God morgon allesammans!

Ja nu sitter jag här och försöker hitta om grannens brand i aftonbladet, men jag finner inget (tänkte mest om det fanns nått kort)

Igår ringde Kim (kusin) mitt inatten och undrade vart pappa var för det brann i hans grannes hus. Mamma som hade svarat kom straxt upp till oss och berättade att brors (grannen)  hus hade brunnit ner till grunden. Och att det var en liten risk att det kunde tända sig i de närmaste grannarnas hus också ( pappas och monikas)
Men i alla fall så hade de tänt eld på verandan och tagit sig så hela huset är borta, och grannens son hade just flyttat in i huset ( de hade bytt hem ) och fått in alla sin möbler och kort m.m. så nu är allt borta! alla kort på barnen ja allt ! det är så hemskt..
Över till de närmaste grannarna: pappas garage är svedd på hela sidan som står mot grannens hus, båten är smält och delar av bilden är bort smälta samt lamporna i bilen bort sprängda! 
Monikas hus fick sig också en omgång då altan fönstret inte klarade av värmen utan exploderade av hettan! Detta är ju också synd men det går i alla fall fort att bygga upp, medans grannens nerbrända hus tar en bra stund att bygga upp!

Nu måste jag sticka för vi ska åka och kolla på grannens hus,,

hej så länge,, blir säkert ett till inlägg lite senare! ^^

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0