Sola, plugga, steppa och gossip girl.

Nu ska jag ut och sola trots att jag redan ser ut som en kräfta. Jobbar på brännan liksom. :P hehe. Samtidigt som jag jobbar på brännan ska jag plugga filosofi ?! Jag förstår orden i boken men inte helheten. Detta är fruktansvärt frustrerande då jag har provet på tisdag. Men jag ska inte plugga hela dagen, i kväll ska jag på body step. nice. Efter det ska jag cykla som en idiot hem och se på gossip girl.

Matlista och en diet som jag inte går efter.

Sitter vid köksbordet käkar äpplen och skriver matlista. Min diet (lchf) funkar lika bra som vanligt. Igår var jag på Donken + att jag, under discot sneaka choklad och sockerdricka! NEJ NEJ NEJ! Aja jag tar nya tag, idag ska nog Lotta komma hit och vi ska skriva vita papper?! Mohahah. Och så ska vi sola. men först ska jag gå och försöka handla. Fan ta kortet om det inte funkar. då ska jag bryta det i bitar.

I morgon ska jag till HÄLSOKOMPANIET :) Yheey! :D

Klara kom hit och deppa med mig.

Seriöst jag sitter och torrgrinar för mig själv! Har precis haft Geografiprov (visst det är inte därför jag grinar men) det gick nog ganska bra. Det är det efter som jag grinar över. Jag skulle handla på vägen hem, och jag gick in på coop och handla alla fördömda varor och ställer mig sen i kassan. Och vad tror ni händer?! Kortfan funkar inte, och en Hans (lärare) står bakom mig och frågar om jag vill ha hjälp. Jag skyller på kortet och går iväg för att ställa tillbaka allt. Och jag skäms gudarna ska veta vad jag skäms! Jag tycker sånt är jätte lett. Och nu sitter jag hemma vid köksbordet, skäms, tycker synd om mig själv och har precis pratat med mamma som jag saknar så in i bomben. Fan vad jag avskyr det här!!! + att jag fått papper om sommarjobbet (pensionärspassare) och jag kan inte tyda något? Det är som tungotal i text, OFÖRSTÅELIGT . satan

Nu till det positiva, det ska bli sol i morgon. Mamma tror min pengar kommer då, Lotta kommer förmodligen hit och kanske Klara när jag väl frågat? Fast jag bor på ett berg, och hit orkar ingen klättra.

Jag har dessutom, förutom inga pengar ett annat dilemma; Filosofin, Frisör, Film.

Somnade aldrig riktigt och det sonar jag för nu.

Jag ville inte att mor, mupp och momo skulle åka. Nu måste jag vara duktig och göra allt hemma. Sedan är jag den typ av människa, som ibland efter en jobbig dag bara vill gråta och få pepptalk av min underbara mor. Och nu måste jag vara fejkglad i en hel jäkla vecka!!! NEJ NEJ NEJ NEJ! I alla fall så kunde jag inte somna i går kväll, och helt plötsligt - i min dvala av oro då de snart skulle åka- "vaknade" jag av att jag hörde de stänga dörren. Därefter hur bilen lämnade uppfarten. USCH! Dom ligger säkert på någon strand och har det skönt nu. Lyckosar! Ja,ja snart ska jag också utomlands?! Saknar dem redan. TÖNT, stolt tönt.

Jag vet, för jag har upplevt den.

Jag vill ha sommar, sol och värme. Jag är en regnmänniska. Jag gillar det gråa, tyst smattrande regnet mot glasrutan, den vinande vinden i träden. Men t o m jag blir mättad. Jag är ett glas vatten som man häller en massa socker i. Tillslut klara inte vattnet att ta vara på mer socker och då lägger det sig på botten. Jag är mättad på regn, det är nog nu.

 För nu vill jag ha sol, jag vill ha fräknar som ligger tätt i ansiktet, ett leende som matchar den fina sommarklänningen, mjukglassen som smälter och rinner ner på handen. Jag vill ha en vid kjol som fladdrar när jag barnsligt snurrar runt. Jag vill verkligen känna smaken av jordgubbar i munnen, ligga i badenbaden stolen ute hos mormor, sova i sommarstugen med kompisar och springa ner till sjön och svalka mig när solen gassat för hårt mot min vinterbleka hud. Jag vill ha en riktigt, härlig och underbar svensk sommar! Inget är bättre en den svenska sommaren. Och jag vill ha den nu.

Så nu är det bara att vänta, snart ska regnet ta slut, sommaren börja och livet skina av solen från 
EN RIKTIG SVENSK SOMMAR!




livet leker.

VÅRKÄNSLOR




Min grannkatt är söt. Han heter casper.





Almost done.

Snart klar med den jävla uppsatsen, och bra blev den inte heller! men, men jag får väl träna i morgon. Jag och mamma ska ut och gå sedan, gött med det väder vi har nu också :D  Fast i morgon skulle det tydligen regna :(    Blää! Det ät bara gött om det regnar på natten.

Jag kan bli så fruktansvärt blyg så det inte är sant. Speciellt när det kommer till nya människor och till att fråga saker. Men i dag har jag trotsat blygheten! Och nu är trean räddad :)
Plus att jag ringde en som ska vara DJ på vårt barndisco till fredagen, han svara dock inte. Men jag ringde :)




Om jag skriver i racing fart!

Om jag skriver i racing fart (filosofin) kan jag hinna med att dra till HÄLSOKOMPANIET. Jag vill verkligen, men samtidigt vill jag gärna ha ett skapligt betyg i filosofin. Aja det spörs?! 

Idag har det vart både en bra och dålig dag. Jag har gjort grejer jag aldrig vågat förut. T ex ta en spruta utan att hyperventilera innan. Yheey me! Och så har en del komplikationer uppstått. T ex att jag inte har gjort läxor och att jag förmodligen failar matten. Men en av de roligaste sakerna med i dag är att jag kommer få VG på spanskan :) JAJAJAJA!

Och nu till dagens gulligaste gest! På svenskan sa Hans (vår lärare) att Q2 :orna kunde stanna kvar efter lektionen. När lektionen tog slut började Hans med att berätta att Q3 alltid åker ut till Hans och bakar pizza i hans trädgård (han har en ugn där) och de undrade om ville bli med :)       så nu ska vi kanske ut till  Hans nästa torsdag och baka pizza. Guuuud vad roligt! Jag är faktiskt förväntansfull :D

Nu ska jag superplugga och förhoppningsvis dra till HÄLSOKOMPANIET.

NEJ!

Jag har syndat som en idiot i helgen! Det började med Sofias fest och fortsatte i går med ben and jerrys och strewberry white choclate glass. ONEJ vad dum jag är! Men jag tar nya tag. I dag skulle jag egentligen ha tränat, men det går inte för ens i morgon :(  Någon som vill ta något pass med mig i morgon :)

Bra helg utan pluggmotivation!

I helgen har jag vart hos Sofia på 18 års födelsedagsfest. Och om man summerar festen kan man bar säga Roligt, trevligt, och Sofia kan antagligen öppna en porrshop inom en snar framtid xD hahah Nej men det var trevligt sällskap och god mat! :)

Igår var jag med Isabella hela dagen, kom till henne runt nio då hon sagt att jag skulle komma och trots alla odds var det jag som var klar först! Vi kolla på jössefröjda, Jojo vann inte så det var ju synd men, men.. Efter jössefröjda åkte jag hem och käka, sen kolla jag och Isabella på fotboll. Sedan var det hennes tur att äta, på Donken! Oturligt nog spillde jag ut halva Isabellas ramlösa. :S Efter mat och tonvis av bubbelvatten, små partayade vi lite. Och jag måste säga det att, när man står utanför Timmy´s då är det illa! Det är så otroligt patetiskt! Antingen är man fjortis eller så går man på taserud (inge illa menat) men det är de som är där!

Nu tittade jag ut och det regnar, lovely! 
De blir bara bättre och bättre!

Det fixade sig!

Det fixade sig med skjutsen, och det är ju tur det. Jag sa ju att det skulle fixa sig (trodde dock inte direkt på det)

Jag har i alla fall vart ute hos mormor nu, och nu sitter jag hos pappa. Mitt febrilt sökande efter jössefröjdablanketter är över, och i morgon ska jag till arvikanyheter med min fångst! :D Yheey! Jag och Isabella ska dit och kolla, och sedan tänker jag tvinga henne att baka cupcakes med mig :) Mohahah Evilplan!

Hur?

Jag vette fan hur jag ska ta mig ut till Sofia i morgon?! Varför måste människan bo i Challa.. Aja, på nått sätt ska jag ta mig dit! Det är väll typ 5 mil? Jag kanske kan börja cykla någon gång runt 11.00 och börja cykla hem igen runt 10.00! Hmm en plan i min smak! Massor av motion ?! ;P Haha

Men i vilket fall som helst hoppas jag det ordnar sig! för jag vill verkligen dit :)

Jäklans PC

Datorer av typen PC, går mig på nerverna. De gör att mina, redan så dåliga skills i svenska försämras! Vanligtvis sitter jag på min macintosh, men nu sitter jag på en av skolan (supersnabba) datorer. Och vanligtvis påpekar den (maccen) om jag skriver fel, men inte de valiga PC skitarna,, o nej!  JÄKLA PC! Mac ska det va! :D

Just nu har jag hicka.

Jag hade egentligen inte tänkt skriva något (mest p g a att jag är lat) Men så fick jag hicka och bestämde mig för att skriva ett inlägg ändå! ((detta är dock inte sammanhängande på något vis))

Idag har jag ätit äcklig vegomat från skolköket,, haha didn´t see that coming!  Okej det var inte svin äckligt, för om det vore det skulle jag kunnat nämnt det under filosofin, då vi snacka vad som var äckligt, absurt och ånger blablabla... Det var i alla fall en ganska intressant lektion. Vi fick fika och vår lärare gick igenom vad vår uppsatts skulle innehålla?! 
Typ vad som är meningen med livet , och det är där mina tankar ligger just nu. För, jag och mor min var ute och gick med hundarna och jag tjatade som vanligt om mitt miserabla liv, Jag är fet, har ingen katt, mitt rum är stökigt/litet, skolan suger/gåt dåligt, jag är stressad, ingen vill vara med mig, jag är för osocial  etc. etc, MEN så kommer vi till den punkt som hela mitt liv/existens går ut på (det var vad jag kom framtill idag vilket fall) ATT FÅ EN POJKVÄN. Jag tror seriöst att mitt liv kommer bli fulländat direkt det sker, Då invänder såklart mamma med något i stil med : "Jaha, men tänk om han är ful, elak, stelopererad och luktar konstigt!" Nu tar mamma givetvis allt hemskt hon kan komma på, och när jag tänker efter så vill jag inte ha vem som helst heller! Jag vill ha någon som passar mig perfekt, som är fin i mina ögon. Synd att han inte bor här dock ((FORKS)) Skämt och sido så hände det en rolig grej på filosofin idag. Vi prata om feminismen och Carl börjar babbla om att han var tvungen att styra upp bland oss flickor,, eller något i den stilen. Men så säger han; " Jag kan ju inte ha det så här, Jag är ju den enda mannen här inne!"  Det roliga med detta var att Keeron (läraren) stod precis bakom, precis som om han inte vore man :D hahahaha

Neh nu ska jag återgå till min bok och sedan sova! Nattinatii


P.S.   Detta är en gåta! 

Ser man dåligt när man mitt på ljusa dagen, försöker gå in i andra som, de i sin tur försöker ställa tillbaka böcker i hyllan. Eller är man bara stöddig, egoistisk och lite av en meanmachine/Mopps som ignorerar det självklara? DET ÄR FRÅGAN!

Vilka möjligheter!

Insåg för ungefär en halvtimme sen att jag fyller 18 om mindre än en månad! Och plötsligt såg jag alla underbara möjligheter med detta.; Bryggan, Tiki, Öl, Cider, Bara jag bestämmer(när jag inte är hemma), Jag får skriva på allt utan att mor eller far måste kolla först, Cigg/Snus (om jag så skulle vilja? Antagligen inte) Fy farao, vad gött det ska bli! 
1818181818181818181818181818181818181818181818181818181818181818181818181818181818181818181818
Jippie!

Jag och min älskade mor var på ICA idag också, och jag insåg att jag vill färga håret (mor säger att jag ska vänta) Dett agör även mitt förstånd eftersom jag inte vill bli flintis i förtid, men mina ögon vill ha något annat! EN NY HÅRFÄRG! :D
Jag har även en plan som kommer att överraska, jag ska prata med pappa om den i helgen, Och kanske, kanske kommer ni finna mig på ett oväntat ställe om två veckor? MOHAHAHAHA! 
Jag är knepig, men på ett bra sätt. Jag har planer många, både bra och dåliga men den här planen är bra! :D

Det är gött att Sofia har kommit hem från Grekland igen! Nu finns det ännu en till man kan skratta ondskefullt med. Synd att hon missa vårt vackra väder här i Arvika! Hela 35 grader (30 på natten).. nice. 
Fick MVG på kommunikationen, jag vart verkligen skeeta nöjd! Men det hade ärlig talat inte spelat någon roll om det gått dåligt! För jag har aldrig hållit ett så bra tal till någon någonsin. NÖJD!! 

Nu sitter tyvärr min rara"lille"bror och vill åt min dator, (hans grafikort är trasigt?) Aja, nu ska jag läsa lite (Geografi, Twilight eller Stolthet och fördom) Och sedan sussa i sömn!

Pöss på'er



   Jag glider för tillfället (inkluderar inte skolan!)

Ny header :D

Helgen har vart som de flesta brukar vara. Jag planerar in att jag ska göra läxor, va social och sova mycket, men så gör jag allt annat. Jag har i och försäg vart social. Men varken läxor är gjorda eller sömn har jag fått. Matten känns skeeta jobbig, MEN jag ska klara det här provet! Sedan ska jag räkna hela j***a sommarn!

Jag har fått värsta rycket i helgen, känns som jag måste hitta den perfekta balklänningen, NU! Jag satt typ i två timmar igår och försökte hitta någon snygg modell, men nja. Det fanns inte mycket som lockade! 

Helt allmänt funderar jag på jäkligt mycket just nu. Sommarjobbet, skolan, balkänning, vad jag vill bli, ny hårfärg? m.m. Jag har också bestämt mig för att, när sommaren är slut SKA jag kunna hjula. Jag är en av de få som inte kan det tror jag :P Haha. men som sagt så ska jag lära mig. :D



PS. Min nya header blev nice, jag får säga så för jag gillar den verkligen. :D

Boot Camp och orientering..

Jag har "sovit", vandrat och gnällt mig igenom orientering och friluftsdagen vi haft ons-tors! Det var ganska kallt, långt att gå, tält som krånglar och dessutom läckte in. MEN, jag hade kul och motion har jag fått så de räcker och blir över. Vi gjorde tacos på kvällen och grilla marsmellows (kan inte stava och bryr mig inte) 

 

Dock har min vecka varit hektiskt!

 

Måndag : Går upp fyra för att åka till Stockholm med skolan. Väl där har vi typ ingen paus för ens vi ska gå rundturer överallt och se på opera.

 

Tisdag: Det fortsätter med rundturer och någon galen kille från Monaco målade av mig och Emma på morgonen, (han påstod att han inte var ute efter något?!) Sedan hade vi välförtjänt SHOPPING! Gött  Lite mer rundturer och sedan hem! 

HEM LJUVA HEM!!!

 

Onsdag: Går upp och går till skolan ---> Idrottarna går nakna, dissar de tre sista timmarna och åker hem och packar inför Camp och orienteringen, Mitt uppe i min packning ringer Erik. Vi bestämmer oss för att åka ut och gömma vår tyngsta packning i skogen. NICE! Sedan åker Erik och hämtar Karin. Erika, Karin och Dässi kommer hem till mig och vi går till mötesplatsen för all ondska. ((VANDRINGSLEDEN!!))

 

NATT TILL TORSDAG: Kallt, det regnar in, alla killar på skolan berättar om deras sexerfarenheter ((antagligen tagna ur någon P - rulle från tidigt 90 tal)) 

 

Torsdag: Vaknar och käkar frukost (syndat som helskotta med dieten), packar ihop tältet som vi nu måste bära hem, de börjar regna igen. Efter fem kilometer med ett fett tält som skaver i mina handflator eller tynger Emmas mage, kommer vi fram till Orienteringen. Sedan börjar två timmars färd genom skogen. Som tur var förföljde vi teknikarna som faktiskt kunde orientera (tyvärr räknar jag inte med mig, Dässi och Emma till denna lilla skara) Och TILLSLUT kommer vi i mål. Och nu har jag duschat, ätit, sovit och tittat på TV, precis som jag villl ha mitt liv!

 

MOhahahahahahahahahahahahahah ! Orientering är för människor med lokalsinne och inte två vänsterfötter.

 

 

 

Som tur var ägde vårt lag hårt!

 


Skriver.

Jag håller på att skriva, antingen blir den för kort för att kallas bok, så då blir det en novell. Men jag skriver i alla fall något i den stilen. Jag har i alla fall döpt den, den heter DEN FALLNE. Jag gillar inledningen :)

Idag har det vart bra...? Spanska gick väl, jag ska inte säga något egentligen för då blir det alltid tvärs om! Så jag säger bara att jag hoppas det går bra. :)   
Jag längtar något enormt efter helgen. Jag vill bara slappa, kanske ta en promenad med Lotta och Isabella om jag får bli med. Och se på Twilight (repeat) Aja ska slappa, ock så ska jag ut till rackenstugan på fredag! Och då ska jag och Lotta bada. Buffr ;S  Kallt, men det kommer bilder ((antagligen när jag buttar i Lotta, men bilder blir det))

Nu ska jag faktiskt ta och lägga mig för jag är superdupertrött!!! 

PS! Jag är snart klar med Religionen.  Awesome!



Och juste ja, jag blåste såpbubblor idag :) Gullit.

Vad jag gjorde på foto lektionen.

   Fatta vad übersnügg den är!

Jädrans läxor och huvud.

Jag har ont i huvudet så det sjunger om det, och läxorna JA det ska jag inte ens nämna, för då spricker väll huvudet! Nej usch jag orkar inte!. Men det ska bli kul till helgen -något att se fram till- för då ska jag till rackenstugan och "campa" Och då ska jag inte tänka på en enda läxa. Sådeså!!!!

Dagenshändelse: Vi skulle se på en teater för filosofin och i och med att vi såg på teatern missade vi våran lunch. Då hade våran lärare bett vår spanska lärare om att vi skulle få en kort lunch -den gick då över lite på hennes timme- det var okej. Men när vi skulle gå och fråga om det var okej vart hon jättesur och sa att vi fick skylla oss själva, sedan slog hon igen dörren rakt framför näsan på oss. MEN HALLÅ? SKA INTE VI FÅ NÅGON LUNCH ELLER? 

Nej fyfasen för sura människor och läxor!

Talet vart bra!!

Är i skolan och precis slutat kommunikationen. Talet gick jätte bra enligt mig! Visst det var lite stakigt, gick lite för snabbt på sina ställen, men ack vad nöjd jag är :)

Och Sofie, de har mailat mig från ridskolan, de har vuxen lektioner !! :D YEEH .

Jag stressar tills jag blir sjuk.

Jag stressar och stressar, läxor, övningskörning, pengar, dumtförbanathår och mycket, mycket mer......

Jag var ute hos Jojo i hennes sommarstuga över natten (Jojo, Anna, Julia, Karin och Jag) Det var jätte mysigt. Och vilket läge på sommarstuga! Ville bara flytta in när jag såg den ;P Haha. Vi grilla, spela spel, kolla twilight -vilken jag har införskaffat idag-, tände eld på gräsmattan och planerade den jävla campingturen -som vi vilket fall ska ha matförgiftning vid- m.m. Det var i alla fall väldigt trevligt. Kände mig dock lite sneakysneaky när vi ditcha dem tillsammans med all disk :S  Men jag har planerat att det kommer jag gottgöra under campingturen.   ((jag ska lägga upp bilder senare))

Efter att jag kom hem från Jojo, var vi ut till mormor på söndagsmiddag. GÖTT! Efter det åkte vi (bror, jag och mormor) till Allas vår underbara Challa för att shoppa. Jag köpte en scarf och TWILIGHT!! MOhahahahahah,, ni kan ju gissa vad jag ska se på när jag går och lägger mig! :)

Aja, nu ska jag -istället för läxor- se på One Tree Hill.  NICE!


I've nerver wanted a film soo mutch in my life.!

SJUK!

Efter att jag kom hem från Lotta igår (movienight) mådde jag så himla dåligt att jag trodde att jag skulle svimma. Det gjorde ont i magen, huvudet, ryggen, ja i hela kroppen faktiskt! Så mådde jag super illa på toppen av allt! näh fy farao! Det började kännas bättre förut men nu mår jag sämre igen! Så jag blir nog tvungen att lägga mig tidigt med en tablett eller två :( 

RSS 2.0