Flickan som aldrig.

Flickan hade vaknat någorlunda sent på morgonen. Hon kom inte försent, hon kommer aldrig försent. Skolan hade passerat precis i samma takt som vanligt. Men ändå kändes den längre. Flickan var förkyld och trött, hon hade ingen ork kvar till skolan, ville mest gå hem. Men flickans samvete tillåter inte att regler bryts. Flickans mamma har nämligen lärt henne att, man går och försöker klara av dagen så länge man inte har feber. Flickan har aldrig feber.
Denna dag som vi talar om, denna dag hade flickan ett projekt att lämna in. Och precis som alltid hade hon suttit till sent in på natten, skrivit och klagat över att hon inte börjat i tid. Hon börjar aldrig i tid.
Men projektet lämnades in i tid och det blev ett bra projekt. Flickan lämnar aldrig in försent.
Efter skolan följde hon med en vän hem efter skolan. De satt hos henne en stund. Det var ett fint hem. De gick senare vidare till en läktare. Där de träffade två andra.
De blickade över planen, vännerna vann inte matchen, men sådant gör ingenting. Man vinner inte alltid.
Sedan gick matchvännen med flickan till en grupp vänner. Vänner gör som vänner gör. De hade trevligt och de bakade pizza. Flickan har aldrig tråkigt med sina vänner. De är för bra.
Flickan sitter nu på sin säng, hon har ont i hals, huvud och näsa. Men livet är bra än då.
Flickan är aldrig sjuk och livet är aldrig fel!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0