Fotodag!


hade fotodag med Moa igår,, bilderna vart jätte fina :),, tyvärr kan jag inte ladda upp några fler ?! URK vad trött jag blir!




Mitt rehabiliteringshem.

Nu ska jag snart ut till mormor. Det var inte så länge sedan jag var där, men jag älskar verkligen att vara hos mormor. Det är tyst och lugn, jag behöver inte prata onödigt mycket, utan kan bara vara helt mig själv :) Jag älskar den tystnaden som inte är krävande, jag pratar när jag vill och hon med. Det är inte så att vi sitter tysta i timmar, men jag känner aldrig att jag måste lägga in några få ord för att fylla tystnaden.

Aja, det var inte allt jag skulle säga, jag ogillar verkligen utbudet av kläder i den här staden! Jag vill verkligen ha nya kläder, och JAG HAR PENGAR, jag vill slösa! men nej då,, jag var nere på stan idag och jag kom hem med ett vitt vanligt linne! surt..

Jag får väll tvinga med mig någon till Karlstad, fast i och för sig så ska vi ju till Stockholm i maj, så jag kanske ska spara?

Nu ska jag till Bosebyn (mitt rehabiliteringshem) så vi höres.



Fyra av fem toasters

Ja, då har man vart och sett Män som hatar Kvinnor. Den var super bra! Men jag tror det är så som Lotta sa!, Man borde läsa boken först! Detta är något jag inte har hunnit gjort, jag har lånat den av Lotta men jag har inget sug efter någon bok som inte hör till serien Twilight relaterade böcker :P Det är inte det att jag tror att boken kommer vara dålig och att jag inte vill läsa den! Utan när jag väl hittat BOKEN som jag kan läsa om och om igen, så kommer jag göra precis det . Sist jag läste den här typen av böcker (böcker jag älskar och aldrig tröttnar på) var Harry Potter och innan det,, nej jag tar och skriver en lista över de här BÖCKERNA. 

  • Bläckhjärta
  • Pirater
  • Harry Potter
  • Twilight
  • I skymningen flyger tordyveln
  • Isfolket (har inte läst alla)
Neh, nu ska jag sova, innan jag storknar :P

Män som hatar kvinnor

Jag ska plugga idag och sen ikväll ska jag, Lotta och Isabella och titta på Män som hatar kvinnor. Hoppas den är bra :) vill inte slösa pengar på dålig film :P hah
Imorgon vill jag till karlstad men jag måste bara få med mig någon frivillig människa som vill Shoppa :) (vem vill inte?)

Underworld

Nu är jag hos far min igen, har precis tittat klart på Underworld (den går tydligen även idag på 6 an men jag orka inte vänta)
Jag älskar att titta på Sci - fi / Action dagen efter en fest :P Nu försummade jag dock inget, men att "agera värdinna" kan vara ganska jobbigt det med .. Men jag hade det kul utan läskeblask så det är lugnt. Tänk t ex om jag missat madrass racet  nerför trappan, i detta fallet var det ju jag som ville åka nerför trappan! men jag kanske skulle ha haft vaga minnen utav det om jag hade druckit :P mohahah :P
Dock var det inte så himla kul när jag på morgonen märkte att soffan var paj, sedan när vi kollade ännu mer på den - senare när pappa kommit hem- märkte vi att den hade gått sönder på tre ställen.. Jävla *****!  Nej, jag ska inte gå och sura för det, personen ifråga ska vara jäkligt glad att jag inte sa att jag visste vem som suttit i soffan! för det hade blivit dyrt! 

Aja, efter att hela mitt sovsällskap hade dragit sig hem i morse städade jag och Robert upp det sista (jag tvinga i väg de andra, för jag gillar att städa själv :P ) Sedan hämtade mamma upp oss och vi drog hem för lite lunch och glass ;)
Medan tiden mamma lagade mat tog jag lite kort på moseposen de vart så fina :) Jäkla muppbarn, blir bra på alla kort :P






Ont i magen'!

Jag har ont i magen inför kvällens event! Jag ser allt "jätte"klart. 
För hög musik och stoj > grannarna ringer polisen > polisen kommer > de tar ifrån mig rätten till körkort!
Jag har fasen inte sovit något i natt p g a detta! :(
Men jag ska försöka att tro att det kommer gå bra :)
Men det är ju det att det är mitt i veckan och många ska till jobbet på morgonen och de har nog inte någon lust att höra en massa musik hela natten, och då kommer de att ringa polisen för jag har torra grannar!

Klipp Klipp :)

Min och Roberts film är klar :D Den fick lite dålig kvalité när jag minskade formatet, men va tusan! den är bra en då! haha
Jag står för "skådespeleriet" och redigering.
Robert står för Fotografering! haha

 


Enjoy! 

JOBB!

Jag och Dessie fick jobbet :D
Jag och Dessie var ju som sagt och fika innan vi skulle på intervjun, vi tog en varsin kaffe. Vi gick på Sunday för det var verkligen knökat överallt. I alla fall satt vi där i typ 45 min innan vi drog oss mot Smedbergs. Väl framme började intervjun ganska fort, fast det kändes inte som en typ " Hej och välkomna, vi kanske väljer er!" utan det flöt på väldigt lätt och det kändes som om vi redan hade jobbat där och blev mottagna tillbaks. Vi gick en liten guidad tur och till slut kunde jag inte hålla mig längre så jag fråga om vi fått jobbet? Och hon bara, " Ja det är klart"  -typ. Så efter att vi kommit ut där ifrån och ingen kunde se oss längre stod vi och smila som två fån och små hoppa av lycka. Och efter som vi inte kunde stå still så började vi att gå. Och jag tro vi nog sett hela Arvika vid det här laget, för vi gick fram och tillbaka, från Dottevik till ICA igen :)
hahah.. men nu är jag i alla fall glad.mohahah! så ni får gärna avundas mohaha ;)




LYCKA!!!



Jobbintervju

Nu ska jag snart börja dra mig neråt mot stan, ska fika med dessie innan vi ska på jobbintervju. Och jag är väldigt nervös. Fast att jag sökt på en massa ställen känns det som om det är sista chansen? Aja, jag uppdaterar om hur det gick senare :)




Oscarsgalan all night long

Sov hos Lotta sön-mån. Vi (jag, Lotta och Isabella) hade Oscars marathon. Dock vart vi för trötta för att se klart hela, men jag han se Robert Pattinson i alla fall. Och JA, han var lika snygg som vanligt! :Dhaha
Men detta var inte det enda vi gjorde, faktiskt var det inte vad vi hade tänkt gör från början heller.

Lotta ringde mig på dagen och fråga om vi skulle se på Gossip girl tillsammans. Jag svarade ofc!
Så jag åkte hem till Lotta typ 5? Sedan bestämde vi oss för att köpa lite snacks till Gossip girl. Och medan vi ändå var io farten med att gå till ICA, så gick vi hem till en Städande Isabella och bjöd in henne.
Jag och Lotta gick hem till henne, kollade Gossip girl. Sedan anlände Isabella, vi åkte till Mc Donalds (cykla) och det var så jäklans halt!  När vi kom hem till Lotta igen var klockan typ 11.00 - 12.30? Så vi började se på "Försnacket" och 
" the redcarpet".. Det var lite drygt, men jag skulle se Robert Pattinsons lilla bidrag. !! Jag somnade straxt efter 04.00 då Robert Pattinson gjort sitt! så jag var ganska trött på måndagen :) 

     Underbara människor !

Helgen.

I Lördags var jag som tidigare nämnt hos Emma på klassträff (KU2) Det var jätte trevligt :) Och det var jätte god mat, vi gjorde bakad potatis med en massa goda röror och BACON,, bacon massa bacon och en hela jäkla massa Cream fraise. ( jag hade så klart glömt min halva, så Anna köpte med extra :P )
Och sedan kom ju Jojo och Sofia med sina - de borde vara förbjudna- efterrätter. Super gott!    mumma mumma.
Och gissa vad överraskad jag vart att Carl och Lewi var först där :) haha

Här kommer mina utlovade bilder :)




Jag tänkte lägga in mer bilder, men blogg.se krånglar för mig just nu så jag orkar inte!







Lotta

Sitter hos Lotta nu, ska sova här ikväll. Vi ska ha OSCARS GALA UPPESITTARKVÄLL  (Robert Pattison ska dela ut ett pris :P ) Haha.. För överigt var gårdagens hos Emma väldigt trevlig. Tyvärr har jag inte hunnit att lägga in några bilder än,, men de kommer :
Nu ska jag och Lotta synd äta godis medans vi ser på Gossip Girl.

Nattinatti :)


LYCKA på alla vis!

Det är sportlov, jag har fått nya underbara skor, kanske sommarjobb? och så har jag min älskade faders systemkamera i en vecka fram över :) nu är mitt liv väldigt muntert ..! Dagen har också vart bra i övrigt! Började med Svenska. Vi lyssnade på NP i Svenska CD och mitt i mellan dubbel lektionen ringde jag till "jobbet" för att höra vad de ville igår när jag inte hann svara. Och hokuspokus; nu har jag en anställningsintervju. LYCKA! efter Svenskan hade vi  Religion, och min prestation var ganska bra för att inte ha pluggat på så himlans mycket.
And guess what!? T o m maten var ganska god idag,, i alla fall så god att jag tog två portioner :)   (broccoligratäng)
Sedan hade vi Engelska,, ja den var väl som Engelskan vanligtvis är men den dämpade inte min stämning! 
Sedan hade vi Geografi - dubbeltimme-  Första timmen sprang jag och Anna runt och letade info om JAMAICA.

-Sanka? Are you dead?
Jaah mhan!

Det var okej(jag tycker fortfarande NORGE :P ) Men det var väldigt bra uppdelat, för jag fick Kultur och språk. mohaha
Och sedan till andra timmen. Jag säger bara SEMLOR OCH PÅ SPÅRET! mohahah Hans är seriöst den bäst läraren som finns! hah

Efter skolan vart det bara bättre! jag fick ett par nya skor av mor min! :)   Zelda åt upp dom förra!
And finally så fick jag hem den åtråvärda SYSTEMKAMERAN :D

Nej nu ska jag slute innan jag hamnar i extas över all min lycka!
Och på måndag ska jag åka skridskor med Klara! mysit :)

Nattinatti mina små änglar :)







Min INTESÅOMTYCKTA hund!

Hade sovmorgon idag så jag var sist hemifrån i morse. Så mamma hade vidtagit de vanliga säkerhets återgärdena för att förhindra min Minihund från att äta upp skorna. MEN hon hade dock glömt mina skor utanför det säkra området, så när jag kom ner för att sätta på mig skorna så märker jag till min fasa att ena skon är borta! Jag går direkt till hundkorgen och där ligger den med två rejäla hål i hälen. FAN ta det djuret! Jag vart väldigt ledsen men mor har lovat mig ett par nya tack och lov.. 
Nu måste jag i alla fall berätta om dagens händelse (som jag dock upptäckte lite försent!)
Jag har - sedan jag sökte sommarjobb- gått runt med mobilen i högsta högg, redo att säga JA till första bästa erbjudande. Men idag när jag var på jobbet ( det tar dock uppehåll på sommaren) så lade jag ifrån mig mobilen. Och vilka tror ni ringer då? Jo men självklart ringer det några från ett av mina sökobjekt! Jag hann inte svara och Dessie hade försökt nå mig på mobilen för att berätta att de hade ringt henne också, men att hon inte heller hade hunnit ta det! Asso vad ceepe det är då! 
Först är vi super angelägna att få jobbet och när de väl ringer så svarar varken jag eller Dessie :P 
Men jag tänker ringa upp dem i morgon bitti! För jag tänker HA DET JOBBET! mohahahahaha

JA,JA nu ska jag skriva klart grejen inför Religionen,, den är i morgon och jag har som vanligt börjat med det i sista stund :P

Nattinatti.

Ge mig ett I, ge mig ett G. Vad blir det? IG!

Fasen vad NP i matte borde läggas ner, gå i konkurs, glömmas bort! Ja vad som helst, bara det försvinner! :(
Nej nu ska jag inte ha sådana tankar! Jag hoppas verkligen på att det gick bra,! men som sagt, jag har ingen aning! 
Det var den enda "lektionen" vi hade idag så jag slutade tidigt. gött

När jag var på väg till jobbet ringde Lotta, och Lotta du är nu min IDOL! bättre än Julius Caesar, Arne Wise m.fl!
Lotta har nämligen stått upp för sina åsikter mot en viss mattelärare! Något jag i så många veckor velat men vore för feg för att göra! DU ÄR MIN IDOL! tack, även om det inte var för min skull ( tur att det inte var för min skull, tänk om Lotta ställt sig upp och sagt " I Johannas namn tycker jag att du borde vara lite mindre seg"  haha onda tanke!" )

Neh, fast än är det inte lov.. Nu ska jag börja med Religionen som ska redovisas på Fredag :( tråkigt med läxor men kul med Religion :)   (mest för att jag äger så jäkla hårt på religion :P  ) haha

Den 25 smäller det, då är det ingen som tar det för då är jag KUNG i baren ;) haha  kan inte texten men det är en irrelevant fråga!

nattinatti på er

Stackars grisen Otto, som måste lida för vårt bacon behov!

Asso, på filosofin idag pratade vi om vad som är "rätt och fel" enligt etik och moral. Och på något sätt - kommer inte ihåg på rak arm vilket - så kom vi in på vegetarianer och deras RÄDDA DJUREN fajt. Vi kom fram till att det finns många orsaker till varför man kan bli vegetarian men nästan ingen orsak - mer än att det är gott - till varför man ska fortsätta äta kött :P 
Annars har dagen flutit på ganska bra tycker jag. Jag oroar mig inte så mycket för matten längre. det får gå som det går! och förhoppningsvis så går det bra :) 
Gympan var ovanligt gynnande idag! Vi satt nere på atleten och "gungade" i en magmuskelmaskin, eller så satt vi vid bordet och pluggade spanska ;D Fast när vi plugga hade vi faktiskt hantlar som vi satt och "pressade" med xD

NEJ! nu ska jag plugga rava av mig,, så att jag slipper gå sommarkurs med ULF...     



 
                                                                                                                                                                                             fortsättning följer....

SMÅBARN!

Jäkla småbarn (16 år) de kladdar på våran (kulturarnas) anslagstavla! De har döpt om KU2 Till kuk och målat mustasch på våran "veckans babe" Jäklar vad irriterad jag blir,, de har ju inte rätten att gå och förstöra något som inte är deras. Vi har ju jobbat hårt med den ! USCH..
Idag hade jag även fortsättning på mitt spanska prov. Det gick nog bra förhoppningsvis :) Det var svårare än första delen, men, men det går som det går. Något annat som jag verkligen oroar mig för är NP i matte nu på onsdag! Jag får ont i magen av att bara tänka på det! :(    Men det är tur att jag har Anna, som är min personliga vägledare inom mattens förunderliga värld :P


Aja, nu sitter jag här och äter min müsli eftersom momo hämtade upp oss ifrån skolan och gav mig min älskade müsli :D
Det är det enda som gör mig lycklig just nu! min jäkla müsli :P


Dagens citat: " Jag ska kasta en EXPELLIARMUS förbannelse över henne!"

Plugg

Den som började funderade varför 1+1=2 och sedan fördjupade sig i det, var en riktigt dum människa! Jag vill inte, jag kan inte, jag orkar inte plugga matte! det är svårt och totalt onödigt! Jag behöver inte vet hur man räknar ut en linjes funktion när jag ska börja arbeta! URK!  Sedan ska jag ju plugga mer inför spanskan som inte heller är klar! Fy fasen vad jag önskar att allt bara slutade! och just det jah, jag har religion också! Blää på läxor!

Nu är jag så arg att jag snart skriker! Jag avskyr läxor just nu! Men det är bara en vecka kvar!!!

Melodifestivalen

Har precis sett igenom alla bidragen från andra deltävlingen. Måns Zelmerlöw är helt klart bäst! sedan kommer H.E.A.T
nu sitter jag och funderar på vad H.E.A.T kan stå för!? Robert "trodde det stod för HIV  e as tight. ceepe :P


Jag ska färga håret har jag tänkt : Brons, koppar, blond och rött (slingor)

Ja, ja nu är ni uppdaterade :)



Twilight , new moon , eclipse, breaking dawn!!!

DET FINNS FILM KLIPP TILL VARJE FILM PÅ YOUTUBE!!!! Kan inte sluta titta på dem!! så jävla bra. Jag är totalt såld!

För evigt.

Jag har skrivit en väldigt kort novell, fast dom ska väll vara korta. Ni får avgöra om den är bra. Den ska dock fin putsas lite :)





 

 

FÖR EVIGT

 

 

Allting hände väldigt fort. Jag såg in i ögonen på andra sidan trottoaren. De var fyllda med förskräckelse. Jag visste att det som alldeles strax skulle hända skulle ske, jag hade drömt om det i flera nätter. Jag visste att det skulle göra ont men det var ingen ide att försöka dra sig bort. Det var menat att ske. Ögonen på andra sidan trottoaren, som för bara några minuter   sedan hade vart alldeles lugna tittade nu med fasa mot den sladdande bilen. Jag visste att det var något han skulle få leva med i hela sitt liv så jag log mot honom och blundade sedan. Bilen körde in i mig från sidan, jag hörde hur revbenen gick rakt itu  och kände sedan hur adrenalinet pumpade genom kroppen. Jag undrade om föraren skulle klara sig, han hade kört in i ett träd med väldig fart. Men sedan såg jag in i de vackraste ögonen jag visste och jag såg smärtan i dem, blodet, förvåningen att jag knuffat bort honom.

Efter några sekunder slöt han upp vid min sida, hans ögon var chockade av rädsla. Du kommer att klara dig, hörde jag honom mumla. Jag sträckte upp handen mot hans ansikte och ignorerade mina revbens protester. Jag snuddade lätt vid hans kind och berättade sedan med kvävd röst att jag inte skulle klara det. Rädslan steg i ansiktet på honom och jag viskade med låg röst att det var okej. Jag var beredd, det skulle inte göra ont mer, ljuset skulle snart synas och jag skulle med glädje kliva in i det. Han kämpade men inte jag. Det var inte så att jag hade haft ett dåligt liv och ville dö men min tid var inne. Dagen var kommen då min tid på jorden var slut. Jag visste detta. Det var bara frågan om några minuter kvar nu, jag samlade all kraft för att sedan titta in i min favorit plats på jorden. Ögonen mötte mina. Tårarna började falla, han lade sig sedan stilla tätt intill mig. De återstående minuterna tillbringade vi i tystnad. Hans röst kom som ur en dimma, För evigt. Det var ingen fråga utan ett konstaterande. För evigt, ekade min nu så kvävda röst tillbaka. Hjärtat slutade sakta slå, ljuset omfamna mig och ett par läppar trycktes varsamt mot mina. 

 

 

 

slutet är alltid en början på något nytt, och i evigheten finns bara du och jag.

 

 

av : Johanna .w


Glad alla hjärtans dag.

Jag hoppas verkligen att alla får en bra alla hjärtans dag idag. För mig känns det inge speciellt med alla hjärtans dag, för mig är det en helt vanlig dag. Men jag avundas alla dem som den här dagen betyder något för. Jag skulle också vilja att den betydde något för mig, fast egentligen betyder den ju lite ändå. Kärleken till vänner och till familjen. Jag har faktiskt skickat ett alla hjärtans dags brev till mormor. HOME MADE! haha

Aja. jag sitter här och är super trött, kom hem från Emma sent igår. Vi hade kärleksfilms maraton igår kväll. Mysigt. 
Jag funderar på att åka hem till Sofia ikväll och dissa alla hjärtans dag. Men jag har inte bestämt mig än. Kanske blir myskväll hemma? :)

Bilder från igår:








Trevligt Emma :) Bra idé med Movie night ! haha,, mysiga filmer, bra sällskap och en massa godsaker. :D  



Sköna gröna Värmland.. bilder från veckan :)


I Värmland måste man ta sig igenom skogar för att ens finna till skolan :P




Utsikt från skolan, solen skiner för en gångs skull!  PASS PÅ!




Anna och jag gjorde sneanslagstavlan. (det sneda står jag för)




FOTO A,, man måste ju fota lite :P





JA!! det var faktiskt klart.. (en månad försent dock!?)





Matten var t o m rolig?  eller nej det var den inte :P







SNÖ :D

Fredag.

Skolan har vart helt okej, hade bokmöte i morse. Det gick nog ganska bra :) Har ju läst boken två ggr, så jag kunde min sak!
Sista lektionen hade vi egentligen Geografi, men vi (i solidaritetsgruppen) hade möte.. Det var lite mer action än Geografi - som är det drygaste ämne som finns- Fast med Hans ( bästa läraren som finns, han borde få ett pris)blir det i alla fall lite roligare :D Det blev ju även lite fika.. yummy yummy!
Jag hade även sov möra i morse, och eftersom jag är hos Far min så tog jag och Emma följe.
Jag har även lånat "Låt den rätte komma in" på Cd-bok,, Det var super längesedan jag lyssna på en sådan . Typ när Alfons Åberg kom på Ljudbok tror jag :P   haha

Så nu ska jag ta och slappna av lite, lyssna på ljudboken och sedan ska jag hem till Emma på Tjejkväll med kärleksfilmer :)
trevligt, trevligt  

Pössss på er!






Jag var föresten också på Sunday efter skolan. Med Isabella, Lotta och Frida. Mycket trevligt! :D  Och jag kan ju bara säga det att i dag hade Isabella verkligen otur. På väg till Sunday halka hon till och fick ont i benet, på Sunday tappa hon chiabbatan i golvet och sedan hade hon ner några servetter i chokladmuggen :P Litte smått klumpig men så otroligt snäll och gullig så det spelar ingen roll :)

Äntligen

Nu har jag ju också funnit min kamerasladd, så nu får ni se anslagstavlan :)




Gissa veckans babe ?!  
 
 Svarade du Robert Pattinson?   RÄTT!!!!!



Torsdag

Skolan: En helt vanlig dag, inget speciellt att rapportera.? Vi hade kör idag,, vi började på en ny låt ( som jag faktiskt gillar) Halleluja :) Den är typ Gospel inspirerad och svängig..
Efter skolan var det snabb snabb i väg till jobbet, Som tur var, var Emmas pakethållare till erbjudes, så jag kom i tid :) 
Småbarnen pysslade och bakade små fina bakelser :D Gullonger.!
Sedan var det dags för min Barngrupp, där jag är barn :P
Vi pysslade lite, och även vi gjorde







yummy yummy :D


Dagens citat: " Så länge vi båda andas i ditt öga"

Trött..

Jag är trött! Moa kom in och väckte mig fem (hon skulle till Trysil) och frågade mig om hon kunde ta.... ja vad det nu än var det hon skulle ha. Så jag hann nätt och jämt somna om för ens det ringde igen :( Så nu är jag ceepe trött! 
Men glad, för jag mår bra idag :)   förutom lite ont i magen :S

Aja nu ska jag sminka mig,, Så God Morgon och ha en fortsatt trevlig dag :)

Ett, i ett, i ett...

Dagen har varit väldigt händelsefull! Vakna efter ynka 4 timmars sömn (hade sånna hostattacker att jag inte kunde somna) Och klädde på mig. Väl i skolan började dagen med matte, och som vanligt hade inte Ulf planerat något i förväg!? Vilken lärare planerar inte i förväg? - Vad vill ni att jag ska ta upp?,, sånt säger han jämt.. URK! Efter matten hade vi engelska, jag skrev ett limrick på EDWARD CULLEN,, suprice suprice! ;D  den vart faktiskt riktigt bra.. haha

LIMRICK:

He´s my favorite vampire
He´s the one I desire
I´ve fallen
For Edward Cullen
Now my heart is on fire

haha.. mkt roligt, detta spenderade jag alltså hela engelsk timmen till att komma på :P
Efter engelskan var det spanska prov. Och ärligt talat ska jag inte yttra mig om det, För säger jag att det gick bra så får jag väll IG eller på gränsen i alla fall. Så jag HOPPAS att det gick bra :) Men det kändes ändå ganska bra efter åt ( med ganska bra menar jag, inte IG)

Efter en snabb lunch hade jag Foto. Och gissa vad!? Jag har vart upp i TORNET!! cooolt! liksom hur många har vart uppe i solbergas torn förut? mohaha.. jag har det i alla fall. Och vilka snygga bilder det blev :D Jag och Emma ska förhoppningsvis upp dit igen på måndag :D

Efter "THE TOWER" upplevelsen slutade jag (tidigt =gött) Då gick jag till jobbet, det var riktigt kul idag :) Vi diskuterade på vilka olika sätt man drar in snoret i näsan när man verkligen inte kan hålla in det.. Mina konfirmander är lite speciella. Fast när de började prata om det berättade jag om en annan snorupplevelse jag hade upplevt (tack gode gud så var det inte jag) hah! Aja, jag gick en halv timme tidigare för jag skulle ut till rackstad och stå i kafeterian med mor, eftersom hon inte kan röra på sig ( skadad i knäet=kryckor ) Det var ganska kul,, Jag blir typ besatt av kassaapparaten och vill bara stå och slå in saker hela tiden :P

Nu ska jag dock sova innan jag avlider,, Jag har förberett mig i kväll också : Hostmedicin, Slemupplösning, Alvedon och vatten :)   ALLTID REDO!


Dagens citat: " Bjarne är ett omformulerat näsdjur, som dansar balett."

NÖJDish

Goosh,, nu är jag nöjd med min blogg. Visst det är lite små justeringar kvar, men den är nice så det räcker för nuläget! moahah

det blev JUNO style på den! haha, ska nog ta och se på den i morgon :)

Godnatt på er ;)

Spanskan suger sköldpaddspenis!

USCH! Jag orkar inte träna mer spanska,, jag har fått nog! Och det värsta av allt är att jag kan det inte ännu så jag kan inte få nog än! URK..! Jag har ätit godis också, fast att jag hade bestämt mig för att inte göra det!! URK.. NU vart det väldigt mycket URK här,, men en rolig sak är att jag gjort om lite på bloggen,, och för Sofies skull har jag gjort större bokstäver så du kan se! Så nu får du inte klaga mer ;P

Nu ska jag plugga mer ( chock )

Hasta la vista baby!

LISTA

Jag ska spara pengar till dessa grejorna :
  • Betala datorn
  • Färga håret (koppar, brons, blond, röda och mörka slingor)
  • arvikafestivalen 
  • Skor
  • Kläder
  • Kamera
  • Böcker
  • Film
  • Té servis
  • Orkidé
Så mycket saker,, så lite pengar!

Feber..

Vaknade med feber i morse = ingen klassiker.  Jag kände redan när jag vaknade att jag inte skulle orka med någon fysisk ansträngning idag. Så jag fick nöja mig med att anstränga hjärnan. Jag har nu ett öppet aggressions problem med Spanskan! Jag fattar inget, och jag har ingen lust att få ett ceepe betyg bara för att jag suger på Spanska. Jag måste välja bort spanska 5!!!

Nu ska jag fortsätta plugga!

Pissit!

Idag (sedan jag kom hem) har det varit en pissig dag! Jag har förmodligen feber, men kan dock inte avgöra det. Då jag tar Alvedon som om det vore crack. Sedan hade jag jätte fina bilder från idag på vår übersnygga anslagstavla som vart klar idag, men tror ni att jag fann sladden till kameran då? Nej självklart inte, så nu kan jag inte visa vad nice den blev, och det gör mig sur! Sedan kommer jag antagligen inte att vara med på klassikern i morgon p g a att jag som sagt går på Alvedon som om det vore Crack. USCH USCH USCH! Visste jag suger på längdskidor men vi hade ju ändå inte tänkt åka något vidare snabbt, och med kultur blir det ju aldrig tråkigt :D haha
Aja jag ska inte riskera att dra på mig en ännu mer spektakulär förkylning så nu ska jag läsa de sista sidorna i min bok och sedan ska jag krypa till kojs :)

God natt på er :)

Dagens citat: " Vi kan ha singelkväll och supa, äta glass och se på actionfilmer! "

Världens bästa köttbullar..

Vaknade med ont i huvudet och kände mig allmänt alvedonig. Men stack ändå till jobbet,, mina småbarn (inte mina egentligen) var så duktiga!! de sjöng som små änglar :D
Efter jobbet kom Thomas och hämtade mig och vi drog vidare till mormor. Vi skulle nämligen äta söndagsmiddag där. Och min mormor gör de godaste köttbullarna i hela världen. Nästan så jag kan börja grina, så goda är de :P haha
Sedan fick jag även köra hem från mormor,, jag måste bara säga att jag kommer aldrig, aldrig  att få det jädrans körkortet. Det ligger utanför mitt universums gränser :( 
Jag körde nästan in i ett träd + att jag nästan körde i diket..  Fusan!

Men men,, nu ska jag plugga ceepe spanska (jag ogillar inte spanska!, jag har bara ingen lust att plugga) så jag får ett någorlunda betyg .. Sedan ska jag äntligen sova, eller först ska jag se gossip girl. Sedan ska jag sova!! sussa

God natt på er  ^.^

Dagens citat: " Jag såg på röven att det var ett rådjur!"

Sedan gjorde jag en bitchlapp!

Robert och jag var ute och gick med vovvarna förut. Men vi hade ganska tråkigt så vi började prata om vargen som håller till här uppe i Taserud. Fast det var typ inte,, "Hoppas att den inte kommer hit" Utan vi började diskutera om att vi skulle slå ner den i slowmotion, bitchlappa och sparka ner den m.m. Och efter våran totala  misshandel av vargen skulle vi sätta ett klistermärke i pannan på den där det stod; " You've been Pimpt!" haha..            det låter inte lika roligt som det var :D

Hemma.

Precis kommit hem från momo, man kan tydligen inte lämna min kära mor i fred. Innan hon går och gör illa sig! Nu hade de varit i Racksta och åkt skidor, och då hade hon naturligtvis vridit till knät, så nu är det kryckor som gäller.
Jag har i alla fall haft det ypperligt hos min mormor. Vi kollade på Morden i midsomer och ätit god mat. Jag har allvarliga funderingar på folket i Midsomer,, de verkar inte ha någon form av självbevarelse! Alla dör ju för fasen!,, de dör som flugor :P haha.. Men det är bra ändå! Vi kollade även på spåret, Geografin börjar ge belöning, hah,, jag vann över dem i båset  t.o.m.
Och jag gillar han gubben som håller i det,, inte han som alltid pratar. Utan han andra som inte har någon egentlig mening för programmet, Han har väldigt behaglig röst,, tror även att han skriver böcker, typ polisromaner.  :)
Nu ska jag lyssna lite på musik,, ska göra en ny skiva till KULTUR hade jag tänkt mig :) förslag?
 
Aja,, pöss på er. 

Dagens citat: " Dricker du kaffe?"

Min mormor, frågar mig varje gång, flera gånger när jag är där om jag vill ha kaffe !? ;D

Momo..

Vi har pimpat klart vår anslagstavla.. Den vart verkligen sketa fin!! Jag ska ta kort på den, på måndag. :D hhaha
Idag hade jag anförande också :S  det gick som det gick,, jag var för ovanlighetens skull ganska nervös?! Jag brukar samla mig de sista minuterna annars, men idag var jag bara allmänt ceepe! Kan bero på att jag håller på att förkyla mig :P
Nu sitter jag i alla fall och väntar på att åka ut till momo,, jag behöver det ibland. Momo är som medicin,, hon är mysig. Sedan är det alltid så lugnt i hemma hos momo på landet :) 
Aja,, jag ska packa nu. 

pöss på er! ^^

Dagens citat: " Jag var bara tvungen att lukta på henne!"

Haha! den var seriöst bäst den här veckan!! ;D

Ohhh anförande.

Jag sitter och tar tid på mitt anförande,, ceepe att det ska ta typ 6 minuter! jag får ihop typ 4.30 minuter. Men det går nog bra ändå, jag kan dryga ut på det lite granna. 
Det har gått väldigt trögt idag,, det hjälpte inte med kör sista timmen heller kan man påstå, även om omgivningen var väldigt trevlig ;) haha
Efter skolan fick jag skynda mig till jobbet (åkte bak på Emmas pakethållare så det gick snabbt) småbarnen skulle pyssla så det gick väldigt bra, de va så tysta och snälla.. Men jag har kommit framtill att jag får "jagharlöss" känsla efter varje gång då de klängt som små aper på mig! haha :D men de är söta så det spelar ingen roll :P
Efter jobbet var det min egen tur att ha lite kul, så vi (TG) gjorde tryck på tröjor eller örngott 
Jag skrev I "hjärta" Edward Cullen på mitt örngott,, hah det var så kul ;D fint vart det i alla fall..

Fast nu ska jag dryga igenom anförandet en gång till innan jag ska sova.

Kräm på er ^^

Dagens citat: "Ohh jag gillar jordgubbs shampoo,, fast det här var ju smultron!"

Slut..

Jag är så enormt slut! 
Idag hade vi frilufsdag, och jag hade valt "work out" och bowling. Jag hade - efter våra lama gympapass i skolan- antagit att det skulle gå ganska lugnt till på work outen. Men tro på fasen, NEJ. Jag är så totalt enormt mega slut! Det värker i hela kroppen av träningsverk.. Gött !
Efter att vi tränat och stått i duschen i typ en timme gick vi och åt.. Sensationellt!  vilken kålpuddingslåda, vilken chilli con carne! solklart superbial! haha :D
Efter lunchen skulle vi spela bowling. Jag har nog aldrig vart så usel på bowling förut !? Hela 7 sträck,, innan en ynklig etta dök upp.. men va tusan. Man kan ju inte vara bäst på allt! haha
Nu ska jag skriva på mitt anförande om vegetarism,, Jag vill bli vegetarian, och mamma har nästan sagt JA! mohaha :)


Dagens citat: " Har alla naturare inbyggd tönt faktor?"

(Detta är absolut inte illa menat, och stämmer inte in på alla! )

Bra gjort Emma !

Vart en relativt bra dag,, hade lite sov möra så de va ju gött! Men usch vad trött jag var i morse när jag vakna,, eller ja, egentligen har jag vart trött hela dagen. Idag har jag haft spanska,, det börjar bli väldigt drygt, och jag sa det till Sofia att jag kommer inte på i nuläget varför jag valde till spanska 5 !? menmen..  Sedan gjorde min filosofi lärare något väldigt underligt idag,, han slog sig själv på handen (hårt). Det var för att typ bevisa att lycka och lidande hör ihop,, eller inte !? men jag tyckte nog att det fanns bättre sätt att visa det på en att slå sig själv! haha.

Har jobbat idag också,, barnen var lika "snälla" som vanligt. de sprang inte alls runt och skrek som stuckna grisar! ;P haha
Ni kanske undrar lite på rubriken. och då är det ju så att Emma hade hand om gympan idag. Alla som känner Emma vet att Emma går ut sten hårt, Ökar tempot och avslutar med en spurt. :D Med andra ord, jag är sleten efter gympan.. mkt bra! ;D

Dagens citat: " Jag går och tar lite av vegetarianernas kyckling" 


Haha, kanon kul !




Nu har jag sett filmen,, det är tur att jag var så bedövad av nervositet att jag inte märkte hur pinsamt det var! ;D men det spelar ingen roll,, det var kul, kanon kul!

Kanon kul, Full fart!

Min dag har vart helt totalt galen! Jag vaknade och var svinnervös över sketchen som bara skulle inträffa några timmar senare. När jag gjort mig klar och skulle gå ner för att sätta på mig skorna upptäckte jag till min fasa, att mina nycklar var kvar hos far. Jag fick panik, eftersom jag var sist hemma skulle jag inte kunna gå utan att låsa. Och om jag inte skulle komma i tid till sketchen skulle alla tro att jag banga ur p g a nervositet. Men som tur var kom min ängel till mormor, till undsättning, med nyckel och bil!! 
Väl i skolan dök min nervositet upp igen. Magen skrek av skräck. Och så kom timmen, och jag skulle uppträda! 
Och med två ord kan jag beskriva hur det gick! : JAG ÄGDE!  hårt! Det gick jätte bra ( enligt mig) Jag var perfekt nervös och ramla inte en enda gång med rullskridskorna. :D mohaha !
Jag är dock glad att det är över, men skulle jag få göra om det skulle jag göra det! För det gick bra och jag gillade uppmärksamheten :P hah
Men jag hade mina tvivel,, speciellt när jag i maten, en timme tidigare halka på en gurkskiva i matsalen! Mos flög, vatten över hela mig och en salladsbar full med folk fick sin lunch förgylld! haha :)

Efter skolan drog jag och Dessie till vårt ganska roliga försök att få ett sommarjobb,, men det kommer (förhoppningsvis) gå jätte bra..  

Men nu ska jag se på filmen ( från sketchen) och skratta,, för jag var så nervös att jag har lite minnesluckor här som happ !

Dagens citat :"Det luktar gamla människor" 

URK!

Jag är jätte nervös, har nästan feber och gillar inte tredje twilight bokens slut!

NERVÖS: Jag är jätte nervös så jag bara vill skrika av nervositet! 
FEBER: Jag är varm och har världens huvudverk, men kan inte skippa skolan p g a mötet i morgon
BOKEN: Den slutar inte alls som jag vill, och jag blir bara irriterad på Bella! biaatch.

nu ska jag sova, slappna av och försöka lugna ner min oro!

God natt på er   :)

promenix och kycklingsallad :D

Har vart ute och gått med Lotta idag,, gött med en promenad. Vi gick till OK mot ICA och hem igen. Jag in på ICA och köpte fetaost, så nu ska jag göra kycklingsallad.

Fortfarande nervös inför i morgon.. men som sagt, det kommer gå bra! haha :D

Fortsatt trevlig dag..

kram på er! ^.^

Slalom..

Idag har jag faktiskt vart och åkt slalom,, skit backe med skit snö dock! fast Robert har ju världens blåmärke,, så lite roligt var det. Var inte så roligt som jag hoppats på,, men jag klarade en halv rail så lite duktig var jag :D haha (Robert gled av den och satte sig på den, så det vart kö av småbarn!) 
Jag är såååå nervös inför Måndag,, tänk om ingen tycker sketchen är rolig, eller om jag glömmer allt och bara står där som värsta fånet!?.. Men förhoppningsvis kommer det gå galant! ;) Jag har i alla fall skaffat allt material nu! skydd.
Dessie var här förut, vi diskutera om sommmarjobbet, jag hoppas verkligen jag får det!! Jag tänker inte vara utan sommarjobb en sommar till! Hemskt kommer det bli! Men sedan tänker jag,-tänk om jag inte kan gå på arvikafetsivalen?- Men jag antar att det är sånt man får offra för pengar! jaja,, 
En väldigt glad nyhet är att min underbara far funderar på att köpa en systemkamera!! Fusaan vad glad jag blir!!,, då kan jag låna den tills jag kan köpa en egen! :D jippie ")
Har läst i ljudet av ditt hjärta nästan hela helgen,, den är inte lika bra skriven som ettan och tvåan,, men den är fortfarande superduper bra! Hahaha!!

Men nu ska jag kila,, hasta la vista! 
puss på er! ^^

RSS 2.0