäpptysta i en timme, vilket vi nu var tvungna till att göra under spanskan. De andra har nämligen prov. Det slutade med att vi började skriva till varandra i Jojos block. Hon skrev massa konstiga saker så jag skrev "CP" Då gjorde hon två pilar och skrev "christoffer Persson" initialerna alltså. Då var jag ännu roligare och skrev "Claes Pettersson" då brast vi i alla fall i en mycket svår skrattsituation. Fick inte skratta men behövde det, vilket gjorde hela grejen ännu roligare. HAHA!
.
Overandout-

Gladeligen

Idag är jag glad! Jag har flyttat på spanska provet till efter jul, kommer inte palla att knö in det den här veckan! Och så har jag skrivit ganska mycket på min hemtenta! Eller mycket, det kanske var en överdrift. Jag har skrivit på den i alla fall.
En sak som inte så himla pärry är att jag mår illa. Urk, vad hemskt om jag skulle gå och bli sjuk när det snart är jullov!
Nu ska jag dock återgå till mitt ;)
Blir lite klotter också :)
Overandout-

Spontan

Helgen vart väldigt spontan. Gjorde inte något som jag skulle, mina läxor alltså. Därför ser jag fram emot en hektisk vecka! Men helgen var givande ändå! Det blev jobbmiddag (medelåldern 99 och halv bra mat) efter det blev de Challa med Isa, Lotta och Sandra. Lördagen var den mest spontana och oväntade kvällen på länge. Först hade vi klassmiddag, och återigen förstår jag varför jag älskar KU3. Efter klassmiddagen blev det ett besök på tiki. Mycket ROLIGT, kvällen avslutades med tjejsnack hemma hos Jojo, klockan 04.00 slutade vi prata och sömnen tog vid.
Söndagen var och allt annat än vad jag planerat!
NICE helg med andra ord!!
Overandout-

Färgglad?

Det är svårt att vara färgglad och stark. Det är mycket i skolan och mycket utanför. Jag ska kämpa fram till jul, sen ska jag slappa två dagar innan jag kör igång med projektarbetet, engelskan och körkortet.

RSS 2.0