Gaaw! stress.

07.00 - 14.30      jobba
14.30 - 15.00      hämtar biljett
15.00 - 15.35      övningskör
15.40 - 16.00      handlar sallad för resan
16.00 - 16.15      duschar 
16.30 - 17.00      packar och äter
17.00 - 17.40      slappar och kollar NCIS


Stress. Jag avskyr stress. Men nu tar jag det i alla fall lugnt. Jag kommer dock stressa upp mig när jag väl är på tåget. Jag ser det redan framför mig, Kollar biljetterna varannan minut, larmar klockan så jag inte somnar ifrån nästa perrong (byter 2ggr)  

aja, jag är på G i alla fall. Det här ska bli KUL!!! shoppa, shoppa, shoppa, shoppa, shoppa!!


Overandout-

14.00 - 21.00

Jag är vrålhungrig! Men om jag äter nu så kommer jag ALDRIG hålla ut tills nio ikväll. Kanske ska äta halv matlådan? Funderar, funderar!

Overandout-

Det är mitt fel.

Jag kan inte prata med vissa personer längre utan att bli dämpad och ledsen. Och jag ska inte klaga på dem, för det är mig det är fel på! Jag blir så avundsjuk när jag kollar facebook. Ser vad alla gör tillsammans medan jag sitter på jobbet. Eller i värsta fall, inte sitter på jobbet. Jaja, man ska inte haka upp sig och tycka synd om sig själv. Det säger mamma.
 - Jag saknar henne - 

Det ska i alla fall bli så jäkla gött att få åka till Göteborg nu!! Shoppa shoppa shoppa shoppa shoppa shoppa!!!! 
Plus att det är rea :D

Jag är så GLAD!!!

Det är inte ens mitt körkort, men jag är så glad för Isabellas skull. Jag såg det för typ en kvart sen på facebook, ringde direkt till Isabella och har nu suttit och tänkt på det KONSTANT!!  

GLAD FÖR DIN SKULL!!!

Grattis, ingen förtjänar det bättre!

Jag har en idé Anna! och du ingår i den!

Dagen har varit relativt händelserik. Vaknade runt 11.00, käkade lite frukost och åkte sedan ner med min far för att fixa allt som har med resan att göra. När det var fixat åkte vi vidare för att plocka upp min cykel, som jag mer en frivilligt dumpade vid jobbet. Mest p g a att pappa kom med bilen, där jag stod i detta eviga regn. När vi hämtat cykeln åkte vi vidare mot Lidl och sen hem.
Jag gjorde lite lunch och stack sen till Klara. Vi tog en promenad till staden, fixade min mobil (den är lika bra som en sten) jag fick låna en som var ännu sämre än min egen, men den får duga tills vidare. Sedan fikade vi lite på Anna´s cafébar. De har faktiskt -jag trodde inte det var möjligt- godare Cafe mocca än Sunday. Vi satt där tills servitrisen började plocka ihop för kvällen. Vi traskade vidare till biblan och inväntade Anders.
När vi gick hem bestämde vi oss för att hyra film, det blev Marley and Me. Jag skrattade och grina. Tårarna rann och rann. Jag har nog inte gråtit så mycket till en film sedan jag såg Molin Rouge för första gången. Men skratt, ja skratt bjöd den på!
Ett tips, HYR DEN!!!

Nu har jag dock kommit hem från Klara, klockan är 23.13 och jag ska snart gå och lägga mig och lyssna på Twilight (ljudbok på engelska) Jippie.



Till dagen rubrik! Jag har en idé om projektarbete Anna, och du ingår i den. Om du vill! Jag ska berätta den för dig. Men annars gör jag den nog själv :) 

LUDOVICO EINAUDI

Måste nämna att mitt beroende för ITunes store har lett till att jag köpt albumet Divenire av Ludovico Einaudi. Så jädrans bra, Seriöst det bästa som går att lyssna på, är ett riktigt bra pianospel!

Svarta, långa och extremt förförande fransar!

Jag var så morgonpigg i morse att jag nästan njöt av det.! Gick upp 05.30 och stekte bacon och omelett, drack lite vatten och klädde på mig kläder. Sedan eftersom jag hade så gott om tid över kladdade jag lite mascara på mina fransar, i hopp om att någon skulle lägga märke till mig.
Och självklart lade någon märke till mig! Mina gubbar och tanter!. Vilket påminner mig om de två komplimanger jag fick i dag."Du har nya strumpor!,Jag gillar dem" och "Du är fin i flätor" Gulligt av dem att lägga märke till mig. Men jag hade inte ens nya strumpor. ;P Haha. Jag har haft dem flera ggr (har dem i dubbletter) och först nu fick jag komplimang för dem :)

För övrigt har dagen flutit på bra. Jobb, Riskettan, Hem . ja det var väl typ dagen. På kvällen kom min morbror och hans tjej. Och som vanligt drar han de torraste skämt man möjligen kan tänka sig. Vilket är ganska roligt. Vi grilla, åt och skvallrade om alla människor som jag inte alls har någon pejling på vilka de är (40+) men trevligt var det. Skulle egentligen vart på tjejkväll hos memlan, dock var jag för trött för att ens orka vara social gentemot andra en min egen familj. 

Dagens utlästa bok: Sagan om Isfolket 3 "Avgrunden"   ((Jag har typ alla böcker förutom 4:e?! och det är typ 60? hmm..! inköp! ska dock införskaffa Twilight på ljudbok först!!! wiiiiiiiii.))





" Nu har jag klätt dig"

"Min dam" på jobbet är så söt. Varje gång jag är inne hos henne eller möter henne i matsalen så kommer hon fram till mig, slätar ut tröjkanten och säger "Nu har jag klätt dig". Gullig tant.
Jag ska själv snart klä mig, i hösten mode. Den 31 juli åker jag till Göteborg för en välförtjänt shoppingtripp! Det ska bli så himla gött att få spendera pengar på något skoj, ska dock försöka att inte handla först bästa, utan tänka igenom kläder, accessoarer och skor först  innan jag langar fram mitt VISA :P ((lycka till*?))

Nu ska jag dock dra mig mot sängen och min nya skiva med Ludvico Einaudi. Pianoguden :P haha


Natti, natti.

Livet är fint.

Det regnar ute. Det har regnat ute ett bra tag nu, alldeles för länge enligt mig. Men hur som helst så är livet fint. Jag gillar att höra regnet smattra mot fönstret om kvällen och glädjs då på ett sätt åt regnet. Och under dagen då jag skulle vilja bada och sola, så jobbar jag och då det ändå regnar, spelar det ju ingen roll!

Jag börjar bli orolig inför projektarbetet. Vad ska jag göra? Jag har en idé, men vet inte om den är nog bra för att genomföra. Eller om jag klarar det ensam? hmm.. Tänker så det knakar!! .

Med allt slit inom jobbet har det entligen gett resultat! Jag ska iväg till Andréa i Göteborg och shoppa, shoppa och shoppa.!! Jag är så glad över det faktum att pengarna kommer rinna ur händerana som sand, att jag bara vill tjuta av glädje.
Nu ska jag dock återgå till jobbet, (som faktiskt är lugnt idag) och sedan ska jag sätta på mig min regnkappa(som jag inte har med mig hit) och cykla hela vägen hem till mitt hem på kullen! :D


Ha en bra dag. Och kom ihåg!,, LIVET ÄR FINT!




Dagens citat: " Det är bra så länge det inte är dåligt"
Sagt av en av mina damer ¨på jobbet.

TURKIET

Igår beställde vi resan!!! Den 20 september drar jag, pappa, Moa och Robert till Turkiet. Fy fasen vad nice det kommer bli. I en vecka ska vi chilla och bli bruna. :D Jag vet dock inte om jag får ledigt från skolan, om spanjoren kommer då, eller om jag missar projektarbetet mötet. Men jag hoppas på det bästa! För jag tänker i vilket fall bli mkt brun :D

Går dagen: I går hade vi gamlaklassen klassträff. Det var roligt tills Polisen kom, det var roligt efter också, men de drog ner tempot radikalt! De har verkligen inget bättre för sig än att åka till strandparken. Dryga människor. Aja, dagen gick kanske inte riktigt som planerat och det gick inte riktigt lika bra för alla men det kommer nya dagar!



" BLODPROVET"

VUXENPOÄNG!!!! Ja åter har man införskaffat sig vuxenpoäng, denna gång genom att ta ett blodprov. ((Jag var helt själv, berättade inte om min fobi för sprutor och grina inte. Jag ser det som en bragd!))haha. Direkt efter jobbet var det övningskörning. Jag svär jag blir sämre! Efter körlektionen var jag tvungen att sova en stund, innan jag skulle gå och träna (afropower) Träningen började 17.30 jag vakna 17.20. Jag fick panik och sprang runt som en idiot och leta kläder. Jag insåg dock att det inte fanns en chans att hitta dem och hinna i tid så det blev inget idag.

Sedan satt jag framför TV´n, såg Harry Potter and the halfblood prince trailern och insåg att jag var tvungen att se den, så pappa och jag gick och såg den. Men Jag och Isabella tänkte gå och se den, så jag tar mer en gärna en sväng till och ser den. Så bra var den!!

Nu ska jag se lite NCIS(igen) och sedan sova. 

Nattinatti

Röda kinder.

tihhi. I dag har kinderna hettat till och fått färg ;) Vi råkade gå in i varandra när jag skulle till jobbet, jag skulle dit och han hem. När jag precis vände mig om för att slinka in kollade jag bak, vilket han också gjorde :P haha.
Har dock vart en jobbig dag! Har stuckit mig på en insulinspruta och måste nu till Dr. för att ta blodprov för olika saker (är dock ingen direkt stor sak eftersom ingen har någon allvarligare sjukdom där jag jobbar. Utan det är en säkerhetsgrej de gör)-- Enda grejen är att jag är LIVRÄDD för sprutor!!

Aja, slut för idag nu ska ja käcka lite NCIS.  

puss och kram skummbannan.

Stolt TWILIGHT nörd!

Fasen vilken nörd jag är! Nu har jag köpt "Jacob Black" av The Mitch Hanson Band. Jag älskar typ den låten, men bara typ älskar. För om man älskar en låt så måste den- enligt mig- låt i någon stil med "Rain flows in you" Det är musik det ;D ahaha
Ännu lite nörd varning från min sida :P Finns det något som har med TWILIGHT att göra ska jag ha det ." ojaaa. Nu ska jag dock sova, vet att jag skrev det förut men så började "Beck" men! nu sliter jag mig från det och går till kojs!

Och just det, med mitt nya VISA och ett konto på I Tunes store är jag som en missbrukare, jag sitter och tittar över allt jag ska köpa hela tiden. PINSAMT. massa låtar och ljudböcker (mest från twilight )





Till långt in på dagen.

Varenda gång jag har en ledig dag till övers så spenderar jag den till sen förmiddag i sängen. Det är egentligen jäkligt dåligt, eftersom jag spenderar hela min lediga tid till allt annat en vad sommarlov ska vara. Fast nu brukar jag i och för sig spendera sommaren med soving, sol, bad och polarna. Och eftersom det är pissväder är det bara kompisarna jag inte hinner med (dock är det de tråkigaste av allt att missa.) Men som tidigare nämnt, TÄNK PÅ PENGARNA! haha.

Längtar något så oerhört till helgen, då blir det födelsedagskalas och bryggan. nice. Nu ska jag då -som vanligt- fösa mig själv till sängs, eftersom jag ska upp tidigt till morgonen.



Dagens utlästa bok. : Sagan om Isfolket 1 "Trollbunden"

Delad tur.

Delad tur, lite sömn och packnig till pappa är ingen vidare kombination. Jag går delad tur i dag vilket betyder att jag går från 07.00 - 21.00 (med en pause på tre timmar under dagen. Istället för att sova under dessa timmar var jag tvungen till att packa, städa, äta och ta ut soporna =ingen sömn) Så nu är jag så trött, så trött. Men jag får tänka på de där jäkla pengarna helt enkelt. En annan sak som har med pengar att göra som jag börjar tvivla på, är hamnfesten. 700 spänn, det är väldigt mycket pengar om man egentligen bara vill gå på bryggan med kompisarna ? Aja vet inte jag, men än har jag tid :)   Ska däremot på bryggan till helgen då Isabella och Jennie fyller år, det kommer nog bli trevligt! Jag ska bara komma på någon bra födelsedags present åt dem?

Nåväl, nu har jag spunnit på om min delade tur, pengar och födelsedagar så nu ska jag väl återgå till arbetet.(fast först ska jag nog stoppa i mig en müslikaka )

Synes.

totalUTMATTNING (och jag har inte ens tränat)

Var till Challa i förmiddags, köpte 2 schalar och ett par örhängen. Jag är seriöst så trött att jag snart storknar, jag är sur och grinig, vill färga och klippa håret jättekort (vet dock att jag kommer ångra mig), vet inte vad jag ska som projektarbete + att jag börjar tvivla på den där tattoo grejsimojsen som jag bokat i tid för. 

Jag är dock bara för trött för att orka vara glad. Men det kommer snart tillbaka när jag hinner sova ikapp mig själv. :D
I morgon ska jag och träna, förhoppningsvis blir jag så trött att jag kollapsar i min säng direkt jag kommer hem .

God natt.

Festival.

Jag ska sätta mig på en stol i 360 dagar ska jag sitta kvar. ARVIKAFESTIVALEN! Roligt var det, det är allt jag kan säga. Rejv, musik, kompisarna och ÖLtältet (vuxenpoäng) haha. Men nu är den över. Jag palla inte sista dagen för jag skulle upp tidigt idag, men de två första dagarna röjde jag rava av moi! hah 

Onsdag: Filé buffé med jennie, lotta, isabella. efteråt blev det ICE AGE 3 och sedan avslutades kvällen med hopp från rackenkurvans lijaner :D

Torsdag: Jobba på förmiddagen sedan festival hela dagen,natten,morgonen. Så jäkla bra.

Fredag: Festival? HELA LÅNGA DAGEN!. vart dock lite för party och kommer inte ihåg så mkt av de senare timmarna :P Men som tur var har jag vänner som minns som åt mig :P

Lördag: Chillar av mig bakfyllan med bad i rackenkurvan. Sweet! Sedan avslutas kvällen med film i soffan. Hade egentligen velat ner till festivalen men jag kände att jag pallade inte en dag till. I alla fall inte när jag skulle upp såpass tidigt som jag gick upp i morse. 

SUMMERING: Arvikafestivalen 09. Oförglömlig :D haha   Röjksopp och the sounds. Ingen klår dem!


Och just det ja, idag kom mitt VISA! vuxenpoäng ;D

RSS 2.0