Johanna goes 3D?

I dag var det Solidaritetsdag på skolan, Johanna kom till skolan runt 07.30 - 08.00. Hon visste inte riktigt vad hon skulle gör i början så hon bad om att få nyckeln till elevrummet, där hon sedan satte sig och ringde - till vad hon trodde var smedbergs- men som tidigare (1897589749873 ggr) var det en telefonsvarare som svarade henne. Aaaaew, varför kan ingen svara henne så att hon vet om hon kan åka med klassen i morgon eller om hon ska gå på introduktionen?! Aja, Lotta anländer till skolan och snart är alla andra där. Johanna gick för att prata med Dennis om bion, Dennis hade sagt -igår- att de skulle fixa det idag. Men tror ni att DVD'n funka? Onej, självklart inte. Den krångla och Johanna fick lite smått panik. VARFÖR? Men tillslut fixade SUPER-DENNIS DVD'n och Twilight var räddad. 

Nu börjar folk komma och Johanna som har hand om glasmontern med choklad i får ge gåtor till de som vill ha chokladen. Det var kul och hon hade världens klurigaste gåta som ingen knäckte!

"Vem kan gå under och över vattnet utan att bli blöt?"

SVAR: En kvinna som går över en bro med en vattenkruka på huvudet.
Smart va? Det tycker Johanna i alla fall.''

Dagen var i stor mkt lyckad, i alla fall enligt  Johanna, Johanna träffade nästan Jojo med en vattenballong, och Jojo lovade Johanna, att om hon hade träffat henne, då, dååå!!! Hahah. Johanna skrattar!
Johanna klippte även lugg idag, det vart riktigt nice! Hon har även pluggat matte idag, och insett att matteprovet i morgon kommer ställa till problem.

Men efter telefonringning till både SOS, smedbergs och nygatan, Luggklippning, kladdkaka, twilight, 3D person snack och mycket mer sitter JAG med datorn i knät och Grey´s Anatomy på TV'n ! MUY, muy bien :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0