Arvika Tea.

Lyckligaste stunden på dagen. Jag har Arvika Tea (aka piggelin tea) i väskan, går på höststigen mot huset efter att ha tjänat pengar och vet att sent i kväll när allt är klart, ska jag sätta på mig sockor, pyjamas, dricka tea och bara mysa framför TRUE BLOOD.! Förutom att denna stund på dagen vart jätte bra, så har dagen vart riktigt kass i andra aspekter! olyckligtvis. Natten var elak, sov, vakna, sov, vakna. Sådana nätter är lika givande som om man hade vore uppe hela istället. Skolan var inte mycket bättre den, spanska gick banne mig inte bra. Men den tänker jag inte tänka på mer!
......................................................................................................................................................................
Däremot ska jag upplysa er om gårdagens lycka! Mössan är beställd!! Vilken mössa? STUDENTMÖSSAN. fattar ni? Jag är så vuxen att jag blir rädd. Mössan kändes som själva studenten. Jag vill flytta hemifrån samtidigt som jag aldrig vill lämna mamma. Bekymmer. ;) hah.
......................................................................................................................................................................
Till helgen är det Mârten också. det ska bli en riktigt bra mârten i år! jag ska köpa sockor! För det har jag ju inga !!haha. Sedan blir det väl några kilo brända mandlar! Och för er som inte vet, så äter inte jag fisk. MEN, på marten köper jag honungsmarinerad lax. Det är fisk på rätt sätt det! Hehe
Nu ska jag dock bege mig i dusch och sendan mot TV rutan, för lite underhållning med bit i! <-- Finurligt!
Overandout-

Mitt rosiga rum.

Min dator vill inte samarbeta i kväll, så det får bli dessa bilder från världens finaste överraskningsrum!

Tillägnas er!

Mina föräldrar har joinat någon slags tävling tror jag? Har ni hört om den? "VEM BLIR KORAD TILL ÅRETS FÖRÄLDER"tävlingen.??!!!
Nu tänker inte jag gå in så närgående på Turkietresan eftersom jag inte har några bilder ännu (dem har min käre far smugglat med sig hem) Men åter till "tävlingen"
  • Min pappa tar med oss -tre barn- på utlandssemester. Vi har det skönt, solar, badar och allt är fantastiskt.
  • Min mamma och min underbaraplastpappa Mr.T har tapetserat, målat och inhandlat en massa fina grejer till  mitt rum medan jag är i Turkland!
Fatta vilken vecka! Inte speciellt mkt läxor att ta i tu med, sola, ledigt och bad. Och när man är som tröttast, på väg hem till underbara Sverige (jag är inte ironisk, Sverige är da shit efter en vecka av salmonellakyckling och klorvatten) Kommer hem, och mitt rum är vitt/grått, rosigt och tre små fina blomljusstakar- med vaniljljus- lyser upp hela min tillvaro! LYCKA!
Jag tror jag skiter i vad resten av världens föräldrar har bidragit med! Mina tre vann!!
Overandout-

Arvika>Göteborg>Turkiet

Nu är jag nervös, sitter varm och hlavfebrig på min säng. Vet inte vad jag ska ha för handväska, funderar på att köpa en i GBG. Pust! Men ack så glad, jag ska chilla en hel vecka i paradiset, om inte mitt plan störtar, fast då kanske jag ändå hamnar i paradiset? Jaja, nu ska vi inte prata sånt, för då kommer jag börja hyperventilera!
Men ni får ha det så gott, jag ska i alla fall ha det!
HAJHAJ!
Overandout-

Inte så episk dag.

En dag kvar och sedan ska jag ligga och sola för hela Arvikas vägnar. Men vad händer? Jag blir sjuk! Min hals är krasslig, mitt huvud sprängs och hostan håller mig vaken om natten. Men jag ska inte klaga mer om det nu, jag ska ju ta mig tusan åka utomlands!!!
Har i alla fall lämnat in min svenskuppsatts idag. Mycket skönt, vet dock inte hur bra den blev :S  Har även haft mina favoritämnen idag. Litteratur och Psykologi. Så himla rolig, det är ju alltid något som piggar upp dagen.
Nu ska ja försöka sova (ner till kylen och hostmedicinen?!!) och sedan far far away!!!
Overandout-

Fnitter!

FNITTER! Jag ligger och fnittrar och inser hur mycket jag älskar True blood. Vilken bra,, nej genial serie! Dock måste jag säga att jag är lite sur. Min bok kom inte idag. När ska den komma? Före Turkiet hoppas jag! Maaha!
...............................................................................................................................................................
Har varit en ganska rolig/bra dag idag. Börjar med att jag försover mig, men orka. Jag kom i tid tillslut ändå. Lektionerna flöt på som vanligt. Psykologin har blivit något av ett favorit ämne. Mycket intressant. ROLIGT.
Det hände en annan rolig sak idag. Som vanligt när ettorna får brist på aktivitet måste de förstöra. Ofta går detta ut över vår (KU3) anslagstavla. I dag var det uppsatt en bild på en kille i ettan, med telefonnummer och allt. Han hade ju antagligen inte satt upp den själv. Men vi KU3:are gjorde våran plikt! Vi tog ett ex, klottrade lite, kopierade lite och vips! MASSUPPLAGOR! Nu kan vi också sätt upp honom varje vecka! KUL eller?hahahahahaha.
Nu ska jag dock göra lite läxor,, haha skämtare där!
Överandout-

KONSPIRATION!

Pikkabo! Höst. Den absolut bästa årstiden! Jag önskar det kunde var höst varje dag för allt är så fint. Allt är rött, orange, gult, brunt och lite mossgrönt mitt i! VACKRA VACKRA HÖST!  Nog tjatat om hösten, svenskan är krånglig, den vill si g helt enkelt inte. Men jag ska klara det ändå, ska bara få lite inspiration (kanske från hösten?*) Aja, jag vart faktiskt lite besviken när jag kom hem idag. Ingen bok! Vad är detta för konspiration! Varför konspirerar skolan och bokus mot mig? Jag är trogen bokus människa(jag har t o m konverterat till bokuismen), och skolan flyter allmänt på! Men så helt plötsligt vill skolan ha bättre prestationer och tycker att jag ska lägga ner mina böcker ett tag. Så,, de ringer och konsulterar, kommer fram till att: De ska skicka iväg min bok "Dead in Dallas" jättesent, så jag istället får läsning måste plugga! LÖMSKA JÄKLAR!
Aja, det blir så ibland, jag hoppas boken kommer i morgon :) Har dock vart lite dum idag. Jag köpte mig faktiskt 1:a säsongen av TRUE BLOOD! Varför?? Jag ska ju spara till körkortet,, ooooohhh. men jag kunde inte låta bli.. Jag får väl skylla på total sinnesförvirring när pappa frågar hur det går med körkortet!
Overandout-

Tystnad, tystnad låt mig presentera.... MIN FRAMTIDA MAN!

Hiihiihihi!!! Vilken bra dag jag haft! Härlig har den vart!!!
Började med lite hederlig skola, som tack och lov slutade tidigt. Efter skolan gick jag och Sofia ner på stan och åt kladdkaka! Mycket god. Och trevligt var det ju också :) Fick reda på ett och annat, jag trodde rykten spred sig fort. Men detta var gammalt. Borde uppdatera mig oftare. ;) Efter fikan med Sofia gled jag vidare mot Bokia för att köpa en pennvässare. Och håll i hatten, det är den bästa pennvässare jag någonsin ägt. Jag vill nästan gråta över den! Efter mitt underbara köp, gick jag till Biblioteket, där jag satt från 13-17 och pluggade (klottrade ner mina böcker) Så vad kan jag säga om dagen?!, Slapp, läxorna är gjorda, tränat röven av mig, och en kantarellmacka till kvällsmat! PÄRRY is the word!"
.......................................................................................................................................................
Nu till dagens faktum, mannen ni ser på bilden är min framtida man! Jag vet att det kan komma lite plötsligt och att jag kanske behöver några blodtransfusioner då och då. Men vi älskar verkligen varandra. På något sätt kommer det att gå. Och det bästa är att han inte åldras! Han kommer förbli snygg för resten av sin existens!

Till dagens andra faktum! Även om jag föredrar att ha Jojo i skolan, kan hon vara till en fördel hemma och sjuk också. Fick nämligen ett sms idag. : "Kolla www.newmoonmovie.org"
Jag kan bara säga det att den HAR/ÄR på repeat. Så bra att jag vill GRÅTA!
http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&videoid=62784948

I'm gonna do bad things too you!

Lyssnar på True blood låtar, läser true blood, ser på true blood, funderar för andra gången i mitt liv på att konvertera till vampyrismen (endast om Bill Campton tar hand om mig) Oooh herregud vilken serie-på alla sätt-!!
Nu ska ju dock inte dagens inlägg handla om TRUE BLOOD"!
Idag har det vart skola, vi har haft statsvandring, Arvika är  -efter mkt noga eftertanke- en ganska fin och pittoresk liten håla! haha. Efter skolan -som slutade med vandringen, gick de flesta i klassen runt på stan. Det blev vitamin dryck, choklad och en parkbänk som slutdestination. Vi satt där i det SOLIGA vädret. Ganska länge faktiskt, tillslut var jag dock tvungen att dra mig, skulle ju hämta folkdräkten! haha Jag ser ut som en amisch människa! Ge mig en smörbylta och jag kärnar!
På väg hem från mormor släppte hon av mig i stads parken eftersom jag skulle möta Klara en timme senare. Jag satt därför helt fridfullt och tyst, läste min bok och njöt. När en gubbe kommer gåendes mot mig. Det först som slår mig är: "ONEJ, inte ett fyllo som kommer och ska va social!" Men icke som icke, det var inget fyllo! Det var värre! Ett Jehovasvittne!
-Tror du allt lidande är slut snart?  sa gubben och kollade in i solen (ganska dumt eftersom mamma säger att man kan bli blind!))
- ÖÖöööh? Nej det tror jag inte! Sa jag ganska lamt
- Herren som skapat solen (han fortsätter att stirra in i solen och peka) har sänt ett bud om att vi ska försöka få ett slut på lidandet!
Liksom NO SHIT CHERLOCK !! Vem i hela världen vill ha lidande? Masochister och sadister gills inte!.
Eftersom jag inte ville vara oartig tog jag emot bladet, som innehöll två väldigt glada människor på en äng, de hade plockat frukt och precis bakom dem stod två feta älgar.. MYCKET verklighetstroget!
Aja, tillslut träffade jag Klara. Vi åt pizza samt andra delikata födoämnen, gick till parken och pratade och hade det allmänt trevligt och bra. Det är bra att umgås med dem man inte alltid umgås med. variation gillar vi! Vi komn i alla fall på en massa saker med livet som var bra och dåliga. T ex att vi ska lägga upp ett träningsschema, nice!
Och att den perfekta killen ser ut olika i olika ögen.
Nu ska jag sova, ska ju vara hurtig i morgon.
Overandout-

Mittbenan ska förändra mitt liv!

Aahh, jag är så trött och sleten! Mitt huvud värker och svininfluensan tar över min kropp! Det är ju som Carl säger:
"Alla med svininfluensan kommer att dö!" Detta är ju sant, eftersom ingen kan leva för evigt. Där för kommer de med svininfluensan dö, kanske inte av det dock.
När man är så här trött som jag är nu, kan man ändå gotta sig i vissa saker som gör dagen till en bra dag!
  • Soligt och varmt
  • Fina höst färger -som jag älskar-
  • Vår "spexskylt" blev dretsnygg.
  • Jag var fint sminkad idag, enligt mig själv i alla fall.
  • True blood ikväll
  • True blood på bok, hela natten om jag så gärna vill.
  • Moulin Rouge kom på posten idag.
  • Tjänat pengar, på ett av de bästa och mest uppskattade jobb man kan tänka sig.
  • Inga läxor
  • Fixat spexkort dress!
Allt är bra idag, förutom att jag förmodligen har feber!
Jag har även en enormt fin mitt bena, jag är ganska nöjd med hårfärgen och kommer därför inte färga och slita ut det ytterligare. + att jag ska flugfiska till helgen :) Nice!!!
Overandout-

En mysig Johanna.

Idag har jag haft en mycket givande dag! Började med att jag hade sovmorgon till nio, vilket var behövande! Eftersom jag igår somna runt tolv,(en bra bok kan ibland bli farlig!) Efter tre lektioner hade vi i studentkommittén fotografering! Min prestation vart bra, men lite suddig. men det gör absolut ingenting, eftersom bilden i helhet vart så himla bra! Efter det åt jag, sedan gick jag ner på staden, fann mig en nya STOR almanacka och gick sedan vidare till bibblan där jag studerade som den flittiga lilla pluggis jag är! Slang för Svenska fick det bli! Spanskan har jag knappt tittat åt ännu. Efter ungefär två timmar på bibblan gick jag för min sista körlektion med ruddan (jag ska byta körskola!) Och för första gången i mitt liv skulle jag vilja påstå att jag körde bil! Det gick alltså bra! Eller bättre än vanligt i alla fall!  Vi får hoppas på kökort snart. :) Då ska jag köra Sverige runt med den goda själ som vågar låna ut sin bil till mig, -det kommer alltså inte bli värst långt-
Och till den mysiga delen av dagen. När jag kom hem, satte jag på mig sockor, basker och en riktigt tjock och gå tröja, bädda ner mig i s<offan med min bok (som dessvärre snart är slut) och bara läste. Mys nivå tvåtusen!
Sedan pausar jag lite med James Morrison emellanåt.
Vilken härlig dag säger jag bara!
Jag saknar faktiskt min toffla lite, men ytterst lite :) Vi kommer ses, det vet jag :D
Overandout-

Bilder från Spanienveckan!

Mongohåll, men det får gå!
Ett litet urval, det finns flera mkt bra bilder,, Jag får bara inte fram dem eftersom jag inte kommit underfund om hur man gör :P

Imogen Heap

Ligger ganska snart i sängen och ska ligga där tills jag runt två tiden ska skicka iväg min spanjor. Skönt och sorgligt på samma gång. Jag gillar blandade känslor, om de är bra vill säga!
Nu knäar jag framför sängen och lyssnar på Imogen Heap. Ett av de bättre band som jag gillar. De är de och Blue fondation. Jepp.
Veckan har vart bra, jag har börjat skriva dagbok igen. Jag har ju köpt en jättefin dagbok i Stockholm. Och så köpte jag ju "Dead until Dark" Av Charlaine Harris. Aka "True Blood" Och den är väldigt bra! Problemet är att jag läser en annan riktigt bra bok samtidigt. Egentligen läser (läste) jag ytterligare två till men eftersom det var någon månad sen som jag öppnade dem, räknar jag bort dem! Jag får helt enkelt ta upp dem ngn annan gång!
Den bok jag borde läsa är fylld med härlig bilteori. URK är allt jag yttrar mig om det!
Ps! Jag har köpt två filmer. En shopaholics bekännelser och Moulin Rouge.(andra gången gilt?)
Overandout-

Vilken vecka!

Nu är "spansk veckan" snart slut. Det har både vart roligt och tråkigt! Det har vart trevligt att ha Ivanna här, även om jag vid vissa tillfällen bara velat skicka hem henne. Men nu är veckan snart slut och jag ska börja med allt normalt igen! T ex alla läxor som måste göras! Det är visserligen tråkigt men mkt viktigt! Sedan har jag inte ens börjat med mitt projektarbete, eller mitt "mini projektarbete" Aaahh, vad jobbigt!!!! Nu ska jag dock göra mig i ordning för natten!
OBS! Idag fick mor och plastfar sin "julklapp" Tyvärr gick det inte att vänta på Emma och Andréa eftersom de tänkte beställa det själv.. De fick nämligen två biljetter till Eros Ramazzotti? (stavning) De blev väldigt glada och överraskade! MUY BIEN!!
Overandout-

HJÄLP!

Uppdaterade inte igår, för igår kom Ivanna. Min spanjorska utbytesstudent! HJÄLP! Jag kan ingen spanska längre. Jag är den uslaste spanska steg 5 människan som finns!
Nu ska jag packa ner min och Ivannas mat, för vi ska till Boda Borg idag. Och där snackar vi kommunikation på topp!
Åter igen HJÄLP!
Overandout-

RSS 2.0