Ett skrapsår, ett körkort och en cykel mindre.

Kan fortfarande inte inse att jag har ett körkort! Jag fattar inte att jag klarade det och jag försöker förstå att hon inte bara gav mig det, utan faktiskt tyckte att jag körde tillräckligt bra! Mycket svårt att förstå!
Den 23 juni var och kommer från och med nu vara min officiella "räkdag" En räkdag är då jag glider på en räkmacka och allt går bra! Och körkortsdagen var jävligt bra, trots att jag var trött, hade ont i magen för all spänning,, och just det ja, min cykel blev snodd :S Men inte ens det kunde förstöra dagen!! :D

Dagen till ära har jag inte kört en meter, detta p g a intaget av drycka som inte bör kombineras med körning! Men jag är inte bitter :P Jag har haft en jättebra dag, jag har badat, skrapat upp knät och haft en bra intervju med några supertrevliga britter. Om en timme väntar ännu en intervju, jag kommer vara mästare i detta snart :P

GO CRAZY!!

CD-skivor

Sitter hemma och kollar korttegen, Victoria och Daniel är fina! Jag har inget emot kungahuset! Jag gillar bröllop, och att kolla på det på TV. Titta faktiskt på Norskabröllopet också :P

Förutom att Viccan och Danne gift sig så har jag idag övningskört, det gick bra (förutom mina och Mr T's körkunskaper som krockar då han har rätt och jag fel) Dessutom har jag köpt två CD-skivor, båda Melissa Horn. Jag älskar att köpa CD-skivor! Kanske för att det händer väldigt sällan, jag köper oftast på iTunes! Ändring må jag säga, ändring ska det bli!!

GO CRAZY!!

Jajjamen !!

Sov över hos mormor inatt. Gick och la mig ganska tidigt, typ elva. Kollade första avsnittet på TRUE BLOOD season 3, typ dog för att jag tyckte det var så bra, sen somna jag! Vaknade fem för att mormor spolade vatten, mobilen började vibrera men jag kunde inte finna den, så jag var tvungen att ställa mig upp! Detta gjorde att mitt blod pumpade runt lite snabbare, vilket det gjorde att jag blev pigg! (Man ska inte vara pigg fem på morgonen när man har sommarlov!!!) Dock tog det inte allt för lång tid innan jag somnade om!

Efter ytterligare några timmars sömn ringer mommi och väcker mig, frågar om jag vill köra till Challa?! Visste säger jag, bra för övning! Samt att jag har ett klotterprojekt där!! (tydligen har en familj åkt på semester som bor i Challa,, så jag tänkte passa på!!!)

GO CRAZY!!


Brittttter is the shit (när de inte talar)

Nu har jag hundratusentals (3) familjer som står i min "match-list", jag orkar inte!! Jag vill bli till delad en nice familj som bara vill ha mig som en borttappad chinchilla på hal is! Alla borttappade chinchillor på hal is är extremt söta, snälla, välbetalda och åtråvärda i betraktarens ögon! Let me be the Chinchilla!

Okej de där meningarna var inte speciellt lågiska, men om ni läst min blogg så vet ni att det inte är så mycket lågiskt! Haha,, Jaja. Nu sitter jag hos mormor och kollar på "KP victorias bröllops tjottarejs" Det blir no ett jättefint bröllop hon sent kommer att glömma!!,, speciellt med alla fotografer som lika väl kunde ha klätt sig helt i dubbelhäftandetejp och sedan sprungit rakt in i henne. Det finns ingen bild där ingen av dem är med!! Aja, jag bryr mig inte så mycket i det hela, det är mormor som vill se! Jag vill se på TRUE BLOOD, men som sagt; det är mormors dator och den går jättesnabbt (NOT)

Angående titeln så ringde en från förmedlingen härom dagen; det låt ungefär så här ;Hi this is dkjfgjbgfbldfsbgiluhvasdknflsdfbgskdbgsildfhg!
Det var tre ord jag fattade ungefär! Hjälp mig när jag kommer dit! De kommer tro att jag är efterbliven...

På måndag ska jag på "jobbintervju" har nämligen fått mer jobb i sommar :D

GO CRAZY!!

Ska bli galen och klippa lugg!

Vaknade i morse och insåg att mitt hår inte duger till något! Det är fult, men istället för min första instint som sa "Klipp av allt och spara lite snelugg" så har jag bestämt mig (jag bestämmer mig aldrig, bara velar) för att klippa en lugg! En rak lugg.. Jag kommer säkert ångra det som tusan efteråt, men det är nog bättre än att jag gör något drastiskt, som att färga det knallrött eller bara klippa va mig allt (som tidigare skett)

Dessutom har min dag, förutom min hårkatastrof(?) vart ganska knäpp, alldeles för lång. Typ 27 timmar istället för 24!
Först låg jag vaken skit-länge igårnatt, när jag väl vakna var det till panik! Trodde jag missat en körlektion, men det hade jag inte! Däremot skulle jag till jobbet, vilket jag efter en macka och vatten drog till!
Efter jobbet (som varade i tre timmar) ringde jag mamma, hon och mormor skulle till Challa inom loppet av 15 minuter. Jag ville med, så det var bara att börja trampa om jag skulle hinna!
Kom hem --> Mormor kom samtidigt-->Min hals dog av uttmatning--> Vi åkte--> Köpte onödiga grejer--> Åkte hem
När jag kom hem upptäckte jag att Britterna inte skulle ringa (DAMN) Sedan var vi och handlade, lagade mat och åt mat!
PLÖTSLIGT! Nya Britter har kontaktat mig (orkar inte) så jag loggade in på Fejjan (inget händer, men dock så roligt) Nu ska jag sova för i morgon ska jag packa, köpa jeans, köra bil och plugga !

GO CRAZY!!

Kolla efter mig i morgon,,jag kommer ha vit hatt och klänning!!

Jag är nervös som få,, eller nja som de flesta kanske?! Dessutom lider jag av självförvållad huvudvärk (som jag struntar i, så den finns nästan inte), min rygg flagnar. OCH!! Jag är så glad att blir jag gladare spricker jag! Eller nej det gick att bli gladare,, lyssnar på Aerosmiths "Don´wanna miss a thing" så nu sitter jag och ryser ! Åååh herregud, imorgon smäller det!
Lycka blandat med sorg, den bästa känslan!


PS! Uppdatering om mitt au pair liv,, första familjen ville inte ha mig, men jag har pratat med två nya :D :D :D

Sjung om studentens lyckliga dag!!!

Jag kan inte fatta att jag tar studenten nästa vecka!! Jag började ettan och var världens mupp! Pratade inte med halva klassen, var små rädd för alla på skolan, stavade som en kratta! Slutade ettan, åkte till strömstad och gjorde grejer jag aldrig skulle gjort annars t ex hoppas från en 14 meters klippa!!!

Började tvåan, hade förutfattade meningar om alla i nya klassen (jävla blondiner), åkte till spanien med blondinera och började tycka om blondinerna, blev kompis med alla i klassen och gjorde en massa roliga skumma grejer med dem! Slutade tvåan, partade för hårt, jobbade hårdare och köpte ny hund!

Började trean, slappade med projekterbetet och alla andra läxor, panik gjorde dem dagen före, partade i stort sett varje helg sedan november, (blev mer paranoid och mytomanisk än någonsin), fortsatte att stava som en kratta, ordnade allt med au pair grejerna, insåg att jag har de bästa vänner någonsin, köpte balklänning, drog till Paris med polarna (drack för mycket vin), gick på studentfester, klädde ut mig och gjorde galna grejer för KLASSKAMPEN, pluggade teori, fick nya vänner, insåg att jag inte pratade värmländska!!

Och sedan någon gång under vecka 23 tar jag studenten, från det bästa programmet valbart och med de bästa vännerna man kan tänka sig!!
Så sjung nu om studentens lyckliga dag!!!!!!

Sedan drar jag till England och förhoppningsvis får jag med mig Anna Vaniljelängen :D

Overandout-

Jag tar student, äger och är äldre!! Men du tar mig fortfarande i crocket!

Idag har jag varit med Anna Vaniljelängen i Karlstad! Jag köpte balskor och en massa annat jag inte behövde! På vägen dit pluggade jag teori och förklarade varje vägmärke jag såg, på vägen hem sjöng jag "Studentsången" med egen stämma (ungefär som min version av änglamark) Men ack så trevligt, imorgon fortsätter trevligheterna och jag hoppas de varar för evigt!!!

Angående dagens rubrik så handlar den om min lillebror, han är nog världsbäst i Crocket!!!


Dagens citat: " Carl Von Liliebäck, blötast i stan"

Sagt av klassen(?) om Carl då vi skulle ha klasskamps grejs! Hahaha!!! :D


Overandout-

Rödbrända ben från Nangiala!

Idag har vi (klassen) varit i Nangiala (hos Hans) och ätit pizza, givetvis hembakt!! Det finns inget mysigare hus eller vackrare trädgård på hela planeten! Det är så vacker att man tror att man befinner sig i Nangiala!

Vi började dagen med att ha "badtema" vi hade alltså badkläder, låg och solade samt valkade/flötade oss på skolgården! Fett mä nääs! Sedan drog vi till Hasses pizza house för att flöta oss lite mera (vid det här laget har vi redan analyserat våra "kurvor" x-antal ggr)! Jag som har fått allt om bakfoten, jag har det mesta bakom fötterna (haha), fick för mig att jag kunde finna till Hans! Vi kör i vilket fall som mot Hans, och jag är hitills en ganska bra guide! Sedan kommer vi till bergochdalbanan av backar, vilket jag inleder min jakt på Hans hus, genom att i varje uppförsbacka hojtta till att han bor där!!,, Men tillslut fann vi dock rätt. Och så började frosseriet av pizza, ciderkaraktärsdryck, glass, frukt och jordgubbar! i pauserna lapade vi sol, vilket tar mig till dagens slutsats!!!

Johanna + Guidening + Pizza + Sol = Extremt röd och fräknig + Mer vilsen än vad jag vanligtvis är = NICE!!

Overandout-

RSS 2.0