Det finns ingen passande rubrik för känslor som dessa!

Jag kom hem efter den "sista" dagen på gymnasiet idag! Ska till skolan en sväng på måndag för att få ett betyg, men det är det sista som görs på gymnasiet! Jag känner för att gråta, skratta, skrika, det är så många tankar och känslor som går runt, runt ,runt att jag inte vet vad! Jag är glad att sluta, åka till England och så! Men samtidigt lämnar jag en sådan bra klass att jag vet att den inte kommer gå att ersätta!
För övrigt har dagen varit bra! Jag har kammat hem två nya betyg, fått min kokbok, besked från England och så har jag ny musik i Podden :D Nu ska jag bara vinna klasskampen med mina älskade Ku3:or och ta lite studenten!

Det här är inte slutet, utan en jättebra början på något roligt! Det hoppas jag i alla fall :D

PS! Studentfesten igår var skitrolig, idag var det lite halvroligt kanske :P

Just detta nu...

Just nu (vi bortser då från det faktum att jag faktiskt uppdaterar bloggen) så ligger jag utslagen på min säng och dör! Jag har inte mått så dåligt på mycket, mycket länge! Och nu räknar jag inte med alla själv förvållande ggr!
Men mitt huvud dör, min mage ger ifrån sig ett gurglande ljud som tyder på att även den lider, samt att jag har en irriterande liten grej i ögat som ligger och skaver!
Jag vill ligga och kolla på film!, men det pallar jag inte att göra i ordning då min andra dator är för seg och den här för kass för att palla det! Detta för mig in på en annan tanke/önskan!! Jag behöver en ny dator! Jag behöver en så himlars mycket!, jag vill ha en Mac Pro, så om någon (host* host* mina föräldrar) vill ge mig en i studentpresent,, just feel free! :D
Nu ska jag dö lite mer och kanske sova!
overandout-

HOFFMAESTRO & Playboy!!

Nu en kristihimmels torsdag, utan vidare roligare aktiviteter för oss, sitter jag och min kära syster och lägger Playboy pussel och lyssnar på HOFFMAESTRO! Jag klagar dock inte, då jag har det trevligt :)
Dock står det fortfarande oklart om alla delar finns med till pusslet, vi hittade det nämligen tidigare idag hos mormor. (haha) Det är förmodligen någon av mina morbröders gamla pussel :P
Overandout-

TP

Jag ber tusen gånger om ursäkt för förra inlägget! Så många stavfel, så många stavfel. Visst jag är expert på stavfel, särskrivningar och diverse. Men så illa att jag skriver att med ett t*  Hm? Knäppt!...

Idag har jag haft English C presentation, så bra kanske det inte gick men det är så himla över att jag bara vill gråta av lycka! Nu vill jag bara sova och gräva ner mig i "six feet under" Men icke! Här behövs filosofi skrivas och terori pluggas.. Majskrok också!

För övrigt är jag sjukt pepp på att ha en tvättäkta spelkväll! Jag vill spela TP, med andra ord, Mario cart, bingolotto m.m m.m m.m.

Overandout-

river,rive,rive,rive,rive,riverside motherfu**er!

Sitter med ett omöjligt internet, en nervös hjärna och mage, en kall T-shirt och försöker att ladda upp Parisfoton samt plugga Engelska! Blöki! Jag vill sova!!

Helgen har varit mycket givande!! I fredags var jag hos Hanni och firade hennes nittonårsdag. MYCKET TREVLIGT! :D På Lördagen, alltså igår, var jag med Ida och Hanni och fikade. Sedan senare på kvällen var jag hos Klara på filmkväll som spenderades med masa sms hit och dit stället för att prata, samt at disskutera vilket vi skulle ut eller inte, sedan skilldes vi åt. Inget party blev det, men ack så trevligt!! :D

Overandout-

"Mamma, säg att det kommer gå bra"

Detta ber jag min kära mor varje gång jag oroar mig för mycket! Vilket dock är väldigt ofta! Denna gång över English C-paper presentationen som jag ska ha i morgon! Det kommer gå så himla dåligt! Har inte haft orken att göra en bra power point (som tidigare nämnt är jag ju även kass på det) BLÄ BLÄ
För övrigt vet jag fasen i mig vad jag kan säga om den här helgen! Den har varit händelserik! Ja det är nog ett bra ord!
Overandout-

RSS 2.0