Jag = Tråkig

Nu har det varit FLERA dagar sedan jag uppdaterade! Vilken Mupp jag är!.

Dagen var bra tills den sket sig! I morgon är det ju valborg, och jag skulle till Sandra, men så hade jag gjort upp med Lotta att jag skulle med dem till The roof. Och helt plötsligt är jag världens svikare -mest enligt mig själv- jag är verkligen en av Arvikas tråkigaste människor. Jag va ju tänkt att dricka i morgon, men precis i sista sekunden ångra jag mig. Jag har blivit feg, eller inte feg direkt. Men jag vill inte dricka, jag kan vara på partyhumör men jag vill ändå inte dricka. För jag vet hur fel det gick sist och jag har inte lust med det en gång till. OCH därför är jag tråkig, ingen vill ha med någon som kommer dagen innan och säger typ ; "Ah men jag har ingen lust att supa, föresten kan jag inte och just det ja!, jag har redan lovat bort mig till någon annan!"   Nej det får vara slut med det nu! Jag ska ha med mig kalendern överallt så jag inte dubbel bokar!

Annars har dagen vart okej, vi kollade "Shakespeare in love" på engelskan, den är jättebra tycker jag :)  Jag har också lånat en nya bok -egentligen borde jag läsa klar "Uncel Tom's Cabin"- den nya boken heter "Sovay" och är skriven av Celia Rees.
Hon är grym! Älskar hennes böcker, har läst alla förutom en! :) Vilken bokmal jag är :P

Tog kort med konfirmanderna idag också, så någon gång nästa vecka borde jag vara med i Arvikanyheter. 
En annan sak som jag har kommit att tänka på är att, många säger "Jag har ingen aning om vem jag ska gå med på balen?" Men jag har ingen aning om hur jag ska fråga personen ifråga om han vill gå med mig?! Jobbigt! Aja jag får skynda mig innan han är upptagen!

En rolig grej är att, jag har fått för mig att jag ska börja rida :)  Så jag tänker höra mig för med ridskolan om de har nybörjargrupper för vuxna :D


Jag hoppas på en bättre morgondag! För jag vill inte att mina dagar ska vara okej! Nu ska jag läsa lite Sovay och sedan ska jag ta på mig pyjamasen, känner mig trött i dag!

Härliga härliga vår!









Gossip girl?

Jag får SPUNK på gossip girl! I ena ögonblicket ser det jätte ljust ut och i nästa står intrigerna en upp över öronen! SLUT!'
Jag vill att det ska bli Chuck och Bliar. Men nej då. Aja de får väl förstöra serien om de vill.
Helgen har vart bra i överigt, i fredags var jag med Isabella, Karin, Erik och Madde. Vi käkade på sunday efter skolan och sedan åkte jag hem för att packa. Efter att jag packat åkte jag till Isabella - skulle sova där- Vi (Jag, Erik, Karin och Isabella) handla till tacosen -som vi skulle äta- och jag och Isa köpte hårfärg. Så nu är jag ännu blondare :) 

På lördagen stod jag och Isa funktionärer från 09.30 - 14.00, Så jag är lite lagom solbränd i ansiktet :) nice!  Sedan åkte jag hem och tittade på läxorna -men gjorde dem dock inte.- På kvällen var jag hemma hos Madde och grilla, GOSH vad gott det var! Kommer inte i håg sist jag åt så gött grillat! :) 

Och sist men inte minst, Söndag. Idag har jag faktiskt jobbat med talet-som ska vara inne på Onsdag- JOBBIGT
Det är inte klart än, men det är på god väg :)



En hel timme extra.

Började klockan 12.00 idag, fast jag drog till skolan tidigt ändå. Jag var tvungen att skriva ut en tipspromenad till mina börnitar som jag ska ha i Rackenstugan senare idag.

Aja, nu är det iallafall snart helg, men med all skit dom tvingar oss att gör för skolan blir det knappast helg! Fast en sak som jag ska göra i helgen, är att jag ska omorganisera i pappas rabbater! FunnyBunny!

Fika och nya solbrillor :D

Hemsk dag i skolan! Har vart supertrött hela dagen, och bara velat hem till sängen! Men efter skolan gick vi (jag, jojo, sofia, anna och julia) ner på sunday och fika. Tog en mocca, gött! Sedan prata vi i typ två timmar -mest om twilight i slutet- sedan gick jag på lindex och köpte solbrillor och hårband :D


Dagens citat, eller rättare sagt händelse: 
Vi satt och diskuterade på filosofin - vi kring vårt bord tappa bort oss hela tiden- och satt mest och härma ANDRA! xD

FAST en rolig sak som var jäkligt skoj, var att killarna som vanligtvis inte sätter upp något på våran anslagstavla. Satt upp en lista idag. Ingen vanlig lista heller, det var en PONNY-LISTA    (( de vill typ ha en ponny på skolgården :P haha



 




Facebook

Nu har jag skaffat mig facebook! Föll för grupptrycket (Jojo) Nej då, men det var faktiskt ganska knepigt tycker jag :P Men det är väl p g a att jag är så "teknisk" av mig. Haha. Nu ska jag faktiskt ta och sova - det har jag velat gjort hela dagen - så nu äntligen! 

Nattinatti 

Grillkväll hos Sofie.

Var på grillkväll hos Sofie igår, fast för mig och Anna förvandlades det till vinkväll :P  Det var så roligt, för Sofie plocka fram något tyskt vin? i alla fall tog lotta en klunk typ, och sa sedan:

L - Det är ett fiskvin!
S - Men sluta!, du kan fan inte känna det på smaken!!!           Detta sa sofie lite surt bitskt!
L - Nej det kan jag inte!, men det står på baksidan att det passar bäst till fisk och vitt kött!

Mkt trevlig kväll, hamburgare, godis -som det är slut med nu!- , film -som jag prata i sönder- och några varv med bilen! + att jag låg på biltaket :P 

Idag har jag vart hos mormor, hämtat kameran och tittat på TV! och precis som vanligt är jag orolig för läxorna, men har dock inte gjort dem.

Cykel tur för onödiga pengar?

Jag har gått och snålat för att jag inte trodde jag hade en enda krona kvar. Så ska jag till Sofie i kväll och grilla, så jag behöver lite pengar. I alla fall cyklade jag bort till pappa för att få låna en hundring, på samma vända tyckte jag att det var lika bra att svänga förbi banken när jag ändå var i gång. Och tro på fasen att jag har pengar jag inte visste om, lättnad JA men även sur eftersom jag har avstått en massa grejor som jag kunde ha gjort! Fast i och för sig har jag nu mer pengar till Stockholm :D Mer pengar= mer KLÄDER!! mohahah


Jag har suttit och funderat och funderat, men jag kan inte komma på vad jag ska hålla för tal inför Kommunikationen? = stressad!


Ps. jag har fixat syrrans blogg, den vart najsig :)   Mowiiia.blogg.se

Besatt?


En gammal, ful, grå skinnsoffa.

Ja nu sitter jag här i mormors soffa igen, sov hos mormor i natt. Vanligtvis brukar jag vakna runt nio halv tio, men idag vaknade jag inte för ens elva. Pinsamt. Nu har jag i alla fall ätit frukost, så nu blir det väll till att plugga.



Stena, tonade rutor och PARTY! :)

Började dagen med att hänga med Sofie ut till Vikene,. Och jag säger det att ska jag någon gång på ett maskeradparty, kan jag ju alltid åka dit och köpa kläder - outleten- Fast det fans en del fina kläder, men de flesta var riktigt fula! 
Efter att vi åkt i Sofies "massagebil" -den skaka lite- körde vi runt och leta efter STENA, Jag vet inte hur många varv vi tog men tillslut fick JAG gå in i ett garage som fanns där och fråga efter vägen. Och därifrån kommer ett av dagens citat: 

"Låsas som om du inte kommer härifrån, prata INTE värmländska!"     Sagt av Sofie när jag skulle gå in i garaget.

Efter en bra vägbeskrivning -åk vänster, höger, vänster, vänster- kom vi fram till STENA. Här kommer det andra citatet:

"ONEJ, en volvo med tonade rutor och wonderbounds! Det måste finnas unga killar här!"

 Vi fick vårt ärende utfört -det fanns inga unga killar-och sedan åkte vi hem till Sofie.

Efter att jag kom hem från Sofie började jag göra mig i ordning för Annas fest. Upptäckte också att jag hade lite fläckar i håret efter slingorna, surt, men det syns inte så himla mkt. :P
 Väl hos Anna fick vi jätte god mat, och dryck. När Anna skulle öppna presenterna fick hon en väldigt rolig berättelse från Sofia och Josefin, En Twilight berättelse om Anna och Edward! Haha, så jäkla sjuk, den var jäkligt rolig! xD
Vi körde några lekar och dansade, men sen vid tolv hade jag lovat mamma att jag inte skulle vara ute längre. Så mamma kom och hämtade mig. 

Kvällen var jätte bra, det var super trevlig och den avslutades med några kapitel ur Breaking Dawn.

Aldrig.

Jag har aldrig känt mig så ensam som jag känner mig nu.

Totalt desorienterad.

Jag vaknade upp i morse totalt desorienterad. Jag hade ingen aning vart jag var, jag fick lägga mig ner igen och verkligen koncentrera mig på vad jag gjorde igår kväll. Men efter typ 10 minuter kom jag fram till att jag befann mig i mormors gästrum. Jag gick upp och åt lite frukost, sedan läste jag fram till 13.00 då mormor gjorde lunch. Efter lunchen högg vi ved -vi hade en cool maskin som gjorde det mesta- och sedan skjutsa hon mig in till stan.

Jag hade egentligen planerat att börja med mina läxor idag. men icke som icke. Jag hamnade i soffan med breaking dawn, UGLY BETTY och desperate housewifes. Dock var det en trevlig kväll, jag har även gjort slingor-igen- som gör det ännu trevligare :)


Nattinatti*

Påskafton.

Påskafton började med att Madde ringde på morgonen och undrade om jag ville följa med ut och gå, så vi tog oss en sväng. Madde och jag gick och pratade skit i typ en timme, eller skit och skit,, struntprat är väl ett bättre ord. Det var länge sedan vi umgicks på riktigt, men det var lika trevligt som förr. 
Det var lite roligt (synd om chiago) men Maddes hund gick in i en lyxstolpe, och det värsta var att han titta på den också :P





Efter att jag kommit hem från promenixen med Madde, solade jag lite till -solade innan Madde kom- Och sedan bar det av ut till Momo. Nästan hela släkten -mammas sida- var där. Alla utom Kim och Jen. Det var väldigt trevligt, och gott. 
Jag och Sofie körde äggkrockning, jag vann. Så då skulle jag köra mot Robert. Och jag kan bara säga det att, det var ägg över hela mig.! Skalet med innehåll flög åt alla möjliga håll. xD Hahah
Vi fortsatte med filmen också, den är nog klar om typ någon dag. Den är roligare än den första. :P    Hahaha, det är lite fler personer i den här.

// Jag skulle ha lagt in bilder men bloggen ceepa sig så det blir inga :(





När vi kom hem från Mormor dröjde det inte länge för ens Ulrika, Dässi och Ola kom. Vi åt grillat, sallad och pomes. 
Har jag inte gått upp 10 kilo under denna enda dagen är det i sig ett mirakel. :P
Efter att vi käkat satt vi och pratade om allt mellan a-ö tills Dässi och Ola drog vidare till Tiki. Sedan drog Ulrika någon timme efter. Vi satte oss och titta på THE PIANIST den var väldigt bra. 
Kom inte i säng för ens typ 2, så jag var jäkligt trött i morse. Men jag gick ändå upp, satte mig i solen och stekte !
Så nu ser jag ut som en prickikorv i ansiktet :)


Värsta Westerialane!

OBS! Detta inlägg kan innehålla falsk information.!

Detta har jag hört om mina grannar!

X man -X kvinna  
                                      Dessa två par bor i mitt område,
Y man -Y kvinna

X man har legat med Y kvinna under x - antal månader utan att Y man vet om det. Däremot vet X kvinna om det. Detta har i sin tur gjort att när X kvinna och Y kvinna går utanför dörren vänder den ena av dem och går in igen om de ser varandra.
Och enligt min källa så är de båda paren för pryda för att skilja sig!? Vilket kvartett drama! haha



Rena Rama Natta

Kom precis hem från Rena Rama Natta. Jag kan bara säga att i morgon, då är jag hes! Jag heja och skrek för
" ARLA FÄRSKOST " så det sjunger om det. Men precis när de var sekunder kvar till straffar putta andra laget in bollen. Surt!
Aja, det var en lyckad kväll. Och den började på bäst tänkbara sätt ! Den började med TWILIGHT! Woohho! Jäklar, jäklar!. Den blir bara bättre och bättre! Jag kunde seriöst ha sett den en gång till på raken!haha :D Men jag får vänta till den kommer på film! Det lär inte ta så himla länge, den har ju kommit i USA nu. Så typ en månad?

Nhä, nu ska jag gå och lägga mig, är så trött att jag snart spyr.

Nattinatti :)


 

 Barbie dockor! Hahah xD   (vill faktiskt ha en , speciellt den till vänster! )

Wolfgang Amadeus Mozart

Började 12.15 idag. Och allt vi gjorde var att se på Amadeus -film- Den var faktiskt bra. Mozart hade så himla roligt skratt att den vart bra :P

Ska snart dra till Lotta, vi ska ju som tidigare nämt se Twilight -igen- ikväll :D  Den är såååååå bra!!! Sedan ska vi dra vidare till Rena Rama Natta.



Jäklar så bra!!!

  


Fick denna av Josefin idag,, den är såååå bra!!

"Wide kan inte cykla!"

Onsdags förmiddagar är alltid svin dryga! Matte, Spanska och Engelska. Det hjälpte ju knappast heller med, att jag vaknade upp som en zombie! Men jag tog mig i alla fall till skolan och dryga mig igenom förmiddagen.  Det var så kallad "Påska lunch" idag. Mmmm! vad gott?! Inte. Det var typ fem grejer att välja mellan. Urk. jag vill ha riktig påsk lunch eller ingen alls.

Måste påpeka att kinderäggsjakten vart "lyckad", typ alla utom ett ägg var hittade innan klockan 09.00. inkl GULDÄGGET. Men det är inte lätt när vissa personer springer runt med en kasse och samlar ägg som en idiot, och låter ingen annan få en chans. Jaja, resten av dagen var i alla fall lite roligare (skolan)

FOTOLEKTIONEN:

Jag sitter vid bordet och kladdar på ett papper och så kommer Carl in och sätter sig bredvid mig.
C - Jag har hört att du inte kan cykla?!
jag kan visst cykla skrattar jag och bryr mig inge vidare om denna falska anklagelse.
C - Jag måste nog ta och ringa Björn och tala om det här!
J  - Va?! Men jag kan cykla! Jag brukar cykla hit ibland!
C - Aha, men där ser du Johanna, det är bara vad du tror! Jag vill ha bevis!
  Carl ringer...
C - Hej! Visste du att Johanna Wide i min klass inte kan cykla!?
J  - Jag kan visst cykla!!!
C - Ja, jag vet! visst borde man!.. hahaha
J  - Men Ceepe jag kan cykla!
C - hahahah
Lewi - Nej det kan du inte!
J  - Jo.
C  - Ja, sprid det vidare,, jag tycker alla bör veta!
C  -Hejdå!
  
   Carl och Lewi går ut..

Lewi kommer in 10 minuter senare med mobilen framför näsan på mig.
Och på displayen visar den ett kort med en Whitebordtavla, där det står: "Wide kan inte cykla!"

Jag börjar springa runt och leta efter tavlan på estetvåningen tills jag finner den, och sedan suddar jag ut det medans Carl och Lewi skrattar. :) Fats det var faktiskt ganska kul!
Speciellt när de inte märkte att jag tejpa fast tejp där det stod: "Jag kan inte heller cykla" På deras jackor/ryggsäckar!
OCH! de märkte inget! Mohahahah



Jag har även haft teori idag, och jäklar vad ral han är då! Ruddan :P



Dagens citat: "Men du är så snygg i bikini"

Jaa, varsågod!

Känner att jag börjar bli sjuk :( Har frusit som en idiot hela dagen och har lite små ont i huvudet. URK! Inte nu när det är lov snart! För övrigt har dagen vart bra -som de flesta av dagarna- Jag och Anna fick MVG på våran Geografi ,fattar verkligen inte varför?!  Men jag är så glad för det.  Sedan har vi även gömt alla kinderäggen idag :) haha. Det kommer bli skoj. Jag var dock inte med under själva "gömma akten" Men det kommer bli mkt bra! Jag däremot var och tränade! jag har vart väldigt aktiv i dag! Cyklat 6 km, simmat 45 min och gått hemifrån mig till Madde (Prästängen) Bra dag!

Hos Madde klippte jag mig, det vart snajsigt !   :) Klippte bara topparna och klippte upp det lite. Men jag ville ju inte ta något på längden så det passa mig perfekt! Sedan prata vi en massa skit, som vanligt när jag klipper mig :P



Sedan måste jag bara fråga, att om man bjuder på tuggummi och sedan låter tuggummiburken stå kvar på bordet, Och sedan en annan människa bra tar tuggummi utan att fråga. Är det trevligt gjort? 
SVAR: nej det är inte trevligt! -Ganska underhållande att se hur människor beter sig dock- Men INTE trevligt! 
Detta hände då mig och min tuggummiburk idag, vi blev mkt sårade! Hahaha,, och ganska underhållna. 


Tydligen -Laila påpeka- så syns det att jag har vart ute i solen, för jag är rosig om kinderna. :)


Dagens citat: " Jag vill se honom lida!"

 

Tussilago, Twilight och en självmordsbenägen hund.

Satt som vanligt, dryg och trött vid bordet när jag skriker av ren överraskning -hade tidningen framför mig- 
-TWILIGHT!!       Gissa om jag vart glad! Där satt jag som vanligt och kolla efter någon rolig bionyhet och plötsligt läser jag: Favorit i repris Twilight. LYCKALYCKA!! Så nu på Torsdag ska Jag, Lotta och Isabella på den! :D Gud vad jag älskar twilight!

Jaja, bortsätt från all twilight hysteri som jag hade på morgonen -egentligen hela dagen- spred jag det naturligtvis vidare.
Dagen har i allmänt vart väldigt bra.sol, påskpyntning av skolan, godis ägg - som föresten gör mig tjock-, twilight, roliga lektioner, ingen matte.

Dock inträffa något som inte var speciellt roligt. När jag ringde mamma för att snika skjuts hem, visade det sig att Xelda har ätit upp ett paket medicin?! Jäkla hund. Så de -mor och mupp- fick åka med henne till veterinären. stackars, dumma hund!
Men hon mår i alla fall bra nu, inte så konstigt eftersom mamma har tröst(tvingat)i hunden frolic .. tjockisvovve.

Men i alla fall åter till det bra med dagen, på vägen hem fann jag tussilago! Lycka. när tussilagon kommer är det vår! nice.
På grund av allt kaos som vart idag + att jag pynta skolan var jag inte hemma för ens 16.45 vilket i sin tur betydde att jag inte kunde följa med till Brunskog med Jojo, Anna och Marcus. Synd tycker jag, jag hade ju inga pengar men ändå. Trevlig sällskap är aldrig fel :)

På tal om sällskap känns det som om jag sitter själv mest varje helg. Jag vill också vara med och göra saker. Men tydligen måste man gå på hälsokompaniet för att få vara med?! Kanske ska ta och börja igen :P 



Dagens citat:

Jojo - I want her hair so bad!
Jo    - I want it so badly!
Jojo - I´ve never wanted a humans hair so bad in my life.!!


Jojo och Jag gick och pratade om X hår. Och så citerade Jojo twilight. asso jag skratta så jag höll på att dö! :D hahaha!

Weekend..

Det har vart en väldigt motionig helg. I fredags var jag och simmade, igår gick jag ut till mormor (1 mil) och idag har jag cyklat en massa.
 

Lördag: Igår var jag som sagt ute hos momo, jag och Robert gick ut dit på typ en och en halv timme. Väl framme fick vi fika och strax därefter kom mor och mupp med voffsingarna. Vi prata lite och fika lite till sedan åkte vi hem. Eller ja nästan i alla fall, först tog jag mig en tur med morbror Mattias bil = disel + svårt att finna kopplingen = X-antal kärringstopp!
När vi kom hem cyklade jag och Robban ner för att hyra film. Det var verkligen svindyrt med film, 78 spänn för två styckna. I alla fall bestämde vi oss för att bara ta en. Vi körde sten, sax påse om vem som skulle få välja. Jag vann! :D MEn det krånglade en massa med vilken film jag skulle ha (det var bluray och den andra var borta) så det blev Roberts film i alla fall.
Den visade sig var super kass, så vi betalade dyra pengar på dålig film! SURT..

När vi skulle hem från Videobutiken, mucka Robert med några små ungar så jag skämdes som fasen. Det var bara på skoj, men det var pinsamt ändå. Så jag vände tillbaka och bad om ursäkt. Eftersom jag är tjej verkade det vara lugnt för deras del :P haha

Söndag: Idag har jag vart ute hos momo igen - åkte dock bil den här gången- vi fikade , ovanligt. Sedan åkte vi hem. 

Efter momo åkte jag till bowlinghallen för att  umgås med Lotta och fira Julia -Lottas lillasyster- Det var trevligt, vann dock inte. Men jag kan ju inte vinna varje gång :P haha

Jag har även varit duktig och städat mitt rum idag, så nu är det fräscht!




JAG ÄLSKAR VÄDRET OCH VÅREN!!!  SOOOOOOOOL!!!!!

Helg!

Äntligen! Dagarna går sakta men veckan fort! Idag har det vart olidligt trögt! Dagens har passerat i snigelfart! Men den har ändå vart relativt bra! -I alla fall skoldagen- Restan av efter middagen har vart rolig :D Först var jag på Sunday och fika, jag tog bara en kaffe och det säger jag!, det var veckans godaste kaffe! När jag vet att jag har en hel helg framför mig, kompisar runt om kring och en kaffe i handen är allt perfa! :)

Jag hade egentligen planerat att sova hos mormor i helgen, men nu så är tydligen min morbror här så det får bli en anna gång. Synd! Jag ville verkligen sova hos momo. jaja. shit happens! 

Jag har även tränat i dag med Sofie -tvinga med mig henne- men hon var ändå ganska frivillig ända tills vi började träna -simma-. :D Men nu efter känns det jäkligt gött :) 

Dagens citat: " Jag måste ha en plastpåse över huvudet när jag duschar! Annars drunknar jag!, det regnar in i munnen annars."  Haha! Sunday på fredag, alltid lika skoj :)




Gillar ni min nya header? :P  

EXPOT!

Jag kom, jag såg och jag ägde hela scenen (tillsammans med Anna) Idag har det alltså vart EXPO, och ja, vad kan jag säga!? Det var mycket värre än vad jag trodde! Inte på ett dåligt sätt, det var bara det att det var först kaos när jag inte fann stereon (jag leta som ett ceepe och sprang upp och ner som en tok) Men tillslut - när jag redan klagat för alla estetlärare som finns- kom en av dem och hade "hittat den",, jag var tydligen inte tillräckligt uppmärksam?! Tro fasen det när jag är stressad som få! haha..
Men själva uppträdandena  var super roligt tycker jag,, hah. Jag gillar verkligen att stå på scen :) Jag blir glad av det.!
Och det var ju inte för inget vi gjorde det!, vi får biobiljetter för det också :) jippie! Jag tycker egentligen att alla som var med på expo dagen ska få det (de som var med i klassrummen också) men det var bara vi som showa som fick det. 

Aja, vi pratade även om kulturnatten, som jag vill vara med på. Och vi bestämde oss för att göra en film, vi är inte riktigt överens om vad den ska handla om men ubåtar, riddare och kameler står högt på listan. :P heh 
Nu ska jag dock sova, innan jag storknar. 

Dagens citat: " Det är ett modernt konstverk som speglar mitt inre tumult"
Sagt av Carl, om hans Kultur - idé historia pärm. 
(den är inte super snygg!,, eller kanske är den det utan att vi "vanliga människor inte ser konsten i den?!)




P.S. I morgon ska jag och TRÄNA! jag ska simma! ska bli gött! och i morgon ska jag inte glömma nått! fast först ska jag på Sunday med Lotta möjligtvis Sofie om hon inte glömmer :P

RSS 2.0