Delad tur.

Delad tur, lite sömn och packnig till pappa är ingen vidare kombination. Jag går delad tur i dag vilket betyder att jag går från 07.00 - 21.00 (med en pause på tre timmar under dagen. Istället för att sova under dessa timmar var jag tvungen till att packa, städa, äta och ta ut soporna =ingen sömn) Så nu är jag så trött, så trött. Men jag får tänka på de där jäkla pengarna helt enkelt. En annan sak som har med pengar att göra som jag börjar tvivla på, är hamnfesten. 700 spänn, det är väldigt mycket pengar om man egentligen bara vill gå på bryggan med kompisarna ? Aja vet inte jag, men än har jag tid :)   Ska däremot på bryggan till helgen då Isabella och Jennie fyller år, det kommer nog bli trevligt! Jag ska bara komma på någon bra födelsedags present åt dem?

Nåväl, nu har jag spunnit på om min delade tur, pengar och födelsedagar så nu ska jag väl återgå till arbetet.(fast först ska jag nog stoppa i mig en müslikaka )

Synes.

Kommentarer
Postat av: klara

Johannaaaaa, vill du hjälpa mig med min bloggdesign någon dag? :D

2009-07-15 @ 15:36:08
URL: http://iliveloveandlaugh.blogg.seli
Postat av: klara

Förresten, nu när vädret börjar bli bättre så borde vi ta oss en tripp till Racken :) Och du kommer på fredag och lördag va? :)

2009-07-15 @ 15:37:08
URL: http://iliveloveandlaugh.blogg.seli

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0